Okyanus etkisi
-
-
hosgeldin..
-
•Bakarken kıyamamak mı,
Yoksa baktıkça doyamamak mı?
️ -
Neden kimse bir şeyler yazmıyor.
Özellikle @kereste nereye gitti. 15 gündür yok. -
@GuPSe, içinde söyledi: Okyanus etkisi
hosgeldin..
Yaş günün müydü? GEçmiş doğum günün kutlu olsun o zaman.
Yeni yaşıma hg diyemem ben.
Hastalıklar ile beraber geliyor.
Gözlük numaram büyüdü. -
Evet öyleydi .) çok tesekkur ediyorum
Ben güzel karşılayım gerisi yeni yaşın süprizleri olsun ne diyim.)Ayrıca bende o gözlük numarasından sikayetciyim.
Sana da gecmis olsun -
@GuPSe sevdiklerinle beraber nice güzel yıllar dilerim
Ben de yeni yaşıma hoşgeldin deyip, kendime hediye alanlardanım
-
@TENTEN, içinde söyledi: Okyanus etkisi
Yaş günün müydü? GEçmiş doğum günün kutlu olsun o zaman.
Yaş günümü? Bende anlayamadım.
-
@Efruhte
Çok tesekkurler hanımefendi âminEn güzelini yapıyosun
-
@Sputnik
Evet o mesaji yazdığım tarih doğum günümdü .) -
@GuPSe, içinde söyledi: Okyanus etkisi
@Sputnik
Evet o mesaji yazdığım tarih doğum günümdü .)Geçmiş doğum günün kutlu olsun
-
@Sputnik çok tesekkur ediyorum
-
Olgunlaşır insan; Yenilmenin yeniden başlamak olduğunu öğrenince, beklememenin hafifliğini hissedince... Mutluluğun bakış açısında olduğunu anladıkça, Karşılıksız sevmeyi başarabilince, Kötünün içinde iyiyi, iyinin içinde kötüyü fark edince, Söylenilene değil söylenmek istenileni anlayınca,
Kelimeleri değil, gözleri okumaya başlayınca, Asıl sevilmeye layık olanı bulunca,
Kendini tanıyınca,
Kâinatı okumayı öğrenince,
Güzele değil güzeli Yaratana aşık olunca...
Her doğan günün bir nimet olduğunu anlayınca,
Affetmenin kendine iyilik olduğunu kinin, nefretin kalbini bozduğunu fark edince... Kendini eleştirip kendiyle barışık olunca, Sevdiklerinin kıymetini kaybetmeden anlayınca, sevdiklerine sımsıkı sarılınca olgunlaşır insan.
Fedakarlıkları artınca, vefa duygusunu, vicdanı, merhameti öğrenince olgunlaşır insan.
Olgunluğun sonu olmadığını anlayınca, "İşte oldum"demeyince; Olgunlaşmaya başlamıştır insan.Her yaş, bize bir güzellik daha ekler ömrümüzde. Yeter ki bize verilen ömrün kıymetini bilelim. Kendimizi bilelim. Kendimize yakışan bir hayat sürelim.
Kaybetmeden
İş işten geçmeden Keşke demeden Kalpleri incitmeden Kırıp dökmeden Sevgiyle adım atarak yaşamalı insanİste alırsın...
Ara bulursun..
Vur açılır...`Alıntı.
-
Link vermeyeceğim ama başka bir forumda alternatif tıbba cahilce bok atılmış.
Alternatif tıp işe yaramıyor diyen bir kişi günümüz tıbbından istifade etsin o zaman, ne diyelim. Bakalım işe yarayacak mı? -
@Sputnik
Alternatif tıbbın sifasindan faydalanmakta nasip işidir nasipsizmis o yorumu yapan kişi yaaazıkk üzüldüm .) -
-
Al beni götür kanatlarında bu gecee..
-
-
İşteee biz o gün tükeneeceğiiz...
-