Sebepsiz Duvar Yazılar
-
Allah bizi mükemmel yarattı diyorlardı , ama ne kadar da çok yanılıyoruz değil mi?
-
Dinde zorlama yokmuş , o zaman cehennem niye var?
Kim seçti ki kendi dinini?
-
Sebep oldukları cinayetlere şehitlik diyen başka bir anlayış var mı?
Arabasına verdiği değeri insana vermeyen başka bir anlayış var mı -
Kadını sokakta gezdirmeyen zihniyet probaganda filmlerinde oynatıyor. O zaman günah değil. İşte kadının değeri..
-
Şeriat gelince huzurlu olacağını zanneden bacı , paran yoksa neyine şeriat, adalet isteseydiniz şeriat yerine şimdi çoktan huzurlu olurdunuz
-
Bazılarına göre tüm ümmetin değeri mekkedeki dört duvar kadardır. İşte değerinizi bilin.
-
Fitne bir kibrit kutusu ise sonuçta hepsi yanacak , ya tek tek yada hepsi birden ne farkeder?
Kibrit kutusı bu , buzdolabında kalacak değil ya. Önemli olan çoluk çocuğun eline verilmemesidir.
-
Bazı dinlere göre insan müşteriden ibarettir. Girdin mi önün arkan sağın solun hep para isteyen mağdurlarla dilencilerle doludur. Aslında çoğu din böyledir.
Para toplamak için bir mağduriyet üretirler. Çünkü güçlü olanın para istemesi komik olur aksi halde müşterinin gözü açılır. Ama mağduriyet üretirsen müşterinin gözü açılmaz.
-
Bundan sonra dinciye din satacam , Atatürkçüye Atatürk, milliyetçi ye milliyetçilik kürtçüye de kürtçükük.... Hepsi köşeyi dönüyor bak akp bak CHP bak MHP bak HDP
-
Neden sadece çöldeki bir mağarada saklanan birine bildirmiş kendini. Neden insanların çoğu tarafından bilinmek istememiş. Çünkü bilinmek istemiyor.
Bilmece bildirmece
Mağaradan indirmece
Fazlasıyla uydurmacaBilin bakalım nedir bu
-
Ben kendi iddialarını ispat edememiş bir tanrıya tapmak zorunda değilim , tapmam da.
-
Dünyada dinini kendi seçen insan sayısı 100'ü geçmez. Gerisi hep çocukluktan zorlama ve tehdit iledir
-
İçleri hep huzursuz
Kavgalı benlikleri
Ama hep başkası mutsuz
En mutlu kendileriKarışmadıkları şey yok
Yapmazsan olurlar düşman
Helada bile rahat yok
Sol ayağım oldu düşman -
Şeriattan kaçar Avrupa’ya
Yine de huzur yoktur içlerinde
Rahat durmazlar çıkarlar sokağa
Tutturur şeriat isterim illakideKarışan yok size yaşa madem dinini
Alışmışlar bir kere sataşmadan duramaz
Kudurmuş bile olsa en mağdur kendileri
Saygı ağızlarında laf saygısızlık dinleri -
Arap masalı öğrendim
Başımla göğe erdim
Önüme gelene öğüt verdim
Kendimi bir şey sandım ben -
Kaliteli mal reklama çıkmaz. Birşeyin reklamı çokça yapılıyorsa o şey sahtedir. Din gibi..
-
Sözüyle etkileyen ikiyüzlüdür. İnsanın itibarı yaptığı işinde belli olur.
-
Her suçunuza allahtan af dilemek yerine insanlardan af dileseysiniz önyargısız konuşulacak birşeyler olurdu.
-
Filistin'de ki insanlık suçuysa Türkiye'deki deprem katliamı nedir? Kader mi?
-
Kendine saygısı olan başkasına da saygılı olur. Ama İçi huzursuz olan huzuru dinde arar. Orada da bulamadığı için öfkeli ve saldırgandır. Çünkü tuzağa düştüğünü kendine bile itiraf edemez