Antalyaspor'un İsrailli oyuncusu Sagiv Jehezkel gözaltına alındı!
-
Antalyaspor'un İsrailli oyuncusu Sagiv Jehezkel gözaltına alındı!
Antalyaspor'un İsrailli oyuncusu Sagiv Jehezkel, Trabzonspor'a attığı gol sonrası Hamas'ın ülkesine yaptığı saldırıyı hatırlatması üzerine önce kadro dışı bırakıldı ardından gece saatlerinde Türkiye'den ayrılmaya hazırlanırken Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında açılan soruşturma kapsamında gözaltına alındı.Akdeniz ekibinin kadro dışı kararı sonrasında gece saatlerinde Türkiye'den ayrılmaya hazırlanan İsralli oyuncu, gözaltına alındı.
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma kapsamında Antalya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" suçunu işlediği gerekçesiyle gözaltına alınan ve Emniyete götürülen İsrailli futbolcunun ifadesine başvurulacak.
"100 DAYS... 7.10..."
Jehezkel'in bileğinde "100 gün, 7.10 (Ekim)" yazısı, Hamas'ın 7 Ekim'de İsrail'de yaptığı saldırıyı ve üzerinden geçen 100 günü belirtiyor."ÜLKEMİZİN HASSASİYETLERİNE KARŞI..."
Kulüpten yapılan açıklamada, "Bugün Trabzonspor ile oynadığımız karşılaşmanın 68'inci dakikasında attığı golden sonra bileğindeki yazıyı paylaşarak ülkemizin milli değerlerine aykırı hareket ettiği görülen Sagiv Jehezkel'in yönetim kurulu kararı ile kadro dışı bırakılmasına karar verilmiştir.Yönetim Kurulumuz, sonunda şampiyonluk ya da kupa bile olsa, ülkemizin hassasiyetlerine karşı davranışlarda bulunulmasına asla müsaade etmeyecektir." ifadeleri kullanıldı.
"JEHEZKEL'İ GÖNDERİYORUZ"
Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe yaptığı açıklamada, "Fotoğrafı gördüm. Milli değerlerimiz her şeyin üstündedir. Futbolcu bize ne kadar kazandırırsa kazandırsın. Savunmasını alacağız ve büyük olasılıkla kadro dışı bırakacağız. Savunmasının ardından sözleşmesini de feshederek takımla yollarını ayrıcağız. Bizim milli değerlerimiz her şeyden daha önemlidir" dedi.https://www.sozcu.com.tr/antalyaspor-israilli-oyuncu-sagiv-jehezkel-i-kadro-disi-birakti-p15350
-
Cok tuhaf ya, "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" bu yasanin ucu o kadar acik ki, ne yapsan halki kin ve dusmanliga tahrik etmis olursun, yani ekmek neden zamlandi desen halki dusmanliga tahrik ediyorsun, adalet nerde diyorsun tahrik ediyorsun, dolar neden bu kadar de tahrike giriyor, adam israil pasaportunu tasiyor, ulkesinde paramatorler ile teroristler saldirmis, belki de o saldirida akrabasi olmus, belki ablasini vurmuslar, adam kucucuk bir yazi ile bunu yad etmis olaya bakar misin
Neyse devletimizin hassas noktalari ile oynamayalim, bizi de alirlar falan.
Sehitlerimize laf eden hanzolara devlet olarak bakiyoruz orasi da ayri bir durum. -
"100 DAYS... 7.10..."
Jehezkel'in bileğinde "100 gün, 7.10 (Ekim)" yazısı, Hamas'ın 7 Ekim'de İsrail'de yaptığı saldırıyı ve üzerinden geçen 100 günü belirtiyor.Bella Hadid bu mantıkla; Netenyahu-ABD insan katlediyor dediği için "halkı kin ve düşmanlığa tahrikden" Amerika' da tutuklanmalı.
Bu neyin kafası gerçekten? İnsan ülkesinden, zihniyetinde utanır mı ya? İfade hürriyetine bu kadar tahammülsüzlük, çifte standart olur mu ya?
-
Hakettiği muameleyi gördü. İyi de olmuş.
-
@velevki, içinde söyledi: Antalyaspor'un İsrailli oyuncusu Sagiv Jehezkel gözaltına alındı!
Hakettiği muameleyi gördü. İyi de olmuş.
O zaman tum araplari da sinir disi edip gonderelim, ne oldugunu anlamadigim bayraklar, konusmalar, bilmem neler yapiyorlar defolup gitsinler ulkemizden. Hakettikleri muamele bu bence.
-
@phi ,Arap sevici değilim ama Gazze'ye destek vermelerine ne gibi beis görüyorsun?
-
@velevki, içinde söyledi: Antalyaspor'un İsrailli oyuncusu Sagiv Jehezkel gözaltına alındı!
@phi ,Arap sevici değilim ama Gazze'ye destek vermelerine ne gibi beis görüyorsun?
Gazze nedir kimdir? Gazzeyi desteklediklerini nerden bileyim? Kendi aralarinda arapca konusuyorlar belki kufur ediyorlar, halki kin ve nefrete surukluyor olabilirler.
-
@phi, içinde söyledi: Antalyaspor'un İsrailli oyuncusu Sagiv Jehezkel gözaltına alındı!
O zaman tum araplari da sinir disi edip gonderelim,
Almanya da ırkçı bir parti var. Onlar kendilerine ırkçı demiyorlar, Türk düşmanıyız da demiyorlar. İddialarına göre İslam da kötülük dinimiş.
Dikkatimi çeken nokta, biz Türkleri de Arap-Müslüman sayıyorlar. İstersen ateist ol seni yine de Müslüman sayıyorlar. Çünkü Türk kökenlisin. Ve Türk kökenliysen de Arap'sın.
Kısaca birilerini sınır dışı etmeden önce iki kere düşünmek lazım. Mesela, sınırdışı ettiklerimizden ne kadar farklıyız? -
Ben arap degilim, arap kulturu ile de buyumedim, TC kimligim var, kimlik numaramda devsirme Turklere verilenden degil. Dinimin ne oldugunu da kimse sorgulayamaz haddi degil, devlet olsa bile bu
-
Hepimizin kökenini irdelesek neler çıkar, (benim köken rumalara dayanıyor) ırkçılık zihniyetinden ivedilikle kurtulmalıyız..
-
Mesele koken degil, sen, ben ve Turkiye ... gecmisi birakin yok Osmanli'yiz yok Ebu Sufyandaniz yok Hanifegillerdeniz vs.
Suana bakin suana sen kendini nerde ve nasil goruyorsun? Kimsin? Nasil hissediyorsun?
-
Israil'liyi sinir disi et, araplari sorgusuz sualsiz iceri al.
Kaldi ki Israil kac km uzaklikta Gazze keza oyle, bu araplar senin ulkende, araba kullaniyorlar, turklestirildiler bir daireye, tabelalar arapca doldu, amerikaya ucusa gidiyorsun arapca anons yapiliyor.Turk kulturu elden gidiyor, emevi kulturu yerine getiriliyor.
-
Araplar sınır dışı edilip İsrail e kucak açılsaydı tepkin yine böyle mi olacaktı @phicim ?
-
@phi, insan hissediyorum ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım ülkemi de çok seviyorum.
-
Araplar sınır dışı edilip İsrail e kucak açılsaydı tepkin yine böyle mi olacaktı @phicim ?
neden kucak aciyoruz yahu? kendi halkim perisan haldeyken baska toplumlara neden kucak aciyorum ben? enayi miyim?
-
@phi, insan hissediyorum ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım ülkemi de çok seviyorum.
hangi ulkeni? Ataturk'un emanet ettigi mi Tayyip Erdogan'in yapmaya calistigi mi?
-
Almanya da ırkçılar, Türkleri Almanya dan sürmeyi planlıyor.
-
@Sputnik, içinde söyledi: Antalyaspor'un İsrailli oyuncusu Sagiv Jehezkel gözaltına alındı!
Almanya da ırkçılar, Türkleri Almanya dan sürmeyi planlıyor.
bence de sursunler, burada yasamazlar etmezler gelir oy kullanirlar, ulkenin etinden sutunden faydalanirlar 5 kurus faydalari olmaz, yilda 1 kere tatile gelirler, 10 bin euro ile keyif surerler, hatta gelip turkiyeyi begenmezler, turk calisanlari asagilarlar, tepeden bakarlar, 11 ayda esek gibi elin memleketinde tuvalet temizlerler... ben olsam surerim tabii memleketlerine gitsinler, vatanlarinda olsunlar. oy kulllanmak, vatandaslik almak bu kadar kolay ve beles olmamali.
ulkende dolar arttikca elini sivazlayan insan vatan hainidir!
bu havayi solumalisin.. ulke de ne olup bittigini ulkede yasayan anlar.
-
@phi, hah bunu de canımı ye bizim multeciye ihtiyacımız yok, olmamalı.
-
@phi, hah bunu de canımı ye bizim multeciye ihtiyacımız yok, olmamalı.
sec cikartacaksan konu israil'li olunca cikartmayacaksin, turkiye'de kac milyon arap var kac milyonu turk vatandasi oldu, adlarini degistirdiler, mehmetoglu diye soyadi aldilar.
Bu kadar basitlestirelemez ulke ve vatan kavramlari.