Terörist İsrail
-
@Efruhte, içinde söyledi: Terörist İsrail
Neyse ben tartışmadan çekiliyorum
"Hamas terör örgütüdür" diyenlere "sabetayist" demeyi biliyorsun ama!
-
@Efruhte, içinde söyledi:
Neyse ben tartışmadan çekiliyorum
Altını dolduramayacağın iddiaları sallayıp durma lütfen. Karşında geri zekalılar yok. Bunu sana kaç defa söyleyeğim?
-
@Sputnik ciddi olamazsınız yazdıklarımın neresinde o şekilde demişim .
-
@kereste ben normal değilim ya bütün mesele burada başlıyor
-
@Efruhte, içinde söyledi: Terörist İsrail
@kereste ben normal değilim ya bütün mesele burada başlıyor
Evet; normal değilsin. Çünkü boyundan büyük iddialar ortaya atıyorsun.
-
@kereste tamam bı daha ki sefer boyum kadar iddia atarım
Ben gittim size iyi tartışmalar
-
@Efruhte Normal ol biraz o zaman. Dinsiz ol.
Cacık olma efsane ol.@Efruhte, içinde söyledi: Terörist İsrail
tamam bı daha ki sefer boyum kadar iddia atarım
:))))
-
Uzun bekleyiş nihayet sona erdi ve Hamas teröristleri ilk 13 rehineyi (çocuklar/kadınlar) 4 günlük ateşkes karşılığında serbest bıraktı. Ayrıca kimsenin bilmediği/duymadığı 12 Tayland´lı rehine de serbest bırakıldı. Bunlar da 7 Ekim´de bu eli kanlı teröristler tarafından kaçırılmış.
Bu teröristler için insan değerinin hiçbir anlamı yok. Çocukmuş, kadınmış, yaşlıymış, turistmiş veya yabancı uyrukluymuş... Hiç umurlarında değil.
-
7 Ekim saldırısından sonra yüzbinlerce İsrail vatandaşı bir ay içerisinde silah taşıma ruhsatı için başvuruda bulunmuş. Yakında İsrail´de yaşayanların hepsi silahlı dolaşırsa hiç şaşırmamak gerek. Ben de olsam, silahsız dolaşmazdım.
-
Kıçlarını kurtarmak için çocukları ve kadınları kaçıracak kadar şerefsizdir bu Hamas teröristleri. Bu şerefsizleri savunanlar da bunlar kadar şerefsizdir. Hele ki bilhassa kaçak güreşenler!
-
Hamas teröristleri köşeye şıkıştı ve elindeki masum ve aileleri katledilmiş çocukları ve kadınları salıvermek zorunda kaldı. Tüm masum rehineleri geri verene kadar rahat yüzü görmeyecek bu katiller. Bu katiller binlerce kendi insanını ölüme sürmekten çekinmez. Ancak bu sefer ok yaydan çıktı. Tüm Hamas teröristleri yok olana kadar İsrail tarafından avlanacaklar. Çünkü bu işi yarım bıraktıkları an, yine doğrudan festivallerde eğlenen gençleri, sokakta yürüyen insanları veya turistleri hedefe alan benzeri bir katlıyamı yapmaktan çekinmeyek Hamas militanları.
İsrail´den nefret edebilirsiniz ancak Hamas´ın ipini öyle veya böyle çekecek. Nasıl ki zamanında Nazi kasabı Adolf Eichman´i teee Güney Amerika ´da bulup getirdiler ve İsrail´de idam ettiler, kısa ve orta vadede Hamas´ın akibeti de aynısı olacak.
-
https://www.instagram.com/reel/C0EV-J2NrKf/?igshid=NGEwZGU0MjU5Mw==
İşte bu İslam ahlakidir. Bebeklikten çocukluktan itibaren verilmiş ,eğitim kurumlarında aynı ahlaki eğitim ile eğitilmiş olmalarının göstergesidir.
Ülkemizde İslam ahlakı verilmedigi halde , işlenen bütün suçlarda söylenilen çoğunlugu müslüman bir ülkede müslümanlar şöyle yapıyor böyle ediyor denmesidir. İşlerine gelince laik işlerine gelince çoğunluğu Müslüman ülke.Filistin de her gün her an Maide suresinin 54. Ayeti okunuyor dünyanın gözü önünde. Ne mutlu onlara .
-
Ateskesin ikinci gününde eli kanlı Hamas teröristlerin elindeki sivil rehinelerin bir kısmı daha özgürlüğüne kavuşacak. Ancak beklenmedik bir geçikme oldu ve durum henüz biraz muğlak. Öyle ya da böyle Hamas bütün rehineleri sebest bırakmak zorunda, çünkü zaman kazanmak için başka çıkar yolu yok. Tıpış tıpış verecek rehineleri. Zaten İsrail vermiş kararını; Hamas yok edilecek.
-
Hamas teröristleri 2. turda rehinelerin sebest bırakılmasını son anda erteledi. Bu ertelemenin ne kadar süreceği belli değil ancak hiç farketmez. Zaten böyle bir durumun yaşanacağı önceden belliydi; bunların amacı mümkün olduğunca bu mevzuyu sürünmecede bırakmak. Evet; farketmez çünkü geriye sayış devam ediyor. Ya yok olacaklar, ya yok olacaklar. Bu katiller için üçüncü seçenek yok.
-
İsrail´den ültimatom: Rehineler serbest bırakılmazsa, gece yarısından itibaren savaş devam edecek.
-
Saatler sonra bir grup rehine daha özgürlüklerine nihayet kavuştu. Hamas papucun pahalı olduğunu anlayınca geri adım atmak zorunda kaldı.
-
Allahuekber ️
-
Hamas katilleri tüm sivil rehineleri tıpış tıpış verecek. Bugün maçaları yetmedi yan çizmeye. Yarın da yetmeyecek. Allah birmiş...miş... Hepsi hikaye. Hayal dünyasında yaşamaya devam edin.
-
Allahuekber ️
-
Yarın 3. gün.