Terörist İsrail
-
Başlık "Terörist Hamas" olarak değiştirilmeli.
Ancak önemli bir haber var. Yeni konu açmak yerine buraya yazıyorum.Haber şu ki, Türkiye de İslamcıların ayaklanacağı söyleniyor. İsmailağa tarikatı lideri "Hamas'ın yaptığını Türkiye de yapalım" demiş.
Buradan İslamcılara sesleniyorum, yavaş ayaklanın büyük devletimiz saçınızı başınızı dağıtmasın. -
Teröriste teröristsin demek boynumuzun borcudur. Başlık TERÖRİST İSRAİL 'dir. SİYONİZM'dir eksik kalmış onu da eklemiş oldum.
-
@Efruhte Bence Hamas teröriste daha çok benziyor. Ebu bilmem ne adında ki şahıs sıkıyorsa yüzünü göstersin. Ebu ubeyde miydi neydi. Ancak teröristler kendilerini halkın arasında gizlerler.
-
@Efruhte Ortadoğu ülkelerinin müslümanlığı İsrail'in işine yarıyor. Farkında mısın?
Ya bu ülkeler silkelenip kendilerine gelecekler yada Yahudi markalarını kullanmaya devam edecekler.Ayrıca, ülkemizde ki Fetullahçı Terör örgütünü bile İsrail besliyordu. Türkiye'yi şeriat ülkesi yapmak istiyorlar. Kısaca geri kalmamızı istiyorlar.
Bütün bunları farkındasın değil mi?
-
@Sputnik Türkiye 'yi Katar'a benzetmek istiyorlar. Sözde şeriat devleti ama sömürülmüş kureselcilerin mekanı .
-
@Sputnik
Türkiye´deki Hamas terörist hayranları bir bok yapamaz. Anca boş beleş havlarlar. Çünkü Türkiye, Filistin değil. Sessiz çoğunluk bir yere kadar sabreder ancak ok yaydan çıkacağı zaman bu Hamas ve tarikat pisliklerine anyayı konyayı belletirler. -
@Efruhte Şeriat sisteminde yönetilen bir ülke gelişmez. İster Katar tazında İster Afganistan tarzında olsun. Şeriat ile yönetilen ülke geri kalmaya mahkumdur.
-
Bu tür tiplerin yönettiği ülke gelişir mi?
-
@Sputnik İslam Şeriatini uygulayacak alimler var mı ki ?
Daha doğru düzgün adalet islemezken , devlet ne derse ona göre fetva verecek kurum mu Şeriati omzuna yükleyecek -
@Efruhte, içinde söyledi: Terörist İsrail
İslam Şeriatini uygulayacak alimler var mı ki ?
Suudi Arabistan kraliyet ailesi bile anladı bu şeriat denen illetin ne olduğunu, bizim sağcı islamcılar bir türlü anlayamadı.
Suudi Arabistan şeriattan kurtulmak için çalışmalar yapıyor. -
@Sputnik Suudi Arabistan'i kimler yönetiyor ? Durun soyleyeyim kureselciler .
-
@Efruhte Kim bu küreselciler? Dünya da öyle gizli saklı bir grup yok. Komplo teorisi bunlar. Her şeyin bilimsel bir açıklaması var. Dünya'yı yöneten gizli saklı bir grup olması imkansız.
-
kureselciler .
Bende eskiden bunlara inanıyordum. Saçmalık bunlar.
-
@Sputnik kureselciler derken siyonist ve satanistler
-
@Sputnik kureselciler derken siyonist ve satanistler
Saçmalamaya yine başladın!
-
@kereste WC den cikmişsiniz ne mutlu size
-
-
kureselciler derken siyonist ve satanistler
Kim bunlar? İsim ver diyeceğim ama veremezsin çünkü bunlar saçmasapan komplo teorileri.
Yuvarlak masada oturmuş 3-5 kişinin Dünya'yı yönettiğine inanıyorsan psikiyatriye görünme vaktin gelmiş demektir. -
@kereste, içinde söyledi: >
WC ne?
Heee, şu kutsal tuvalet mevzusu.
Orada yazı yazmaya cesaret edemedin, şimdi de gööya bana taş atacaksın.
Harbiden bazı şeyler sende normal değil. -
@Sputnik herşey saçma sapan şeylerle başlar zaten .
Neyse ben tartışmadan çekiliyorum
Size iyi tartışmalar