Terörist İsrail
-
@Efruhte
AKP bile laikliğe teslim oldu, islamcılar bir türlü teslim olamadı. Gel sende laik ol
Bakıyorum da twitter da filan hala AKP'yi öven İslamcılar var. Ne kadar gülsek az -
@kereste sanal da olsa bir rumuzun arkasına geçip istediğini yazıp söylemek değildir.
Bence insanların kişiliği karakteri sanal da daha çok belli olur. -
@Efruhte
Bana yine maval okuma, melekvari ayaklarına yatma lütfen. Senin gerçek hayatta nasıl birisi olduğunu bilmiyorum. Yani bana burada karakterden falan filan bahsetme. -
@Sputnik kişilerin laik olması demek dinsiz olması demek.
-
@Efruhte, içinde söyledi: Terörist İsrail
@Sputnik kişilerin laik olması demek dinsiz olması demek.
Farkındayım.
-
@kereste kindarliğinizin gözlerinizi kör etmesi benim suçum değil
-
@Efruhte
Kindar olan sensin ve bunu her iletinde belli ediyorsun. Kamufle etmeye çalışıyorsun ama yemezler gülüm yemezler. -
@kereste kindarliğinizin gözlerinizi kör etmesi benim suçum değil
Namaz kılıyor musun?
İslam'da, namaz kılmayan müslüman da değildir. Kabul olmuyormuş. -
@Sputnik bir inanca tabi ise insan, o inancın gereği ne ise onu yapmaya çalışmalıdır.
Bir Müslüman da elbette ki namaz kılar.
Soru ne maksatla soruldu bilmiyorum -
@Sputnik
Arap ilâhına ve Muhammede biat ettiğin müddetçe sıkıntı yok. En önemli husus budur İslam´da. -
@kereste güzel bakan güzel görür .
Kindar bakan da kindar görür -
@Efruhte
Sanal ortamdayız; haliyle boş beleş laflara karnım tok. -
@kereste benim kimliğim açık sanal ya da gercek farketmiyor.
Kereste diyerek kimliğini saklayıp sanal diyerek kişilik ve karakterini gizleyenlere sanal alem. -
@Efruhte
Yahu amma laftan almayan şeysin sen.
Diyorum ki: Kendini istediğin kadar tarif et. Anlamsız. Anladın mı?
Anlamadın. -
@kereste anlamadim
-
@Efruhte
Ne güzel işte.
Demek ki her şeyi anlayanlardan değilmişsin. -
@kereste anladım
Kulağı tersten tutmasaydiniz -
@ictenlik ve yazılarınızda anlattığınız gibi düşündükleri için de en etkili kandırma ,sızma yolunu tarikatlar vasitasiyla yaparlar. Bir şeyh ,hoca kılığında şeyhulislam makamına kadar yükselir verdikleri fetvalariyla da ülkeyi halkı yönetirler.
Daha fazlası. Din sandığının kendi dahil
-
@ictenlik ve yazılarınızda anlattığınız gibi düşündükleri için de en etkili kandırma ,sızma yolunu tarikatlar vasitasiyla yaparlar. Bir şeyh ,hoca kılığında şeyhulislam makamına kadar yükselir verdikleri fetvalariyla da ülkeyi halkı yönetirler.
Ona sızamamış görünüyorlar
"Bu Hükümet tüm dünyama her köşeden saldırdı."
"Buradan ya da bu tartışma odasından korkmuyorum."
"Kūmara'mı büyütmek ve maramataka'yı (Māori ay takvimi) öğrenmek konusunda gayet iyiydim, ancak bu Meclis dokunmaması gereken şeylere müdahale etmeye devam etti ve bu yüzden buraya gelmek için māra'yı (bahçe) terk ettim."
"Bugün bu konuşmayı ... tüm çocuklarımıza ithaf ediyorum."
"Tüm yaşamları boyunca sınıflarının arka sıralarında oturmuş, whakamā, anadillerini öğrenmek için nesiller boyu özlemle bekleyen tamariki Māori'ye, henüz pepeha'larına gitmemiş tamariki'ye, kollarını açmış sizi bekliyor."
"Asla uyum sağlama. Sen mükemmelsin. Sen -zaten- mükemmel uyumlusun."
"Mokopunalarımıza sesleniyorum, bana saldırabilirler ama size saldırmalarına izin vermeyeceğim. Bu Mecliste söylediğimiz ilk sözler size ettiğimiz yemindi."
"Waka'mıza atlayıp atlamayacağınıza dair kararı size bırakıyorum... çünkü sizinle ya da sensiz her iki dünyaya da yelken açacağız."
"Biz burdayız. Yelken alıyoruz. Tıpkı atalarımızın bir zamanlar yaptığı gibi, "
"Hauraki-Waikato'ya, Parlamento içinde ve dışında hizmetinizdeyim. Senin için bu odalarda öleceğim ama bu dört duvarın dışında da senin için yaşayacağım."-İşte bütün din. işte bütün gerçek din..
Dinleriniz çöpe gidecek. Onların sahte bilimleri gibi.
-
Sanırım şunu anlatıyor.
Sıkıcı boktan berbat bir parlamentonuz var ve uyuşuk sahte insanlarsınız.
Dinleriniz ve bilimleriniz hepsi diğer her şey gibi sahte ve uyuşturucu.Sahte bilimleriniz ve dinleriniz ve öğretileriniz var ve tüm bunları, onların tahakkümünü dünyamızdan, çocuklarımızın üzerimizden çekin
Tanrıyı ya da bilgeliği senden-sizden öğrenecek ve değiliz