Kafayı sıyırmışların yeri: SOTT.NET
-
Atalarımız ne demişti?
Fazla ciddiyet baş ağrısına yol açaaaar.
Ha bire koyun yazmışım. İyi mi? Çarpıldım galiba. -
-
Forum üyelerini uzaylılara inanmaya zorlamak; faşist, gerici ve antidemokratik bir eylemdir. Dahası antisosyallik ve psikopatlıktır.
@kereste, içinde söyledi: Kafayı sıyırmışların yeri: SOTT.NET
Çarpıldım galiba.
-
Diğer konuda yazmıştım bunu ve silinmesini istemiyorum, çünkü ne köpeğiz ne de koyun. Bu böyle biline.
İşin aslı şu:
Ortada kanıt yok, ispat yok. Yok oğlu yok. Peki, ne var? Ouija tahtası. Vay be!
Evet; başka bir şey yok. Efendim, binlerce sayfalık yazı varmış...mış.
Elinin körü; temeli ne? Ouija tahtası.
Yine geldik şu dandik Ouija tahtasına. Eeee, kuru fasulyenin faydalarını yazmak daha mantıklıdır.Buna rağmen haklı çıkmaya çalışanlar, kafayı sıyırmıştır. Bu durumda olan sadece bir kişi değil, Kaskopya zımbırtısını bizlere keklemeye çalışanların hepsini kapsıyor. Bu yazdıklarımı hakaret olarak algılayanlar varsa, onların sorunu.
Toparlayalım...
Kanıt yok, ispat yok. Yani dandik bir tahtadan başka bir şey yok.Şunu da ekleyelim, dursun burada. Kaskopya zımbırtısının fikir anası, aynı zamanda bu sitenin kurucusudur:
Laura Knight-Jadczyk, yedinci kuşak Floridalı bir tarihçi olup basılı ve internette yayınlanmış 14 kitap ve çok sayıda makalenin yazarıdır. SOTT.net'in kurucusudur ve Polonyalı matematiksel fizikçi eşi Arkadiusz Jadczyk, geniş ailesi, sekiz köpeği, beş kuşu ve bir kedisiyle Fransa'da yaşamaktadır.
https://www.sott.net/user/26-Laura -
Laura'nın hayal gücü Arthur C. Clarke ve Asimov'un hayalgücünden daha iyi
-
@ictenlik
Sen köşede dikil. -
Zımbırtı- telli bir çalgının acemice çalınışından çıkan uyumsuz, çirkin ses.
Zımbırtı bu demekse kasyopya gerçekten de bir ölçüde zımbırtı. Eğer iddia ettikleri şeyse oradan çok daha iyi notalar ve sesler çıkarılabilirdi.
-
@ictenlik
Sen köşede dikil! -
@ictenlik
Sen köşede dikil!Laura'nın hayalgücü önceki yaşamımızda bir köpek ya da kedi olabileceğimizi söylüyor ve Laura'nın hayalgücüne göre biz zaten aynı zamanda herşeyiz ve diğerleriyiz (yani kuşlar, böcekler, ağaçlar, köpekler ve başka herşeyiz de.)
-
@ictenlik
Sen köşede dikil ve efendini bekle. O sana kemik getirecek birazdan. -
Köpeğin atası kurda benzeme/dönüşme şansı var
Genetik yatkınlık
Kendi topluluğunu alıp doğaya göçme
İnsan evinde tıkılmaktansa sokakta özgür yaşamEfendisi olmayan köpekler var
Diyojen köpek gibi sokakta yaşarken Diyojen olmayanlar daha köpekçe yaşıyordu
-
@ictenlik
Azıcık sabırlı ol ve efendini bekle. O sana kemik getirecek birazdan. Bakarsın havlamayı kesersin. -
Bu otomat yazarların kendisine saygısı olacak mı?
İnsancak hepimiz yarı yarıya köpekçeyiz
Köpeğe niye köpek diyoruz
Düşmüş, atasını kaybetmiş, başka türün denetimine girmiş yozlaşmış emir alan dağınık tür
Her insanın köpekliği kadar köpeklik barındırıyorum. Aynı genetik yapıyı paylaşıyoruzBu şekilde duygusal olarak yaralayamazsın ya da ona yeterince sinirlenmiyorum, başka yolları var ama
-
@ictenlik
Bu arada dilini sarkıtmayı da unutma. Efendin senin bu halini çok sever. Kuyruğunu da salla, e mi? -
@ictenlik
Bu arada dilini sarkıtmayı da unutma. Efendin senin bu halini çok sever. Kuyruğunu da salla, e mi?Kereste arkadaşım
Kaczynski der ki; yaralanacağı yerden vur
Asla size hakaret edilmeye çalışmıyor
Küçümsenmeye çalışmıyorsunuz
Denge arıyoruz, yani uzlaşılmış bir barış
Kimin hakkında ne atılıp tutulduğu önemli değil
İleri giden bir tartışma sürtüşme istemiyorum
Kasyopyanın bu okumanın benim gibiler için önemi anlamanızı rica ediyorum
Çizilen aynı saygı sınırını aynen çizeceğiz, korunan sınırı koruruz bunu görebilirsin
Çocukken oyun oynadık kavga ettik ve barıştık ve tekrar oynadık bunun gibi
Üstünlük kurmaya çalışmıyoruzBeni incitecek şeyler var ve istersen ara ama şu an bu yazdıkların değil
-
@ictenlik
Ben senin arkadaşın falan değilim. Bu kadar düşmedim ben.
Belki Laura Ablan bu haline acır ve önüne bir kemik atar. Da, o seni umursamaz. Sebebi çok aşikar aslında. Saksıyı çalıştırırsan, belki anlarsın. -
@ictenlik
Özür dile. Konuyu kapatayım. -
@ictenlik
Özür dile. Konuyu kapatayım.Sen başlattın. Burada ağır ithamlar var.
Kendi özeleştirini kat başlat gerisi gelecek
Sandığı şeyi sanıyorsan ...
-
@ictenlik
Sıkıntı yok...
Köpeklik herkes yapamaz. Laura Ablan sadece bahçesindeki köpekleri düşünür. -
@ictenlik
Ben senin arkadaşın falan değilim. Bu kadar düşmedim ben.
Belki Laura Ablan bu haline acır ve önüne bir kemik atar. Da, o seni umursamaz. Sebebi çok aşikar aslında. Saksıyı çalıştırırsan, belki anlarsın.Ben herkesi kollarım herkes bana arkadaş, senin kimi kolladığın kimi arkadaşlıktan böldüğün senin sorunun
-
@ictenlik
Ouija tahtasını Laura Ablan tepe tepe kullanıyor. Senin gibiler de anca kuyruğunu sallar.
Özür dile. Dururum.