Şu an ne düşünüyorsun?🤡
-
Eski KullanıcıPrens Ernak başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@Prens-Ernak birlikte yaşamalarına izin vermeyen İsrail değil Hamas terör örgütüdür. İsrail savaş öncesi çağrı yaparak sivillerin kendi ülkesinde güvende olacağını duyurdu hatta bir ay boyunca kapılarını açık bıraktı. Ama Hamas teröristleri sivillere baskı yaparak gitmelerini yasakladı.
İki Arap kabilesi sonuçta beni ilgilendirmez. İnsan haklarından söz edecek kişiler değiller. Önce kendi inançlarını sorgulasınlar. Yahudiler de müslimamlar da da . Zaten hepsi akraba topluluklar.
-
@Prens-Ernak, içinde söyledi: Şu an ne düşünüyorsun?
bunlar lanetli millet yahudiler,Sen bu tür nefret' ini fütursuzca kusarsan "yahudi" sana(müslüm) "insansı haşere" muamelesi yapmasında ne yapsın?
Demek" lanetli millet" yani onlar insan minsan değil. Siz bu kafayla daha çok öldürmeye, ödlürülmeye mahkumsunuz. Yiyin birbirinizi diyecem ama, milyarlık müslüm arap ordusu bir avuç israil ordusu ayakları altında paspas ediliyor. Halbu ki israil davasında haklı kutsal mabedler(kudüs) onun mabedi. İlk kurulan orjinal olan onların ki. İsrail' in tanrısını kıskanıp, bu araplar da kendilerine taklit bir din icad etmişler. Oaly bundan ibaret. Baktılar yahudi olmayan bu dine giremiyor. Onlarda kendi imitasyonlarıyla dünyayı kana boğmuşlar. Bence lanetlenmesi gereken bu kan dökücü "gökten indiği sanılan dogma" tüm ideolojilerdir. Lanetliyorum alayınızı...
-
Ne laneti yahu!
İsrailoğulları, nam-ı diğer Yahudiler, tanrının özene bezene seçtiği kullarıdır. Müslümanlardan önce gelirler, Müslümanlara sadece kendinden öncekilerin inancını ve ritüelini kopyalamak düşer. -
İbrahimi dinlerde Yahudilerin lanetlenmesinin sebeplerinden birisi Molek veya Baal adlı sahte tanrıya tapmaları ve çocuk kurban etmeleriymiş.
Aşağıdaki ayet Tevrattan, ayrıca İsrail'in tanrısının İbrahime "çocuğunu kurban etme, al şu koçu kurban et" demesinin sebebi de bu deniyor.
Yeremya 32: 30-35
‘Çünkü İsrailoğulları ve Yahudaoğulları gençliklerinden beri yalnızca gözümde kötü olanı yapan kimselerdir. İsrailoğulları elleriyle yaptıkları putlarla da Beni öfkelendiriyor.’ Yehova’nın sözü. ‘Çünkü bu şehir, kurulduğu günden bugüne dek, onu gözümün önünden kaldırayım diye Bende sadece kızgınlık ve öfke yarattı. İsrailoğullarının ve Yahudaoğullarının, kendilerinin, krallarının, yöneticilerinin, kâhinlerinin, peygamberlerinin, Yahuda adamlarının, Yeruşalim’de oturanların Beni öfkelendirmek için yaptıkları bütün kötülükler buna neden oldu. Bana durmadan yüzlerini değil, sırtlarını döndüler. Eğitildikleri halde, erkenden harekete geçip onları eğittiğim halde, hiçbiri verdiğim terbiyeye kulak asmadı. Adımla anılan evi kirletmek için iğrenç şeylerini getirip içine koydular. Üstelik oğullarını ve kızlarını Molek’e kurban olarak ateşte yakmak* için Hinnomoğlu Vadisinde Baal’e yüksek yerler yaptılar. Ben böyle bir şey emretmedim; Yahuda’yı günaha sokmak amacıyla bu iğrenç şeyi yaptırmayı yüreğimden bile geçirmedim.’ -
@kereste, içinde söyledi: Şu an ne düşünüyorsun?
Ne laneti yahu!
Dinlerde lanetliler ama ne hikmetse dünya ekonomisini kontrol ediyorlar.
Enistein bile Yahudi -
LİVÂÜ'l-HAMD sancağı var diye biz dinimizden biliyoruz, geçenlerde anneme anne dedim bu anlatılanlar gerçek olursa beni m için çok ilgin ç olur dedim, müslümanlar hani livaül hamd sancağı altında toplanacaklarmış ya dedim, hani her ümmet kendi peygamberi imamının önderliğinde gidecekmiş ya cennete dedim, bana çok komik ve ilginç geliyor dünyada yaşadıklarımdan dolayı dedim, ben bir düşünürüm müslüman olarak katılmayı dedim, muhakkak birisinin beni itmesi lazım oraya dedim, annem de sen zaten hesapsız girersin cennete dedi. ilginç ya gerçekten
-
öbür tarafta eğer ateşte bir takım insanlar yanacaksa bana çok ilginç ve üzüntü verici geliyor, açıkçası bir takım insanlar şu veya bu sebepten ateşte cayır cayır yanarken bir diğerleri cennette sefa sürecek gücü kendilerinde nasıl bulacaklar bu da ilginç geliyor, bunun için de özel tasarım olmak gerekir bence, ben açıkçası cennete yaşayacak gücü bulamazdım kendimde, yediğim o güzel yemekler boğazımdan zor geçerdi, cennete girenlerin cehenneme girenlere rağmen bu sefayı sürebilecek yapıda olmaları da ilginç geliyor bana, evet inançlıyım ama bunu hep sorgulamışımdır.
-
@Prens-Ernak
Öbür tarafta kimse yanmayacak. Çünkü öyle bir yer yok.
Balığın karnında hayatta kalan adam, denizi yaran adam, bir gemiye bütün hayvan türlerinin alınması ve benzeri saçma sapan "mucize" ler sana gerçekten mantıklı geliyor mu?
Başka bir iletide ibadet etmeyince rahatsızlanıyorum yazmışsın, işte bu beynin yıkandığının, zehirlendiğinin belirtisidir.
Kurtulun artık şu zehirli inançlardan. Kendi sağlığınız için kurtulun. -
insanlar ne kadar kolay kavga yapıyor birbirleri ile sürekli bir çekişme bir kavga, insan bıkıyor gerçekten, bi de alttan alan yumuşak huylu insanları saf gibi görmeleri yok mu.
-
@Prens-Ernak, içinde söyledi: Şu an ne düşünüyorsun?
öbür tarafta eğer ateşte bir takım insanlar yanacaksa bana çok ilginç ve üzüntü verici geliyor, açıkçası bir takım insanlar şu veya bu sebepten ateşte cayır cayır yanarken bir diğerleri cennette sefa sürecek gücü kendilerinde nasıl bulacaklar bu da ilginç geliyor, bunun için de özel tasarım olmak gerekir bence, ben açıkçası cennete yaşayacak gücü bulamazdım kendimde, yediğim o güzel yemekler boğazımdan zor geçerdi, cennete girenlerin cehenneme girenlere rağmen bu sefayı sürebilecek yapıda olmaları da ilginç geliyor bana, evet inançlıyım ama bunu hep sorgulamışımdır.
Demek ki sen gerçek müslüman olamamışsın. Eğer gerçek müslüş biri olsaydın , başkaları eziyet çekerken sen rahat ve mutlu bir şekilde şunu diyerek yaşarsın, onlar kâfir , onlar ateifisssss...
-
@Prens-Ernak
Bu dünya çıkar dünyası, bu kural tüm canlılar için geçerlidir. Canlı dedik, insanları da kastediyoruz. O uysal görünenlere aldanma, vardır bir çıkarları. -
@Prens-Ernak
Bu dünya çıkar dünyası, bu kural tüm canlılar için geçerlidir. Canlı dedik, insanları da kastediyoruz. O uysal görünenlere aldanma, vardır bir çıkarları.peki bu çıkar dünyasında bu kadar insanın ve hayvanın çıkarı için mücadele ettiği dünyada tabiat ve sosyal yaşam nasıl bir düzen içerisinde ya da bir tabiat kanunu ya da sosyal kanunlar varmış gibi var olabiliyor. bu kadar çıkar dünyasında tabiatta ve sosyal yaşamda niye kargaşalıklar yok neden sosyal hayatı düzenleyen filozoflar kanaat önderleri var neden bir düzen sağlama toplamaya çalışma derleme anlayışı var.
-
Güzel An'ların çabuk geçtiğini.
-
@Prens-Ernak
Doğada da kargaşa ve çıkarcılık var, çünkü tüm mevzu yemek ve yenilmek üzerine kurulmuş vaziyette. O filozof ve kanaat önderlerinin de senden benden bir farkları yok. Onların kendilerine göre çıkarları elbette var. Hasılı hayat kıstasını kendin koy ve kendin yaşa. -
@Prens-Ernak
Doğada da kargaşa ve çıkarcılık var, çünkü tüm mevzu yemek ve yenilmek üzerine kurulmuş vaziyette. O filozof ve kanaat önderlerinin de senden benden bir farkları yok. Onların kendilerine göre çıkarları elbette var. Hasılı hayat kıstasını kendin koy ve kendin yaşa.evet kargaşa ve çıkarcılık var ama o kargaşa çıkarcılık yönetiliyor insanlar ahenk halinde savaşıyor evleniyor yemek yiyor,
-
Kokusunun güzelliğini.
-
@Prens-Ernak
Ahenk mi, neyin ahengi?
Böyle bir şey yok. -
Bu mevsimde bu hava niye bu kadar soğuk
-
işe gitmesem ne olur????
-
sadece saldırgan köpekler itlaf edilecekmiş. hadi köpekler her biriniz bir çocuk yaşlı ya da kedi öldürün ve ispatlayın saldırgan olduğunuzu