Çok Dindar Bir İnançsızım Ben
-
-
@Sputnik
Uğraşma boşuna, çünkü her şeye kulp bulanlar oldukça göstermek, anlatmak veya izah etmek boş bir uğraş. -
@Sputnik yorumların geneline baktım sayılır ve geneli olaya tepki göstermiş.
-
@Efruhte
Salaklığa yatma lütfen! -
Ayrıca fikir özgürlüğü adı altında ögretmenin yaptığı da bir suçtur. Ve ağır tahrik vardır.
Ama bu şekilde yapılmaması gerekliydi. Yapan kişinin genç olması beyninin nasıl bir şekilde yıkanmış olacağını gösteriyor. -
@Efruhte
Salaklığa yatma lütfen. -
@kereste sizin özelliklerinizi okumak zorunda degilim
-
@Efruhte
Salaklığa yatma lüften. -
@kereste, içinde söyledi: Çok Dindar Bir İnançsızım Ben
Orada ılımlı Müslümanlar dahi barınamaz, çünkü oradakiler ultra şeriatçı takılanlar.
Ilımlı Müslüman , ultra seriatçi
Böyle saçma bir cümle olamaz.
Müslüman zaten Şeriatci olmak zorundadır. İslam Şeriatinin yanlış ,eksik uygulanisinda olan sorunlarıyla İslam Şeriatı böyledir denilemez -
@Efruhte
@kereste madem rahatsizsiniz böyle bir ozelliginizin olmasindan o zaman salakliga yatmayın
-
@Efruhte
-
Doğayla devam edelim, çünkü insanlar diyarında yaşanan vahşetliği kelimelere sığdırmak, her zaman pek kolay olmuyor.
Mesela kar görüntüsü müthiştir. Hele ki tüm ortam bembeyaz bir halıya döşenmiş ise, tadına doyum olmuyor. Sağlam çizmeler ve sıkı kıyafetlerle dalları karın ağırlından eğilmiş vaziyette olan çam ormanlarında dolaşmak müthiş güzeldir.
-
Gözlerini kapatıp, bütün seslerden uzak bir sese odaklanmalı insan. Zira dinlemesini bilmiyoruz ne birbirimizi ne de doğanın sesini.
Karın sesi olur mu ? Elinize karı alipta çiplak elinizde hissedip , bir kağıdı burusturur gibi karı avucunuzda buruşturup çıkardığı sese odaklanın mesala.
(Aslında daha yazmayı düşünüyordum telefonumun şarjının bitmesi yüzünden bu şekilde olabildi. ) -
Doğayla devam edelim, çünkü bazı insanlardan hayır yok.
Mesela sahildesiniz ve orada güneşin batmasını izlemek çok güzeldir. Romantik damarınız kabarıyor adeta. Sevgilinizle el ele tutuşarak sahilin ıslak ve yumuşak kumsalında geziyorsunuz. Dünya batmış; hiç umrunuzda değil. Öyle bir şey işte ve yaşamadan bilinmez. Gençlik yıllarım geldi aklıma. Hey gidi günler hey. -
@kereste buyrun sizin kalemden okuyalım o zaman
-
Doğayla devam edelim...
Mesela mağaralar; bunlar bambaşka bir diyara götürüyor sizleri. İçerisi zifiri karanlık olduğu gibi bir hayli serin ve soğuktur. Sanki başka bir gezegendesiniz ve insan türünü tamamen unutuyorsunuz adeta. -
@ictenlik, içinde söyledi: Çok Dindar Bir İnançsızım Ben
Ezeliyet ebediyetle aynıdır
İkisinin de yeri bulunamaz, son yok, sonu yok
ezeliyet ve ebediyeti kendimce nasıl anlatabilirim diye düşününce uyku rüya ile anlatabilirim
rüya esnasında geçmiş, gelecek yani hangi zaman boyutunda belli olmadığımız bir dilimdeyiz.
zaman kavramının adı bile yok. -
Doğayla devam edelim...
Mesela denizler; uçsuz bucaksız gibi gözükürler. Hem yüzesel olarak hem de derinsel olarak. Fırsatını bulursanız dalgıçlık yapmalısınız. Çünkü tarif edilemeyecek kadar güzeldir ancak denizlerin değerini bilmiyoruz maalesef ve onu her geçen gün çöplüğe çeviriyoruz.