Terörist İsrail
-
Eli kanlı Hamas´ın önde gelen bir yöneticisi daha öldürüldü. İran´da bombalar patlıyor. Peki, en başta İran olmak üzere, İslam dünyası ne yapıyor? Ya boş beleş tehditler savuruyorlar ya da dut yemiş bülbülleri oynuyorlar.
-
Sıcağı sıcağına İran´da 300´den fazla kişinin ölmesine veya yaralanmasına yol açan terör saldırısını IŞİD terör örgütü üstlendi, iyi mi?
Ölen Müslüman Şii, öldüren Müslüman Sünni. Bunlar iflah olmazlar. Sünniler ve Şiiler oldum olası birbirlerinden hazzetmezler. 8 sene boyunca Irak-İran savaşında birbirlerini öldürmüşlerdi. Yani dünya gider Mersin´e bunlar ha bire gider tersine.
Muhammed´den sonra ilk 4 Halifenin 3´ü öldürüldü. Ayşe(M. eşi) ve Ali (M. damadı) birbirlerine karşı savaştı. Sünni ve Şiilerin karşılıklı nefreti/kini teee o devirlere kadar geriye gider. Yani dışarıdan herhangi bir düşmana ihtiyaçları yok, çünkü birbirlerine olan düşmanlık hiç bitmeyecek cinsten. -
@ictenlik ve yazılarınızda anlattığınız gibi düşündükleri için de en etkili kandırma ,sızma yolunu tarikatlar vasitasiyla yaparlar. Bir şeyh ,hoca kılığında şeyhulislam makamına kadar yükselir verdikleri fetvalariyla da ülkeyi halkı yönetirler.
-
İşid i kim destekliyor, arkasındaki kim
En çok kimin ya da kimlerin işine yarar hele de bu zamanlar da.
Bir taşla iki kuş
Hem İslamiyeti karalamak
Hem de Filistin'in yalnız kalmasini saglamak. -
Gereken lüzum üzerine yeniden...
Sıcağı sıcağına İran´da 300´den fazla kişinin ölmesine veya yaralanmasına yol açan terör saldırısını IŞİD terör örgütü üstlendi, iyi mi?
Ölen Müslüman Şii, öldüren Müslüman Sünni. Bunlar iflah olmazlar. Sünniler ve Şiiler oldum olası birbirlerinden hazzetmezler. 8 sene boyunca Irak-İran savaşında birbirlerini öldürmüşlerdi. Yani dünya gider Mersin´e bunlar ha bire gider tersine.
Muhammed´den sonra ilk 4 Halifenin 3´ü öldürüldü. Ayşe(M. eşi) ve Ali (M. damadı) birbirlerine karşı savaştı. Sünni ve Şiilerin karşılıklı nefreti/kini teee o devirlere kadar geriye gider. Yani dışarıdan herhangi bir düşmana ihtiyaçları yok, çünkü birbirlerine olan düşmanlık hiç bitmeyecek cinsten.Ve ekleme yapayım..
Bunlar hem birbirlerini yerler hem de başkalarını suçlarlar. Sap gibi ortada işte; müslüman müslümanı kesmişti, şimdi de aynısı. Değişen bir şey yok. Hatta iddia ediyorum; 500 sene sonra bile Sünnilerle Şiiler barışmayacak. -
@Efruhte, içinde söyledi: Terörist İsrail
İşid i kim destekliyor, arkasındaki kim
En çok kimin ya da kimlerin işine yarar hele de bu zamanlar da.
Bir taşla iki kuş
Hem İslamiyeti karalamak
Hem de Filistin'in yalnız kalmasini saglamak.Bahsettiğin terör örgütünün uyguladığı her şeyin İslam kaynaklarında karşılığı var.
Onların yaptıkları arasında İslam kaynaklarında olmayan bir eylem söyleyebilir misin? -
Fitneyi nereye düşürürseniz orayı yıkar yakar.
Fitneyi çıkaranlar bilinmez lakin fitnenin adı kalır. -
Yemişim fitmeyi; saçmalamak nasılsa serbest.
-
@Sputnik o kadar çok ki. Sadece birini vereyim mazlumu öldürmek
-
@Sputnik o kadar çok ki. Sadece birini vereyim mazlumu öldürmek
Kafirlere kılıç sallamak istiyordun. Vazgeçtin sanırım.
-
@kereste serbest diye bu kadar saçmalamaniza gerek yoktu
-
@Efruhte
Her yazdığin saçmalamaktan başka bir şey değil.
Gerçek olan şu; Müslüman Müslüman katletti, şimdi de aynısı devam ediyor. -
Silinsin.
-
@Sputnik kâfirler hak hukuku çignediklerinde ..vs kılıç sallayabiliyoruz.
-
@Efruhte
Bir pok yapamıyorsunuz! -
@kereste çünkü kendilerindenmis gibi gozukenleri sözlerine kaniyorlar. İyi niyetlerinden vuruluyorlar
-
@Efruhte
Bir pok yapamıyorsunuz diyorum.
Ayrıca gizli gizli yazmayı bırak artık. -
@Sputnik kâfirler hak hukuku çignediklerinde ..vs kılıç sallayabiliyoruz.
Hem müzik dinleyip hem yazı yazamıyorum. Kafam karışıyor.
Suudi Arabistan Yemen de bir sürü mazlumu öldürdü. Onları neden görmüyorsunuz? -
@Sputnik silinmesi gereken ?
-
@Sputnik silinmesi gereken ?
Benim yazdığım hatalıydı. Onun için silinsin yazdım.