Terörist İsrail
-
@kereste iman derecesi
-
@kâfir-imam
-
İmandan önce akıl derecesi. Bu silme yöntemini ben buldum düşünün sizin de olur
-
@Efruhte
Ben senden daha akıllıyım, çünkü önceki yazdığını okudum. -
@kereste benden zeki olabilirsin ama benden akıllı değilsin şimdilik
-
@Efruhte
İki durumda da senden üstünüm. -
@Efruhte Osmanlı avrupalılardan daha sömürgeciydi. Avrupalılar geçen yüzyılda sömürgelerinden vazgeçip onlara bağımsızlıklarını verdiler. Osmanlının o kadar sömürgesi olsaydı dünyanın sonuna kadar sömürürdü.
Çıkmazdı sömürgelerden. -
@Sputnik hatalarıyla doğrulariyla bizim tarihimiz. Tarihimize objektif bakıp ona göre değerlendirmek en doğru olanı.
Yıkılması gerekiyordu ki yıkıldı. Atatürk ile aynı fikirde olduğum mevzu Cumhuriyet ve demokrasidir. Millete efendilik sunmuş daha ne olsun. -
@Efruhte hayır , sana tarih diye anlatılan şey senin yada halkın tarihi değil , saray ve saltanatın tarihidir. Halkın tarihini öğrenmek istersen devrimlere bakacaksın. Onlar halkın tarihidir ama dikkat edersen saray tarihçileri devrim tarihini ihanet olarak kabul ederler. Hala daha öyle değil mi?
-
@kâfir-imam bu hususta haklılık payın olabilir. Farklı bakış açısı. Bu açıdan bakmamıştım
-
@kereste, içinde söyledi: Terörist İsrail
@Efruhte
Ben senden daha akıllıyım, çünkü önceki yazdığını okudum.Sanırım bana cevap diye bir şeyler zırvalamış olmalı. Hakaretmi vardı? Niye silmiş ki? Benim için en büyük hakaret insanların yalan konuşmasıdır. Yalancı şahitliktir.
-
Ben yazılan mesajların silinmesine şiddetle karşıyım, çünkü yazılanlar ağızdan çıkmış gibidir. Silmekle yok edilmiş olmuyor ve fikirlerinin ardında duramayanlar bunu yapar genellikle. Sonra 40 dereden su getirip açıklamaya çalışırlar.
-
@hulk, içinde söyledi: Terörist İsrail
@kereste, içinde söyledi: Terörist İsrail
@Efruhte
Ben senden daha akıllıyım, çünkü önceki yazdığını okudum.Sanırım bana cevap diye bir şeyler zırvalamış olmalı. Hakaretmi vardı? Niye silmiş ki? Benim için en büyük hakaret insanların yalan konuşmasıdır. Yalancı şahitliktir.
Konu farklı tarafa doğru kayabilirdi gereksiz tartışmalar oluşabilirdi bu yüzden yazdıklarımı silip, cevap yazmamış olmayı tercih ettim. Ayrıca ben yalan yazmam konuşmam .
-
@Efruhte
Sildiklerini yeniden yazsana! -
@kereste ben akilsizim ya yazamıyorum tekrardan
-
@Efruhte
Sen cin gibisindir. Yaz hadi, biz karar verelim hangi tarafa kayacağına. -
@kereste okumustunuz ya aklınızda kalmıştır zeki, akıllı insanlarin bir kere okumalar akıllarında kalır.
-
@Efruhte
Elbette zekiyim, herkes görsün ki nasıl bir tip olduğunu anlasın senin. -
@kereste nasıl bir tipmisim acaba. Hem herkesin ne düşünmüş olduğunu hiç umursamam
-
@Efruhte
Tipsizin tekisin. Bir daha lütfen yazdıklarını silme!
Silmek yerine yazmış olduğun eski iletiye açıklama veya düzeltme iletisi iliştir.