Sebepsiz Duvar Yazılar
-
Sırf kendini haklı zannettiği için kibarlıktan nasibini almayanlar akıl vermeye kalktı.
-
Odun ol ama yine gerçeği söyle.
"Ben kâfir imam"Tarla fareleri rahatsız olacak diye kazmayı vurmaktan çekinmem toprağa.
"Yine ben kâfir imam"Kendi düşüncesi olmayanlar için binlerce din ve ideoloji üretilmiştir.
"Yine ben kâfir imam" -
Normal zihinler gerçeklere değer verir hayallere takılmaz. Hasta zihinler ise gerçekleri küçümser hayallere tapar
"Kâfir İmam" -
Yağmacı insanlar kendi hayalini hakikat zannederler, doğadaki gerçeği de yalan olarak nitelerler.
-
Aç tavuk kendini darı ambarında hayal etsede karnındaki açlık hep vardır. Aç kalmayı kutsayarak ancak beyninizi kaldırırsınız midenizi değil
-
Siz olsaydınız çamurdan heykele üfleyip insan yarattığını iddia eden birine inanır mıydınız.
-
Öldürmekle tehdit etmeyen hiçbir din olmamıştır yeryüzünde.
-
İçinde yaşadığı rahatlığın kaynağını görmeyip de allah mükemmel yarattı deme gafletine düşenlere söylüyorum , git ormanda yaşa da gör mükemmel doğayı ve allahını orada bekle. Fermuarı bile icad edemeyen bir zihniyet kâfir dedikleri insanların nimetlerini kullanıp bir de küfür ediyorlar. Nankörler
-
Kalem kılıçtan keskindir diyenler Kuranı yazan kalemin milyarlarca insanı mahvedeceğini biliyormıydu merak ediyorum.
-
Bir virüsün mutasyona uğrayıp geliştiğine inanıyorsun ama insanın mutasyonla oluştuğuna inanmıyorsun. Buna çamura yatmak denir.
-
Bazen birşeyler gördüğünü zannersin ama uyuduğunu farkedemezsin.
-
Tüm kötü şeyler sevgi sözleri ile başlar. Kötü dinler , kötü evlilikler, kötü arkadaşlıklar... Bu nedenle laflara değil davranışa bakmak gerekir. Çünkü lafa gelince kimse kendini kötülemez ki , ben görmedim. Davranış kötüyse zaten uzak dur.
-
İslam evrensel olsaydı yahudi arapların yaşam tarzını bize dayatmazdı. Demek ki sadece yahudi arapları ilgilendiriyor.
-
Evet bir iğne ustasız olmaz, herşeyin bir sebebi var. Allah da insansız olmaz. Bunu görmezden geliyollaaaa...
-
Sonsuzluk matematikte bile anlamsızdır. Buna anlam vermeye kalkmak matematikten anlamayanların işidir. Matematikçiler bile bu boş işle uğraşmamış. Çünkü anlamı yok.
-
Bilim insanlarına sesleniyorum , gerçi bunu Türkçe yazmamın anlamı yok ama olsun . Bokunuzda boncuk bulmuş gibi her aklınıza geleni yamaya çalışmayın. Bu çark sizi de öğütür.
-
Bali çekmiş birisi dediki , sokakta canavarlar şeytanlar geziyor , ben sizi onlardan koruyorum , cennet şu aşağıdaki caddede.
Ona Bali çekmeyi bırakmasını söyleyince , kutsalıma dokunma , diyerek üstüme saldırdı.