Terörist İsrail
-
@phi hadi Fiistin'i bir kenara bırakalım . Ve tüm dini değerlerimizi de ayrıca tarihi gecmisimiz ırki yaklasimlarimizi da . . Sadece olaya objektif olarak baktığımızda İsrail ve ABD nin terörist kanlı ellerini görüyoruz.
-
hayir olayi tetikleyen teror orgutu hamasin, teror saldirisi yapan israili ansizin basip, sinir isgali yapip, masum insanlari katledip, israilin de suan terore neden olan sacma sapan katliamini goruyoruz.
-
@phi Kuvayı Milliye de bir terör örgütü muydu ?
-
adem ile havvanin cocuklari ensest iliskiye mi girdi?
nasil bir soru bu, tarihler, yasananlar vs .. sacmaladin.
-
@phi aslında baktığında topraklarını vatanlarını korumak için kurulmuş bir örgüttür Hamas.
Dünya kamuoyuna terör örgütü olarak gösterenler esas teröristleri. -
ee pkk da teror orgutu degil o zaman, adamlar topraklarini korumaya calisiyorlar..
neyse sacmalanmaya basladi, radikal bir bakis acin var tehlikeli. -
@phi yazdıklarıma alakasını bulamadım
-
kuva-i milliye ile hamas'i bir tutman, sacmaligin daniskasi.
-
@phi alakasız
-
Sizler Ataturk dusmani, islami tum orgutleri savunan ve sadece Allah'u ekber dedigi icin kelle kesip, kadinlarin irzina gecmelerine ses cikartmayacak kadar radikal, bagnaz bir dusunceye sahipsiniz.
-
@phi ooooo yazdıklarımdan bunları cikarttiysaniz hiçbir şey demiyorum
-
kuva-yi milliye'nin konu ile alakasi ne? bilinc alti iste. bilinc altinda bu var.
-
@phi nasil bir mantık . Böyle bir mantık yürüten ne anlatabilirim ki
-
hamas teror orgutu dedim, kuva-yi milliye'de o zaman teror orgutu diyen sensin.
nasil mantik, duz mantik iste. -
sen hamasin paramotorler ile israil sinirini asip, festival yerindeki insanlari katletmesini lanetliyor musun lanetle miyor musun? Allah belalarini versin mi vermesin mi onu soyle?
-
@phi hiçbir şey demiyorum
-
iste radikal bir dusunceye sahipsin.
peki yine hamasin isralli kadinlarin irzina gecmesine? israilli cocuklari oldurmesine? Allah belasini versin diyor musun?
erkeklerinin yanindan kadinlarini kacirmasina falan?
-
simdi sen bu hamas ile kuva-yi milliye'yi nasil bir tutuyorsun anlatir misin? nasil bir mantiktasin?
-
@phi her kim masumların kanını akitiyorsa zaten onun Allah belasını verir.
Demek istediğimi ya ben anlatamıyorum ya da siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz.
İyi ya da kötü sonuç itibariyle Filistin kendini işgal guclerinden korumak için bir örgüt kufmus mu , kurmuş . Ve bu örgütlenme hareketinin adı Hamas mi , Hamas . -
tamam pkk'da kendi topraklarini korumak icin silahli orgut kurmus o halde.