Kafayı sıyırmışların yeri: SOTT.NET
-
Ben bugün papağanlık yapacağım...Bana hangi koyunu açacağımı kimse söyleyemez.
Çince de mi yazayım? -
Lafının arkasındaysan burada ettiğin lafların arkasındaysan ve aklın kesiyorsa kendine güveniyorsan, lafının eriysen
Bilim okumana güveniyorsan ve biliminin de büzüğü kesiyorsa
Kasyopyaya bilimsel bir reddiye yap. Çamur atmaktan öte geç.
Kasyopyaya reddiye sunmak mı istiyorsun?
Kasyopya hurafe demek mi istiyorsun?
Kasyopyaya şarlatanlık dolandırıclık demek mi istiyorsunİşte sana yolu
Oturursun, irdelersin, iyi bir araştırma sürdürürsün, yapıyı ve kişileri araştırırsın, gerekli kavramlara erişirsin, metni temel düzeyde bir okursun, derli toplu bir içerik, alıntılara ve gerçek kişi ve olaylara vurgu ve gönderme içeren net açık bir inceleme yazısı getirirsin inceleriz
Kitap basarsın alırız
Bu noktada seni dinler ciddiye alırız
Yok "ben 3 bin sayfa emeği zaten boş görüyorum", "neyime gerek", " bunlar benim ilgi alanım değil" "ben ona boş vakit harcamam", "ben böyle şeyleri zaten ciddiye almıyorum" diyorsan gulu gulu bıdı bıdı yazacağına tam bunu yaz
çünkü şu anlama elir
Sen baştan önyargılısın
Bunun olabileceğine ihtimal vermiyorsun
Ruhçuluk gibi bir düzleme zıtsın
Baştan okumadan bile boş görüyorsun
Okusan bile boş olduğunu doğrulamak için okurdun
Böyle bir şeye emek haracamayacaktın
Böyle bir şeyi ciddiye almayacaktınBu durumda
Benim seni ciddiye almamı nasıl beklersin?
-
Ben bugün papağanlık yapacağım...Bana hangi koyunu açacağımı kimse söyleyemez.
Çince de mi yazayım?Valla böyle ne güzel de iş yorgunluğumu atıyorum. İyiymiş.
-
Atalarımız ne demişti?
Fazla ciddiyet baş ağrısına yol açaaaar.
Ha bire koyun yazmışım. İyi mi? Çarpıldım galiba. -
Lafının eriysen o metni bütünce oku yüzleş gel dediklerini tekrarla
-
Atalarımız ne demişti?
Çamur atanın çamuru çamura mı çamurcuya mı kalsın?
Yine söylüyorum
Oku de aynısını diyorsan ben duymaya kabulüm
Rahatsız olmaya-olmamaya da kabulümLafının eriysen o metni bütünce oku yüzleş gel sonra istersen gel aynı çamuru at
Bakmadan bilmeden, incelemeden, okumadan ,araştırmadan bilim adlı makama güvenerek fetva yargı dağıtmayın
Önyargıyı kendine sakla
-
Atalarımız ne demişti?
-
Forum üyelerini uzaylılara inanmaya zorlamak; faşist, gerici ve antidemokratik bir eylemdir. Dahası antisosyallik ve psikopatlıktır.
@kereste, içinde söyledi: Kafayı sıyırmışların yeri: SOTT.NET
Çarpıldım galiba.
-
Diğer konuda yazmıştım bunu ve silinmesini istemiyorum, çünkü ne köpeğiz ne de koyun. Bu böyle biline.
İşin aslı şu:
Ortada kanıt yok, ispat yok. Yok oğlu yok. Peki, ne var? Ouija tahtası. Vay be!
Evet; başka bir şey yok. Efendim, binlerce sayfalık yazı varmış...mış.
Elinin körü; temeli ne? Ouija tahtası.
Yine geldik şu dandik Ouija tahtasına. Eeee, kuru fasulyenin faydalarını yazmak daha mantıklıdır.Buna rağmen haklı çıkmaya çalışanlar, kafayı sıyırmıştır. Bu durumda olan sadece bir kişi değil, Kaskopya zımbırtısını bizlere keklemeye çalışanların hepsini kapsıyor. Bu yazdıklarımı hakaret olarak algılayanlar varsa, onların sorunu.
Toparlayalım...
Kanıt yok, ispat yok. Yani dandik bir tahtadan başka bir şey yok.Şunu da ekleyelim, dursun burada. Kaskopya zımbırtısının fikir anası, aynı zamanda bu sitenin kurucusudur:
Laura Knight-Jadczyk, yedinci kuşak Floridalı bir tarihçi olup basılı ve internette yayınlanmış 14 kitap ve çok sayıda makalenin yazarıdır. SOTT.net'in kurucusudur ve Polonyalı matematiksel fizikçi eşi Arkadiusz Jadczyk, geniş ailesi, sekiz köpeği, beş kuşu ve bir kedisiyle Fransa'da yaşamaktadır.
https://www.sott.net/user/26-Laura -
Laura'nın hayal gücü Arthur C. Clarke ve Asimov'un hayalgücünden daha iyi
-
@ictenlik
Sen köşede dikil. -
Zımbırtı- telli bir çalgının acemice çalınışından çıkan uyumsuz, çirkin ses.
Zımbırtı bu demekse kasyopya gerçekten de bir ölçüde zımbırtı. Eğer iddia ettikleri şeyse oradan çok daha iyi notalar ve sesler çıkarılabilirdi.
-
@ictenlik
Sen köşede dikil! -
@kereste, içinde söyledi: Kafayı sıyırmışların yeri: SOTT.NET
@ictenlik
Sen köşede dikil!Laura'nın hayalgücü önceki yaşamımızda bir köpek ya da kedi olabileceğimizi söylüyor ve Laura'nın hayalgücüne göre biz zaten aynı zamanda herşeyiz ve diğerleriyiz (yani kuşlar, böcekler, ağaçlar, köpekler ve başka herşeyiz de.)
-
@ictenlik
Sen köşede dikil ve efendini bekle. O sana kemik getirecek birazdan. -
Köpeğin atası kurda benzeme/dönüşme şansı var
Genetik yatkınlık
Kendi topluluğunu alıp doğaya göçme
İnsan evinde tıkılmaktansa sokakta özgür yaşamEfendisi olmayan köpekler var
Diyojen köpek gibi sokakta yaşarken Diyojen olmayanlar daha köpekçe yaşıyordu
-
@ictenlik
Azıcık sabırlı ol ve efendini bekle. O sana kemik getirecek birazdan. Bakarsın havlamayı kesersin. -
Bu otomat yazarların kendisine saygısı olacak mı?
İnsancak hepimiz yarı yarıya köpekçeyiz
Köpeğe niye köpek diyoruz
Düşmüş, atasını kaybetmiş, başka türün denetimine girmiş yozlaşmış emir alan dağınık tür
Her insanın köpekliği kadar köpeklik barındırıyorum. Aynı genetik yapıyı paylaşıyoruzBu şekilde duygusal olarak yaralayamazsın ya da ona yeterince sinirlenmiyorum, başka yolları var ama
-
@ictenlik
Bu arada dilini sarkıtmayı da unutma. Efendin senin bu halini çok sever. Kuyruğunu da salla, e mi?