Anaokullarinda Mescid Zorunlu Oldu
-
@kereste, içinde söyledi: Anaokullarinda Mescid Zorunlu Oldu
nu yapanlar insanlıktan nasibini almayanlardır. Bunlar her diyarda v
filistin için yürüyüş yaparlar şeyh için milli yas ilan ederler şehitler içinde vatan sağolsun derler onlar müslüman biz kafiriz sanki manyaklar ya
-
@Efruhte, içinde söyledi: Anaokullarinda Mescid Zorunlu Oldu
Başörtüsü yasaklanması gereken ilkel bir "şey" dir. Bir gün gelecek bu ülkeden emperyalistlerin dayattığı başörtüsü gibi iğrenç şeyleri atacağız. Hiç şüpheniz olmasın.
iki taraf ne kardeşim şimdi burda sen hangi tarafsın beni hangi tarafa koydun neyin tarafındayız senin allahın varda bizimki patlıcanmı nedir yaaani?
-
@Fides siz mini etekli olduğunuzdan vs bahsettiniz. Konu da başörtüsüyle alakaliydi. İki taraf dediğim sadece giyim kuşam üzerine taraf.
-
tamam şimdi başörtüsü takıp senin tarafına geçiyorum beni koru kolla ve biran önce atanmamı sağla
-
@Efruhte Kimsenin giyimine kuşamına düşman değilim kim ne isterse giysin beni ilgilendirmiyor.
-
@Fides
Suudi Arabistan Kralı öldü, milli yas ilân edildi. O Suudi Arabistan ki ülkemizde resmen cinayet işledi. Geçen gün 12 genç askerimiz öldürüldü. Onları sadece şehit olarak anmakla yetinildi. Milli yas falan yok, ama hafta sonunda Filistin desteği yürüyüşünde hilafet çıkırtkanlığı yaptılar. Bu ülke uğruna ölenleri umursamıyorlar, sokaklarda onlar adına da yürümediler. -
@Fides hı hı 20 yıldan beri atanamamis biri olarak kesinlikle yardımcı olurum
-
@Fides, içinde söyledi:
tamam şimdi başörtüsü takıp senin tarafına geçiyorum beni koru kolla ve biran önce atanmamı sağla
Ne çabuk taraf değiştirdin sen böyle. Yine işe yaramaz, demedi deme.
Çünkü sözlü mulakat diye bir şey uydurdular, orada ne yersin ne içersin şıp diye anlarlar. Yani boş hayallere kapılma. -
@kereste, içinde söyledi: Anaokullarinda Mescid Zorunlu Oldu
@Sputnik
Muska yazdır, şıp diye düzelirsin.Ateist olduğu halde, belki işe yarar diye cinci hocaya gidip muska yazdıran tanıdığım birisi var.
-
@Sputnik
Hah hah ha...
Ona bir sor, ateist olmak nedir diye. Eminim bilmeyecek.