Terörist İsrail
-
@Efruhte
Kendi konunun ırzına geçtin sayılır. Başka bir konu açarak hayalvari cümlelerinin reklamını orada yapabilirsin.
Özlü söz mü istiyorsun?
Senden geri kalmam merak etme. Al sana bir tane: "Hayaller güzeldir, tüm mesele onu hayata geçirebilmektir. Yapamıyorsan, hayal etmenin anlamı yok." -
@kereste hayalhanem kitap adı önerip hayalci olmakla itham eden kimdi?
Her zamanki gibi konuyu dağıtıp üste çıkma durumu. -
@Efruhte
Anlamayan sensin, çünkü olmayacak şeyleri iddia ediyorsun. Evet; tam bir hayalperest birisisin.Mesela şu:
Savaşın galibi belliymiş...miş.
Yok ya!
Kimmiş bu savaşın galibi, ha? -
@kereste görünen köy klavuz istemez. Savaşın galibi görünüyor ortada. Görmek istemeyen sizin gibi körlüğü seçenler.
-
@Efruhte
Görünen köy kılavuz istemezmiş...miş. Hayal görüyorsun işte. Bunu söyleyince de kızıyorsun. Bir şeyi iddia ediyorsan, böyle muğlak konuşamazsın. Kimmiş bu savaşın galibi?
Harbiden git kendin gibi hayal dünyasında yaşayanlara anlat bu zırvalarını. -
@kereste zırvalık olan nedir izah edeyim batıda olup Batı'nın halini görüp hala böyle saçma yazabilmektir.
İstediği kadar çoluk çocuğu masumları öldürerek, toprakları zorbalikla ele geçirerek yendiğini düşünsün .
Kazanacagi yenilgiden, husrandan ve korkudan başka birşey değil.
Ama bir Filistinli savaşın sonunda topraklarını kaybetmiş olsa bile kazanan taraftır. Sizin bunu anlayabilmeniz çok zor. Hem at gözlükleriniz var hem de devekuşu misali kuma gömmüşsunuz kendinizi.Ama şunu da söyleyeyim. İsrail çok korkuyor. Kendi golgesinden bile korkuyor. Parasıyla satın aldığı devletlerin çokluğu bile korkusunu yenmeye yetmiyor. Masum bebekleri öldürmesinin yegane sebebi de bu. Bebeklerden bile korkuyorlar.
Ve
Korkaklar, yaptıkları savaşları hep kaybederler. -
@Efruhte
Harbiden saçmaladın yine ve hayal görmeye devam ediyorsun.
Çünkü bu savaş henüz bitmedi ve haliyle "Savaşın galibi belli" gibi boyundan büyük laflar etmesen iyi olur. Evet; şu an İsrail üstün durumda ve öyle kalacak gibi görünüyor. Sebeplerini de yukarıda yazmıştım (git tekrar oku onları, çünkü tekrarlamaya niyetim yok).Ha evet; kimin korkak olduğunu da orada yazmıştım.
-
@kereste anlamanızı beklemiyordum zaten. Şaşirtmadiniz
-
@Efruhte
Yine saçmaladın. Yeter yahu! -
@kereste aynen bilmukabele
-
@Efruhte
Valla sorun değil. Herkes hayal dünyasında yaşamayı beceremez. Ben bu konuda çok beceriksizim. -
@Efruhte
Bu konunun yeri burası değil ama;
13.yüzyılda İslam dünyasında kölelik ve köle fiyatları ile ilgili bir belgesele denk gelmiştim. Belgeselde iş için kaçırılan kölelerin genellikle siyahiler olduğu, cinsel amaçlarla kullanılan kölelerin ise beyaz ırktan kız ve oğlan çocukları olduğu söyleniyordu.
Hani hep derler ya hani İslam kölelere iyi davranmayı emreder diye, öyleyse neden bu köleler hadım ediliyor veya oğlan çocuklarına tecavüz ediliyordu?
Bugün Suudi Arabistan da, Dubai de filan hala kölelik var. Tek fark artık tecavüz veya hadım etmiyorlar.
Eğer beğenmediğiniz batılılar veya Yahudi bilim adamları olmasaydı hala bu iğrenç İslami "Çöl emperyalizmi" sisteminde yaşıyor olacaktık.
Birileri de belki sakallı şeyhlerin üçüncü-dördüncü karısı olmak zorunda kalacaktı.Hangi kadın aşağıdaki mollanın üçüncü karısı olmak ister?
-
@kereste saçmalamayın
Sizin kadar bu konuda hayal kurmakta beceriklisini görmedim -
@Efruhte
Yazdıkların seni yalancı çıkarıyor:
Savaşın galibi belliymiş...miş.
İsrail korkakmış...mış.
vs.
vs. -
@Sputnik ve siz de bütün bu yaşananları İslamdir diye sandınız.
-
@kereste saçmalamanizi artik anlıyorum. Bütün bu zirvaliklariniz kör olmanizdan ötürü.
Anlatsam boş -
@Efruhte
Kör olan sensin elbette.
Saçmalık desen, bu forumda senin gibi boş atıp tutanı görmedim.
Bak yine cümlenin sonuna nokta koymamışsın. Teessüf ederim. -
@Efruhte, içinde söyledi: Terörist İsrail
@Sputnik ve siz de bütün bu yaşananları İslamdir diye sandınız.
Sen gerçekten İslam dan bu kadar habersiz misin? Yoksa yeni yeni mi din öğreniyorsun?
Senin inandığın din/kitap daha Dünya'nın şeklini bile bilmiyor! -
@Sputnik ben İslamiyeti biliyorum da siz bilmiyorsunuz. Yanlış kaynaklar, yanlış bilgiler okuyup bu yanlışlığı İslamiyet'in üzerine yıkarak sadece propaganda yapabilirsiniz. Örnek verdiğiniz zatın din hususunda da yanlışlıkları varken, bu hususta bu şekilde düşünüyor olması çok doğal.
-
Hem ben sizlerle dinimi tartışmak istemiyorum. Çünku sözlerinizle sizi daha çok küfrün içine düşürmek istemiyorum.
Sizler İslamiyet dusmanligi,dinsizlik propagandası yapmayın. İyi bir arastirmayla, düşünmeyle doğruyu yanlıştan ayirirsiniz zaten.
Dediğim gibi bu hususlarda bir tartismanin içinde olmak istemiyorum