Terörist İsrail
-
@kâfir-imam
Güç sarhoşluğu/manyaklığı diye bir kavram var. Bu 5´li ülkenin yaptığı da böyle bir şey. 5´in bir araya gelip ortak bir karar almaları çok zor, çünkü hepsinin çok farklı çıkarları var. Bu çıkarlar uğruna İsrail/Filistin gibi çözümlenmesi mümkün olan bir sorunu içinden çıkılamaz bir hale getiriyorlar.Osmanlı İmparatorluğunun dünyaya hükmetme hayali vardı, da, günümüzün Türkleri için aynısını söyleyemem. Bunun olabilmesi için hem ekonomik hem de askeri konuda çok güçlü olmak gerek.
-
Tek bir çocuğu dahi kurtarmak için yapılması gerekenler yapılmıyorsa bu insanlık suçudur.
Hırsızlık yaparak, adam öldürerek ,tecavüz ederek güç sahibi olanları alkışlamak ve bu gücünden dolayı takdir etmek bütün bu suçları bizzat kendi işlemiş gibidir.
Dünyada terör örgutu olarak kabul edilmiş Hamas'ın, rehinelere dahi merhametli iyi davranışlı oluşu, İsrail'in ise rehinelere bile işkenceler yapmış olması esas terör örgütünün kim olduğunu kamuoyuna göstermiştir. İsrail teröristtir. İsrail'i Devlet olarak dahi kabul eden bütün devletler bu insanlık suçunun ortağidir. Gazze'yi, Filistin'i almış olsa bile asla doymayacaktir. Sinsice girdiği ülkelerin toprağını ,evi barkini satın alarak sonra zorla baskıyla işgal edecektir.
Zavallı Türkiye. Hedef tahtasindaki asıl yerin kendisi olduğunu anlayamayacak kadar kör. Şuan Filistini değil de İsrail'i destekleyenler, ne hazinki geç olmadan bu gerçekle yüzyüze kalacaklar. -
Kendi ülkesinde başka ülkelerin probagandasını yapan tek ümmet sizsiniz sanırım. Ha bu arada allah yok mu? Ne iş yapar nerededir?
-
Çocuklar, bebekler katlediliyor. Soykırım yapılıyor. Bizim sözde Türküm diyenler kimliklerine,dinlerine,irklarina bakip seyirci kalmayı ya da bütün bunları yapanlara destek verip alkışlamayi daha uygun görüyor.
Şaka misiniz siz ? Nazi zulmunden Yahudileri kurtaran Türkler değil miydi üstelik Türk kimligi vererek. Dinine mi baktık, milletine mi baktık. İnsanlık suçu işlenen soykırım yapılan, bebekleri çocukları bombalayan paramparça eden bu zalimlige şimdi göz mü yumacaksiniz. Neymiş Arapmis neymiş Muslumanmış. -
Eski KullanıcıEfruhte başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@Efruhte hadi oradan , elin arabına Türkler kefil değil ki. Gitsin altın helaya sıçan soydaşlarından yardım istesin. Onlara allah kefil değil miydi? Bize ne ulan elin atabının sülale kavgasından. Akıllansınlar önce , savaşmadan yaşamayı öğrensinler. Dinlerinin ne kadar berbat bir şey olduğunu düşünsünler.
Savaşırken bize mi güvendiniz? Size kim savaşmayı emrediyorsa gidin ondan yardım isteyin.
-
Bu binalar Türkiye' den, topla bomba ile yılılan ukraynadan, arab yarımadasından değil yanlış anlamayın. Bu manzaraların mimarı, baş sorumlusu Türkiye dinci yönetimi/seçmeni... Geçmişte de laik dinciler bu cinayetlerin sebebiydi... Bu dinciler rant için dayanıksız yapılaşmaya göz yumup öldürmeyi, insan katletmeyi iyi bilir. Diri diri insan gömer bunlar... Bunların alayı insanlık, hukuk düşmanıdır. Kendi kapsının önünü b*k götürürken. Bayılır binlerce km ötesinin sokağının çöplerine yalandan dert yanmaya, dedikodusunu yapmağa....Lahey' e bile bunlar adına elin müslim olmayan ülkesi başvurdu iyi mi. Gülüp geçin gari...
İnsanları diri diri betona gömen zihniyet başımıza fizandakinin insan hakları savunucusu kesildi iyi mi...
Komik baci...Bebek katillleri elin savaşanına bebek katili diyor iyi mi. Senin ki ondan kara... Bırakalım bu işi arabın dini adına geçmişte başkalarının ülkelerini işgal etmeyen, karılarını cariye etmemiş toplumlar kınasın. Aksi halde böyle komik durumlara düşüyorsunuz...
-
Bir şekilde dine, dindara bulasalim da nasıl bulasirsak bulasalim . Eee sizler de haklısınız böyle bir felsefeye sahip olmanın hakkını vereceksiniz.
Hıı benim yazdıklarım merhamet, vicdan sahibi olanlara. Sizler üstünüze alinmaniza gerek yok -
Haması terör örgütü görmeyen kişilerin vicdanı tek gözlüdür. İnsanların ölümüne sebep olan ortada ben tek bir taraf göremiyorum. Ya ikisinede katil diyeceksin. Ya da susacaksın. Çarptımanın lüzumu yok. İki tarafda katil dinci işte. İkinizde vicdan satamazsınız bize... Hadi oradan.. Bütün güç imkan ellerinde halen mağdurlar. Vay anasını sayın seyirciler. İsrail limanlarına tam gaz malzeme taşıyan gene bu dincilerin gemileri iyi mi birde. Sen bırak elin "gavur" ülkesini. Samimiysen buradan dinci hükümetine ver veriştirde görelim. Asıl suçlu halen onlarla ticari ilişkiyi kesmeyenlerdir. Dümenden miting düzenliyorlar bi de... Şaka gibi insanlar ya...
-
Eski Kullanıcıhulk başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@hulk bu tipler resmen haindir. Kendi ülkesinde ümmetçilerin yol açtığı hiçbir sorunu görmez , ama gider Arabın sülale kavgasına bizi de ortak etmeye kalkarlar. Bize ne @Efruhte Filistin dalgasından. Çok için yandıysa git savaş ikiyüzlü olma ahlaksızlık yapıyorsun.
Depremde 200 binden fazla insan öldü ama bunlar kör sağır ve dilsizler.Yahu bunlar arap ırkçısı faşistler. Ama bu çirkinliklerini vicdan yaparak gizlemeye çalışıyorlar.
-
Yine sözüm meclisten dışarı...
Bana kimse vicdansız diyemez, ki diyorsa veya imâ ediyorsa, bir yerinden uydurmuştur. Bu böyle biline. -
Söylemekten dilimizde tüy bitti: HAMAS tıpkı IŞİD/DAEŞ gibi tescillenmiş bir terör örgütüdür. Hayatta kalan son üyeleri Rafah´ta sivil insanların arasında saklanıyor.
https://efelsefe.com/topic/2031/i̇si̇d-daeş-rusya-yı-kana-buladı/10 -
@Efruhte, içinde söyledi: Terörist İsrail
Nazi zulmunden Yahudileri kurtaran Türkler değil miydi üstelik Türk kimligi vererek. Dinine mi baktık, milletine mi baktık.
Bu ne peki? Dünya da kimse menfaati olmadan iş yapmaz. Yahudileri kurtarmak filan saçmalık bunlar. Bütün uluslar kendi çıkarlarını düşünür.
-
@Efruhte
Türkiye hedef tahtasında mı? İsrail hakkında sürekli komplo teorileri üretiliyor. Yok Büyük İsrail'i kuracaklarmış filan.
Hepsi saçmalık bunların. Bir kere İsrail'in bunu yapabilecek insan kaynağı ve askeri gücü yok.
İkincisi bölgede 150 milyon arap var. Bu kadar insanı nasıl öldürecekler? Cengiz Han mı bunlar? -
@Efruhte
Senin kafa yapına en uygun dizi bu.Büyük İsrail kurulacakmış.
Tevrat'ın Tekvin kitabının 15. Bab'ında ise şöyle yazmaktadır:
O günde Rab, Abraham'la ahdedip dedi: Mısır ırmağından büyük ırmağa, Fırat ırmağına kadar bu diyarı, Kenileri ve Kenizzileri ve Kadmonileri ve Hittileri ve Perizzileri ve Refaları ve Amorileri ve Kenanlıları ve Girgaşileri ve Yebusileri senin zürriyetine (soyuna) verdim. -
"İsrail" ne demektir? (Yakup peygambere tanrı tarafından meleği güreşte yenmesinin ardından verilen isimdir.)
Bazılarına-tevrata- göre insanlığı ve tanrıyı güreşte yenen demektir."Senin adın "İsrail" olsun, çünkü Tanrı'yla ve insanlarla güreşip yendin"
Diğerlerine -müslümanlara- göre "tanrının kulu" demektir.
-
Eski KullanıcıSputnik başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@Sputnik sanki Türkiye'yi çok iyi yönetiyorlar da , sanki bu ülkede kurallara çok iyi uyuyorlar da İsrail gelecekmiş Türkiye'yi işgal edecekmiş diye bizi korkutuyorlar.
Leyn @Efruhte İsrail Türkiye'ye savaş açsa Askere giden biz , vergi veren biz ama İsrail masalları okuyan @Efruhte gibi Arap hayranları. Sanki Arapların dünyayı ele geçirme planları yokmuş ya...sanki Araplar Türkiye'yi ele geçirmeye çalışmıyor.
Ne askere giderler ne vergi verirler ne kurallara uyarlar , ama ahkam kesmeye geldi mi ohooooo İSRAYİİİİL TERÖRİFSSS..DİYE TISLARYIP DURURLAR.
Asıl terörist bu ülkede pembe teskere ile askerden kaçan , vergi borcunu sildirip halkın kasasını soyanlardır. Onlara konuşacak cesaretleri mi yok veya işlerine gelmiyor.
İfsrayiiil teröfisstt...tısssss...
-
Bir hatırlatma yapalım ki, millet bizi öcü zannetmesin ve Bilal´e anlatır gibi tane tane yazıyorum...
Sivil halkı doğrudan hedef alan her eylem terörizmdir ve tartışmaya kapalıdır. Bu HAMAS olmuş, İSID olmuş, Taliban olmuş, Hizbullah olmuş, PKK olmuş, ABD olmuş, İran olmuş, İsrail olmuş, Çin olmuş, sidikli Rusya olmuş veya diğerleri, farketmez. Örnek olması açısından böyle bir liste (bu liste uzatılabilir) yaptım, ki bu listedekilerin hangisi sivil halkı doğrudan hedef aldı? Hepsi!Hele ki şu 5 beşli çete var ya, bizim memlekettekini kastetmiyorum, BM´de veto hakkı olan çeteyi kastediyorum. Global sorunların tam olarak çözülememesinin sebebi bu 5´li.
-
İsrail, Müslüman dünyasından çok fazla tepki almamak için Ramazan´ın bitmesini bekliyor.
-
@kâfir-imam, içinde söyledi: Terörist İsrail
Leyn @Efruhte İsrail Türkiye'ye savaş açsa Askere giden biz , vergi veren biz ama İsrail masalları okuyan @Efruhte gibi Arap hayranları. Sanki Arapların dünyayı ele geçirme planları yokmuş ya...sanki Araplar Türkiye'yi ele geçirmeye çalışmıyor.
Ne askere giderler ne vergi verirler ne kurallara uyarlar , ama ahkam kesmeye geldi mi ohooooo İSRAYİİİİL TERÖRİFSSS..DİYE TISLARYIP DURURLAR.
Asıl terörist bu ülkede pembe teskere ile askerden kaçan , vergi borcunu sildirip halkın kasasını soyanlardır. Onlara konuşacak cesaretleri mi yok veya işlerine gelmiyor.
İfsrayiiil teröfisstt...tısssss...
Leyn @kâfir-imam sen ilk önce nasıl hitap etmen gerektiğini ve nasıl üslup kullanman gerektiğini öğren
Yazdıklarımı da işinize geldiği gibi eğip bukmekte üstünüze yok -
@kâfir-imam, içinde söyledi: Terörist İsrail
@hulk bu tipler resmen haindir. Kendi ülkesinde ümmetçilerin yol açtığı hiçbir sorunu görmez , ama gider Arabın sülale kavgasına bizi de ortak etmeye kalkarlar. Bize ne @Efruhte Filistin dalgasından. Çok için yandıysa git savaş ikiyüzlü olma ahlaksızlık yapıyorsun.
Depremde 200 binden fazla insan öldü ama bunlar kör sağır ve dilsizler.Yahu bunlar arap ırkçısı faşistler. Ama bu çirkinliklerini vicdan yaparak gizlemeye çalışıyorlar.
Esas hain sensin @kâfir-imam çünkü bilip bilmeden suçlayansın.
Ne biliyorsun benim onlar için söylemediğimi yazmadigimi. Bak ben tek taraflı bakmadım bakmam da. Adalet terazisinde sana göre bana göre adalet yok. Neyse doğru kimden geldiğinin önemi yoktur. Doğru doğrudur yanlış yanlıştır.
Şuan Filistin de insanlık suçu işleniyor mu? İşleniyor. Güçlü olan haksız olduğu halde alkislaniyor mu? Alkislaniyor. Filistin de sadece Müslüman yok. O ölen masum çocuklar, bebekler hangi din altındalar ? Bir bebeğin, çocuğun dinini mi soralim.
Sizlerin anlamadığı,anlamak istemediği bu.