'Süper' rezalet
-
Balık baştan kokmuş bir kere, çünkü TFF´na yukarıdan talimat verenler, Cumhuriyetin 100. yılını sıradan bir olaymış göstermek için kıçlarını yırtıyor adeta. Sadece ve sadece bu nedenle bu spor musabakasının Suudi Arabistan´da yapılmasını istediler. Halbuki Suudi sülalesi Türklerden ve elbette Osmanlılardan hiç hazzetmezler; onlara kin güderler.
Şimdi kına yaksınlar, çünkü bu olan bitenler kutuplaşmaktan başka işe yaramadı. Musabakanın iptal olması bir taraftan Arap severleri kudurturken, diğer taraftan bu ülkenin kurusucu olan Mustafa Kemal Atatürk´ün sahipsiz kalmadığını bir kere daha gördük.
-
Her zamanki gibi Atatürk'ün arkasina saklanarak işlerini yürüten sebatayist ve Siyonistlerin işi olduğu o kadar belli ki.
-
@Efruhte
Zırva. -
@kereste zırva olduğunu sanmak saçma.
Saçmalamaktan başka bir fikrinin olmadığını biliyorum -
@Efruhte
Atma Recebiye! -
@kereste zırva
-
@Efruhte
Intihal yapmayı bir hayli seviyorsun anlaşılan. -
@kereste ayna olmayı seviyorum
-
@Efruhte
Aynanın(!) ne olduğunu bildiğini zannetmiyorum. -
Bu ülke "Keşke Yunanlar kazansaydı" kafasında olan gerici yobazları ve bunların peşinden gidenleri gördü. Ve bunlar hilafet zımbırtıyla kafayı sıyırmış olanlar. Halbuki bilhassa Suudi Arabistan, Osmanlı´dan halifelik mevzusu yüzünden nefret eder.
-
@kereste ülkemizde bir kesim var ki Kadir Misiroglunun konuşmasını anlayıp ama anlamamak ve sözünü kullanmak işlerine gelir.
-
@kereste neymiş siz biliyorsunuz ya bi zahmet anlativerin
-
@Efruhte
Ne diyooon?
Kafan mı basmıyor? -
@kereste Misiroglunun konuşmasından keşke Yunan kazansaydi dedi diyenlerin kafası basmıyor .
-
@Efruhte
Senin cahil olduğunu biliyordum ancak yobaz birisi olduğunu öğrendim bugün. Ufkum genişledi. -
@kereste bir ayna oldugum için bana bakan kendisini görüyor. Cahil ve yobaz olduğunuzu söylemenize gerek yoktu biliyordum
-
@Efruhte
Papağan gibi benim yazdıklarımı tekrarlıyorsun.
Ayna = İntihal
Senin şu kitabın kaç sayfa ve oradaki tüm cümleleri %100 sen mi yazdın?
Yazmadıysan, alıntı yaptığını da yazdın mı o kitaba? -
@kereste çok merak ediyorsanız alın okuyun.
-
@kereste fikirleri fikirler ile tartistigim için hakaret kullanmadığım için hakaret ve aşağı çekme durumlarında ayna olmayı tercih ederim.
-
@Efruhte
Meraktan sormuyorum. Seni ifşa etmek gerek; bakalım intihal yapmış mışın.Forumlara boş beleş atıp tutmak kolay.
Mesele dürüstlük; yani bana ayna saçmalıklarıyla gelmesen iyi.
Var mı cesaretin, kitabın tümünü buraya iliştirmek?
Hep beraber bakalım kim aynaymış...mış.