Tıp abartılıyor
-
Tıpla ya da tıbbı eleştiren bizim gibilerle ilgili bir sorununuz, kafakarışıklığınız varsa hastalık istatistik eğrilerine bakın. Tüm hastalık eğrileri; dolar ve borsanın yükselişi gibi yükseliş trendinde. Yukarı eğrilirler. Yükselirler. Hiç bir duraklama ya da gerileme dönemi yok. Bu tıp sistemi ve onun tedavi/önleme yeteneğinin gelişmediğinin basit, açık objektif gözlemi. Türsel çöküşe gittiğinizi görebilirdiniz.
Hastalıklarınızın %100' e ulaşabileceği tarihi çok net olarak hesaplayabilirsiniz/gözleyebilirsiniz.
Diyabet-prediyabet için 50-100 yıl. (Kesin alarak, tüm nüfus)
Amerikan obezitesi için aynı. (Kesin alarak, tüm nüfus)
Yüz yıl içinde tüm kadınlarınız postpartum depresyonu olacak ve doğurmak istemeyecekler.
Kesin olarak. Tüm nufüs. Bir şeyleri değiştirmezseniz (siz ya da doğa araya girmezse) bu olacak, gözlem ve bu matematiktir.
Otizm artar. Bipolar artar. Artarlar, yani sabit değiller. Bunlar açıktır.
Başka bir veriye ihtiyaç yok. Tıp sisteminin kendini gözlem ve tartışma ihtiyaç dışı...Amerikan, İngiliz vb. kayıt sistemleri verilerini kullanın. Bunlar iyidir, eski değil..
Tıp gelişmiyor ya da ilerlemiyor. İleri gitmiyor/gitmedi, hayır. Daha da geri gitti.
Şimdi; antidepresan kullanımının %100'e ulaşabileceği mutlak tarih aralığına bakın. Çok uzak değil. Binyıllar değil. Sen göremezsen torununun görmesi olası ama torunun, annesinin postpartum depresyonu nedeniyle daha (eğer anne emzirirse) emerken antidepresana maruz kalmış alacak.
Antidepresanlarınız ve diğer ilaçlarınız kıyı balıklarını bile etkiler. İdrar yoluyla en son denize gidecekler. Bazılarının üreme faaliyetini, yaşam çemberini, hareketlerini değiştirir. Bu balıkla beslenen kuşları bile etkiler. Bu bir döngü.Americana usulü tıp çökmüştür, sağlıksızlık yarattı, sağlıksız nesiller, artmış hastalık. Bunu gözleyip gözlememek size kalmış ve gözlemi zaten an meselesi.
-
@ictenlik 100 yıl içinde "sperm kıyameti" diye bir şey gerçekleşecek. Erkeklerin %99'unun sperm sayısı 0'a yaklaşacak ve Dünya'da ki en değerli şey sperm olacak.
Bu olacak çünkü çok sağlıksız besleniyoruz.@ictenlik, içinde söyledi: Tıp abartılıyor
Otizm artar. Bipolar artar. Artarlar, yani sabit değiller. Bunlar açıktır.
Otizm 150 yıl önce görülmeyen bir hastalıktı. Sağlıksız beslenmenin icat ettiği bir hastalık.
-
@Sputnik, içinde söyledi: Tıp abartılıyor
un sperm sayısı 0'a yaklaşacak ve Dünya'da ki en değerli şey sperm olacak.
Bu olmadan önce eminim başka şey olurdu. Doğa ya da biz araya girerdik. (herhangi türden kitlesel yokoluş görünümünde.)
-
@ictenlik Bir yok oluş olacak gibi. Dünya bu kadar hasta insanı kaldıramaz.
Senin bahsettiğin, hastalıklarla ilgili veriler bunu gösteriyor. -
@ictenlik, içinde söyledi: Tıp abartılıyor
(herhangi türden kitlesel yokoluş görünümünde.)
Dünya nüfusunun %90'ını korona veya veba benzeri, yada daha kötü bir hastalık yoluyla yok etmeleri mümkün mü?
Belki de hastalıkların çevresel olduğu anlaşıldığı vakit, yani aşıların ve ilaçların asıl niyeti anlaşıldığında, bu planı devreye sokabilirler mi?
Aşılar mesela, siyahi kökenlilerde ve eşcinsellerde çok kötü hastalıklara yol açıyor.
Bence ilk önce siyahileri ve eşcinselleri hedef alabilirler. Aşıların bu grupları ağır derecede etkilemesi, bu gruplar için özellikle üretiliyor olmaları ilk önce bunların yok edileceğini gösteriyor.
Eğer böyle bir planları gerçekten varsa, hastalıkların yaygınlıkları %90'ı geçtiğinde uygulamaya koyacaklardır diye düşünüyorum. -
Tıp ve beslenme modelini/bilimini Amerika'dan alıyorsunuz ve orada işe yaramadığı görülüyor. Amerikan ulusu hasta. Tarihin en hasta ulusu.
Amerika da her şey gibi bilim de sahte ve ya da satın alınabilir. Para, güç, çıkar ve lobi yoluyla..
Bütün -sözde- bilimsel dergileriniz (biliminiz vs.) döner dolaşır Amerika da bir kaç elit üniversite, çıkar lobisine, çıkar elitine bağlanır. Sözde konumlananların konum sırrı. Büyük endüstri sermayedarlarıyla çıkar bağlantıları..
Değillerse de fonlanabilirler, para, güç, zaaflar ,şantajlar yoluyla ele geçirilebilir ve sindirilebilirler. Para gücü diğer herşeyi yönetir ve bilim gücünü esir aldı.İlaç üreten kurumlarınız bilim kurumları değil ya da akademi değil. O kurumlar saf ticarethane (deterjan üreten yerden teknik olarak hiç fark) ve yeni tıp bilimi çoğunlukla orada üretiliyor.. Laboratuvarda üretilene sonradan bilim etiketi yapıştırılır.
Tıp çoğunlukla ilaçla ve kes modeli.
Fast-food bir tıp var.
a- Tanı bul, teşhis koy
a1- ilgili ilacı bul
a2- İlgili operasyonu bul
a3- Bunlar uygulanamıyorsa psikiyatriye şutla, eve gönder.Cerrahiye gidersin ve eğer cerrahi operasyonu karşılayacak bir tıbbi durumun yoksa hekimden sıfır ilgi ve karşı bilgi alırdın.
Şimdi cerrahlar var. İlaç yazanlar var. Seç birini.
Üniversite/akademi de aslında bilimsel kurum ya da bilim kurumu değil. Çoğu sanayi devrimi sonrası iş ihtiyacına paralel zengin elitlerce dizayn edildi. Devlet okullarını da bilim üzerinden bunlar domine ya da dizayn eder .
Bilimi oluşturmak basit. Burs ver, yönet, fonla, ele geçir ,istediklerini konuştuğu sürece ödemeye devam et, işine gelmeyenleri söylediğinde toplumdışılaştır, meslekdışılaştır, aforoz et, yargıla, itibar saldırısı yap..
Tıp loncası eksiden beri bir kendine hizmet ve meslek erbabının kazancına dönük hizmet loncası. (kuyumculuk vb gibi)
Tüm bilim ve aslında tüm tıp.
-
Şimdi tıp mesleği hekimlik/doktorluk = paradır. Bu nedenle okunur, bu nedenle seçilir.
Bakınız. drtus-com/forum (Uzmanlık sınavı para kazanama yarışı gibi ve kesin olarak puan dağılımları kazanca göre sıralanır ve tüm forum tartışmalarında seçimler neredeyse %90 para ile ilişkilendirilecek)En çok para getiren meslek olduğu için puanı en yüksek. Parayla açık bağ. Olgu zaten olguyu gözler önüne serdi.
Para, güç ve kontrole en aç ve açık olanlarınız peşinden gidecek. Bir eğitim sisteminiz olduğunu onlar nen zeki ve yetenekli ve en başarılı seçkinler/seçilmişler olduğunu düşünebilirsiniz. Buna inanıyor musun? Yarın toplum yıkılsa en zekiler sizdiniz deyip tüm toplumsal iş ve yönetim ödevlerini onlara verir miydin? Doktor/hekim sınıfı toplumunuzun en zeki sınıfı mı ?Buna inanıyor musun? Öyle olsalar ek olarak mühendislikten, diğer bilimlere, toplum bilimlere felsefeye kadar üretim ve katkıları olurdu.
Diğeri matematiği öğrenemedi ya da onun kadar başaramadı çünkü bunu zorlama gördü, komut/dizgi-n almaya bu kadar uygun ve uyumlu değil. Bilgi sistemi olarak onu zorlama buldu. Eğitim sistemi tamamen manipülatif ve bir seçim/seçme ve eliminasyon yöntemi gibi. Yukarıdan aşağıya doğru eleyerek gider. Zeka, yetenek, bilgi ölçmeyle işi bağı yoktur.
-
Dünya nüfusunun %90'ını
Kitlesel yokoluşlar dediğim doğanın üreteceği ya da bizim üreteceğimiz kıyametler. Bir plana gerek yok.
-
@ictenlik Bir yok oluş olacak gibi. Dünya bu kadar hasta insanı kaldıramaz.
Senin bahsettiğin, hastalıklarla ilgili veriler bunu gösteriyor.Benim demek istediğim şu. Buna bakın. Aşağıdaki görsele.
Bu diyabetin popülasyondaki yıllara göre artışı. Kırmızı çizgiyi ben ekledim. Onun yönü değişebilir. Farketmiyor. %100 e ulaşacağı yeri görürüz. Yani yaşam tarzı, yeme biçimi ve şu an ki düzeni, sağlık sistemini herşeyi aynı sürdürürsek, devrimsel değişiklikler yapamazsak bu kaçınılmaz. Bunu diğer hastalıklarla da çalışabilirsiniz. Aynı. Yüzyıllar içinde çok uzak değil. Tüm popülasyonun tüm hastalıklara sahip olacağı tarihler uzak değil. Bu zaten böyle gidersek yok ve dejenere olacağımızı gösteriyor. Diyorum ki; zaten %100'e ulaşmadan doğa bir kıyamet üretmezse biz kendi kaosumuzu ve yıkımımızı üretirdik.
-
*“ Tıp bilimi o kadar dikkate değer bir ilerleme kaydediyor ki, yakında (hiçbirimiz iyileşmeyeceğiz) hiç sağlıklı insan kalmayacak. ”
— Aldous Huxley*
*Koşullar insanların kendilerini iyi hissetmemelerine neden oluyorsa, doktorların sorunu kesinlikle “çözebilmesi” gerekir.
Dr. Laura Muldoon*
-