Biraz da gülelim :)
-
Her şeyi tadına bırakmak lazım. Uzun bür süre burada olmayacağım.
Gülerek ayrılayım.... -
@kereste kötü bir şey yoktur umarım
-
@kereste, içinde söyledi: Biraz da gülelim
@TENTEN , Yaşar ne yaşar ne yaşamaz romanı aklıma geldi.
https://www.kabala.info.tr/imaj/udy04.jpg
https://www.kabala.info.tr/kutuphane/ust-dunyalarin-yapisi/2-masah-perde-partzuf/Yasar dedikleri bu mu acaba?
Çaktırmadan kabalacı yapacaklar bizi galiba. -
@Efruhte Bu baş örtülü bacı sen misin? Kelime-i Şehadet getiremiyor da o yüzden soruyorum.
-
@Sputnik Yazık yaa zöğürt tesellisi. Böyle paylaşımlarla kendilerini avutuyorlar
-
@Efruhte, içinde söyledi: Biraz da gülelim
@Sputnik Yazık yaa zöğürt tesellisi. Böyle paylaşımlarla kendilerini avutuyorlar
Ben çok başörtülü gördüm. Bir tanesiyle sevgili bile olmuştum. Hepsi senin gibiydi.
Başörtüsü takıyorsun madem, ucundan azıcık şehadet getirmeyi filan da öğren. Videodan gördüğün üzere, çoğu bunu yapmıyor. -
@Sputnik Aferim biraz da gülelim forum başlığına uygun paylaşımlar.
Hepsi benim gibiymiş -
Herkes her espriyi kaldıramaz, bu nedenle iliştireceğim espriye bakmadan evvel iyi düşünün, sorumluluk kabul edilmez.
-
Şu şirin fıkra Doğu hayranlarına gelsin...
Doğulu bir kadın kocasına sitemkâr bir şekilde söylenir: "Sen yatağa girerken heç besmele çekmirsen. Bele Müslümanlıh olur mu? Bah, Ayşe´nin gocası besmelesiz girmirmiş."
Kocası: "Ele devamsız devamsız gonuşma. Ayşe´yi bene getir, hatim indiririm!"
-
CIA, Mossad yoksa KGB´mi ?
CIA, Mossad ve KGB, senelerden beri önemli bir hususta bir türlü anlaşamaz. Üçü de en iyisi olduğunu iddia ettiğinden ötürü BM Genel Sekreteri bu olaya müdahil olur ve onları test etmek ister. Bu amaçla bir tavşan ormana bırakılır ve gizli servislerden onu en hızlı bir şekilde bulmaları istenir.
CIA ajanları fazla laf etmeden hemen işe girişir. Ormanın her yerine casuslar , muhabirler ve sayısız kamera yerleştirirler. Tüm hayvan ve bitki dünyasını sorgularlar. Üç ay sonra tavşanın var olmadığını öğrenirler.
Mossad ajanları mevzuyu duyar duymaz hareteke geçer. İki hafta sonra hâlâ bir iz bulamayınca ormanı yakarlar ve tavşan dahil tüm hayvanları öldürürler. Peki niye? Tavşan bunu kesinlikle hak ediyor.
Uzun bir süre sonra nihayet KGB elemanları olay yerine varır. Sadece birkaç saat sonra ajanlar, kötü bir şekilde yaralanmış, hırpalanmış ve "Tamam, tamam!" diye ha bire bağıran ve “Ben bir tavşanım! Ben bir tavşanım!” diye çığlık atan bir ayıyla ormandan çıkagelirler.
-
-
Bununla idare edin, daha güzelini bulamadım.
-
Bilime çamur atanlar, bilimin nimetlerini kullanmaya utanmıyor.
-
Işık sesten hızlı olduğu için bazı insanlar uzaktan akıllı gibi gözükürler. Aptal oldukları konuşmaya başlayınca ortaya çıkıyor. Hele ki şu Quja tahtası var ya, bunlar bu zımbırtıya bile bel bükerler.
-
-
Erkeğin iyisi nasıl anlaşılır?
- Konuşmasına bakarım.
- Ya hiç konuşmuyorsa!
- Boyuna posuna bakarım.
- Ya boysuzun teki ise.
- O zaman cüzdanına bakarım.
-
Derin mi derin bir fıkra...
Bizim Temel hastalanır ve ameliyat olması gerektiğini zor olsa da kabullenmek zorunda kalır. Ameliyathaneye alınır, hazırlıklar başlar ve doktorlar maskelerini takarlar.
Bunu gören Temel, der ki: "Poşuna maske takmayun. Ben sizi tanıyrum." -
Şu şirin fıkra mikrop Putin hayranlarına gelsin...
Kesmesi daha rahat
Çeçenistan'da savaşan bir Rus askeri Rusya'ya geri döndüğünde bir berbere gider.
Berber "Nerede askerlik yaptın?" diye sorar.
O da "Çeçenistan'da" der.
Berber tıraşa devam ederken 5 dk. kadar sonra yine: "Nerede askerlik yapmıştınız?" diye sorar.
Asker, berber herhalde unutkan biri diye yine: "Çeçenistan'da" diye cevap verir.
5 dk. kadar sonra berber yine: "Ya siz askerliği nerede yapmıştınız?" diye sorunca Rus asker kızar. "Sana 3. kez Çeçenistan'da diyorum ya. Niçin ikide bir bunu bana soruyorsun?"
Berber bunun üzerine şu cevabı verir: "Ben ne zaman bu soruyu sorsam ve sen de ne zaman Çeçenistan diye cevap versen, saçların diken gibi oluyor ve kesmesi daha rahat oluyor."