Geçit Yok İsyan var !
-
çalak eskizlerdir bin türlü işlenir bin türlü değişir
bitmemiş hamdır
çalaktır
isteyende kendi adına imzalar işler açıktır, ham ürün,
açık kaynak kodlu yazım
İsteyen kendi imzasıyla isteği kılığa sokar
İçtenlikin böyle dertleri yokturUKRAYNA
Amerikan emperyalisti slavları kırdırıyor birbirine
Kırdırıyor birbirine
İnsanlığın oğulları izliyor tvsin den
İzliyor tv sindenTarafları seçiyorlar
Silahları seçiyorlar
Renkleri seçiyorlar
Dilleri seçiyorlar
twitter'a ne yazılacağını, güçleri seçiyorlar
Bumbaları seçiyorlar
Uçakları seçiyorlarKimin kazanacağını değil kimin kaybedeceğini kim seçiyor
İnsanlık kaybediyor
İnsanlık kaybediyor
Barış her gün kaybediyor -
İçtenlik yazarlığını ve yazılarını "efelsefe-com" olarak ortak imzalamak ister
İçtenlik hangi tarlaya ne dikmişse o oranındır, orada büyür varolur, içtenliğin değildir. Her zaman bu felsefeyle yazmıştır. Ortama katımdır, katmandır,
Herkes kendinde ne var ise onu getirir,
Bir zeytin dalı taze ise yaş toprakta yeşerir tutar
Zeytin sapı nereden aldım, bir ucu da bulamadım, -
İletilen metinleri şiirlerini, genişletmek, geliştirmek , kendinden katıp yeniden varetmek ya da ham dağıtmak yeniden paylaşmak isteyen için yazıyorum. Alt imza olarak benim talebim efelsefe olması olacaktır. Forumda mülkiyet vardır, geçit verip vermeme mülkiyet sahibinin tasarrufudur. Benim önerim odur yani ham dağıtım için yazar efelsefe ,özgün yeni form için taban kaynak efelsefe göndermesi yapan geliştirici adı ile paylaşımdır
Katılıp katılmamak paylaşıp paylaşmamak foruma kalmıştır. İçtenlik mülkiyeti başından atmıştır, (düşün içinde) mülkiyet hırsızlıktır, buna bir daha ortaksız mülkiyete ortak olmayacağım.
Ürettiğim yazdığım öğrendiğim her şeyin parçası başka bir insandan gelir . Hepsinin emeği vardır, yalın emek ,yalın kendi bulamadım. Dedemin de payı vardır, komşumun da payı vardır, okuduğum diğerinin payı vardır. Buraya gelmişsem ,buraya doğmuşsa buradakinin payı vardır. Ben kafama kurgularım insan ve çoğunluk adına ,ortak vicdan adına daha geniş genel konuşayım. Ha buradan çıkmıştır laf ha oradan.
-
Bu forumda herkesin rumuzu "efelsefe" olsaydı kimse kimseden seçilemeseydi ne olurdu hiç düşündün mü?
İşte benim felsefem
İsim ondan sonra hakedilir, kazanılır. Meraklı şirin, tembel şirin gibi
ama hepimiz şirinleriz.
Ben şimdi aidiyet hissim bu. Bunu kimse benden çalamaz.Oturan boğa, Uçan kartal olabilir.
Kabile.
Ben böylesiz yapamam .Kabile katmıyorsa başka kabile ararım. Ben böyleyim. Kabile bana karar versin
Kabile bireyi
"efelsefe kabile bireyi"Bu forumda herkesin rumuzu "efelsefe" olsaydı kimse kimseden seçilemeseydi ne olurdu hiç düşündün mü?
Admin olsam şaka olsun diye yapardım?
Yönetim panelinden rumuzları değiştirirdim.
İsimleri birbiriyle değiştirir ya da herkesin ismini aynı yapardım, (kavga mı oluyor o zaman o kavgacı onu katmazdım, böylesine gelen gelsin, ) forumuma uymayanı katmazdımBenim bilincim budur
Benim derdim budureski sonsuz.us ta o da kapatıldı ,içeri yazılan forumun malıydı
yönetim biçimi bin defa değiştirildi, kurullar kuruldu
demokrasi işletin
arkadaşlık işletin ortak moderasyon işletinzorlu şirin felan olarak beni kabul ederlerse arkadaşlar
arkadaşlık arkadaş"asi şirin", "farklı açılardan bakmaya zorlayan şirin", "dik kafalı şirin", "bunaltan şirin" ama karşılık yok. Karşıtlık zıtlık başka bir şey. Zıt bakana karşıt gelene ben buraya? (Kendime melanete gelmedim)
Kabul görmüş kabile bireyi. Kabileden dışlanan kabile arar. Bir çatışmada beni saran da olmalı bana sahip çıkan da olmalı, beni açık ben gibi kollayan olmalı, bir daha yalnız bırakılmayacağım o güven olmadan olamam.
Herkesin arkadaşıysam burdayım bu budur
Bu felsefeye gelin herkes siteye katsın bakalım "sinerjitik" ne olur? İçtenliğin bildiği var mı? Deneyin/Çözün. Açık.
-
Değerli @phi
Forumumuzdan talebimiz şudur
Kesinlikle bu forum dışında bir imkan sağlanarak, üye rumuzları belli olmaksızın içtenliğin foruma katılımının gizli oyla oylanması ve durumun değerlendirilmesi. Demokratik oylama demokratik soruşturma
Değerlendirme bu forum kimlikleri belirlenemeyen bir yazışmayla yapılmalı
Bence beni dışta tutarak. Yani atıyorum bir blog açılır. Herkes ikincil bir mail alır. Bir oylama yapılır altta tartışma yapılır. Kimlikler belirsiz tutulmaya çabalanır, gerçek olaylara gönderme olmaz, birey rahatsızlığını ifade eder, çözümü varsa aranır yoksa genel istemiyorsa bir kişi için diğerlerini darlatmaya gerek yokDaha açıklayacaksam şu. Darlanırız.
Ben zorla bir yere aidiyet aramıyorum. Tanınmlışık, sevilmişlik, kabul görmüşlük ve içselleştirilmişlik dayanışma ararım.
Öbür hatalara düştüm bitti.
İçtenlik rahatsız edilir, içtenlik kaçar. Bunun yedi forum örneği var.Kimseden abicim zorla özür diletmeyin. Ben buradan yerin dibine girdim.
İsteyen istediğini yapar, seven sever sevmeyen sevmezBurada gerginlik istenmiyor. Bizi herkes başka forumdan 10 senedir tanımıyor ben bazılarının yanlış anladığını düşünüyorum öyle hissetmek bile beni geriyor ve zorluyor. Boğuyor yani bildiğin.
Arkadaş demokrasi bak sadece demokrasi hiç bir şeyi zorlama
Kimseyi de zorlama
Genele ben uymuyorsam alma
Kabul görürsem al -
@ictenlik böyle bir oylama ilk başta benim için olmali öyleyse.
Kim kime ne hakaret yaparsa kendine yapar aslında.
Hakaret yaptığı kişi o hakaret ile ne küçülür ne de değerini yitirir. -
Kimse sizin gibi dusunmek, sizin gibi hissetmek, sizin gibi yazmak durumunda degil.
O sebeple sizleri buraya ben cagirdim ve herseye ragmen yazmaya devam ediyorsunuz.
Bunun icin cok tesekkur ederim.
Saygisizlik ve hakaret boyutu olmadigi surece herhangi bir eylemde bulunmuyoruz.Herkes dusuncesini paylasmakta serbest, begenen begenir begenmeyen begenmez yorum yapmak isteyen yapar yapmak istemeyen yapmaz.
Bu dusunce de olmaya devam edecegim.
-
Bu çizimin (aşağıda) biraz tuhaf görüneceğinin farkındayım. Grafik animasyondan anlamıyorum. Katılarak daha gelişmişini sunmak isteyen olursa alalım. Bununla (teşbih) bir şey anlatmayı deneyeceğim.
Görsel: doğrusal bakış, küresel bakış- çizim geliştirilmeliİlk şekil bize verilen düşünme imajıdır. Doğru düşünme. Bir noktadan başlar ileri gideriz.
Bu bakış açımızdır.
İleri bakarız ve ayrıca sağı solu kontrol ederiz. Belki biraz yukarı ilerlemeyi ve kuzeylemeyi ilerlemek olarak alırız .Bugün ABD'yi ürettik.
Merkez ararız. Merkez biziz.Bunu komik buluyorsan 8 kere düşün bu hayatını değiştirecek.
Bana güçlü kalem diyen güçlü kalem istiyor mu?
Bu sana saçma gelse de üzerinde dur!
Küresel bakış, çok yönlü bakış
Görsel ;küresel bakış -kürenin dış yüzeyi iç/dış bükeylerle geliştirilmeli
Bu kürenin merkezinde olup her açıyı kürenin her noktasını gözle kontrol etmeyi denediğinizi düşünün
İkinci olarak
dört yöne şiş
altı yöne şişHem sağ hem sol hem arka hem öne aynı an da şiştiğini/genişlediği uzadığını yayıldığını açıldığı ya da bakış attığını vs düşün
İkinci olarak Hem sağ hem sol hem arka hem öne hem üste hem alta aynı an da şiştiğini/genişlediği uzadığını yayıldığını açıldığı ya da bakış attığın vs düşün
Görsel :İki yöne şişme dört yöne şişme ve altı yöne şişme
Arka kör noktamız değil mi?
Bir uygulama daha
Yeryüzüne bakarak toprağın altında magma, sonra onu geçiyoruz karşıda bize ters duran bir gerçeklik olduğunu düşünelim. Ayakları bize dönük insanlar .Ters duruyorlar ve arkalarında gökyüzü var. Bunu yere bakıp dünyanın öbür tarafına bir pencere oluşturmayı öneriyorum. Yerde bir hayali pencere. Gündüz yıldızlı gece aydınlık ya da neyse o tersi. Farketmez
Dünyanın alt tarafında olduğunu düşünmen.
Yukarının aşağısı olduğunu düşünmekBunlar en etkilileri.
Görselle. Ters çevir.Son olarak bir dalga yayılır ve o düzlem değil dalgalıdır
Küreyi esnek çiz. Kürenin dış yüzünde inen çıkan deniz dalgaları gibiİçtenlik böyle gelişmiştir ve paylaşıyor. İçselleyen
Şimdi bakış oluşturmak
Merkeze bir göz al ,bakış al. Bakışı dört yöne çal
Başka örnek . Kendini metalik düşün ve titreştir ve dış yüzü deniz dalgası gibi esnek bir küre genişlediğini ama arka/alt dahil her yöne gittiğini düşün
Arka kör noktamız değil mi?
Yine kör noktamız var. Bunun için arkadaşlığı ihtiyacımız var. Badilik. Sırt sırta vermiş iki insan: Kolay kolay hiç bir şeyi kaçırmaz, en azından gözü görür, ruhu duyar.
Şunu düşünün. Sırt sırta verip elleri kenetlemiş iki insan .İster kavga ister barış. O halde kavga edilse ne olur?
Bunlardan onlarcasını düşünelim ve bir çember yapalım. İçe ve dışa dönük kenetlenmiş insan çemberi/halkası
İster koro olur, ister halay çeker, ister arkaya dönüp arkadan hançerler/atar
imleye imleye imleye
sırt sırta ayak ayağa
bugün çağlarız. insanlıkça. o gün çağlarız.
çağlam çağak çağılarız. -
Eklem taslağı
Kırdırıyor birbirine
Tıpkı Kuzey ve Güney Kore ve Kuzey ve güney Çinde ki gibi
Tıpkı güney Çindeki güney Çinlinin Tayvanlı adı alması gibi batı Sovyetler (ve Rusyadaki) batı slavları Ukraynalı adı almıştı
Amerikan emperyalisti slavları düşürmüş kırdırıyor birbirine
Kırdırıyor birbirine
Amerikan emperyalisti slavları doğucu batıcı etmiş düşürmüş birbirine
kırdırıyor
Diyori ki gitme Rusya peşinden sana batılılık ve Avrupalılık kimliği vereceğim
Benim için savaş, ayrıl, bölün ve kafa tut@ictenlik, içinde söyledi: Geçit Yok İsyan var !
UKRAYNA
Kırdırıyor birbirine
İnsanlığın oğulları izliyor tvsin den
İzliyor tv sindenTarafları seçiyorlar
Silahları seçiyorlar
Renkleri seçiyorlar
Dilleri seçiyorlar
twitter'a ne yazılacağını, güçleri seçiyorlar
Bumbaları seçiyorlar
Uçakları seçiyorlarKimin kazanacağını değil kimin kaybedeceğini kim seçiyor
İnsanlık kaybediyor
İnsanlık kaybediyor
Barış her gün kaybediyor -
@ictenlik, içinde söyledi: Geçit Yok İsyan var !
Katil Amerika !!!
Amerika katil eli kan dolu ama bilimi kansızdır ve kan bulaşmamış bilimini de henüz kan bulaşmamış bombaları gibi dağıtır .
F-16 ve 35 ler verir bir de yanına bilim verir tepe tepe kullanın derSinema salonlarında kültür verir tepe tepe için
de
nasıl seks yapılacağını ve nasıl özgürleşileceğini ve nasıl uygar modern olunacağını öğrenin
Flört kültürüyle bomba, bombayla kültür ve kültürle bilim birlikte pazarlanırYeryüzünde ne varsa denetleme uğraşı sürdürür ama bilgi denetim uğraşı da sürdürmez.
Türkiye katil diyebiliyormusun? Diyemiyorsun. Kendi insanını inşaat terörüne bile isteye kurban eden başka ülke var mı? Yok. He amerika katil; atom bombası atıyor. Başkasının ülkesine katil diyebilecek en son ülkeyiz. Pes yani... He israil-amerikanya bunların hepsi katil. Sahi siz nesiniz?.
-