Filistin Dost mu Düşman mı
-
Türkiye'de İslam din allah adına Filistin probagandası yapıp utanmadan beka meselesidir diyenlere gelsin bu,
Yaser Arafat Filistin'in eski başkanı Ermenistan Azerbaycan savaşında Ermenilerin yaptığı müsliman ve Türk katliamını desteklemiştir.
Ardından gelen herif Mahmut Abbas da aynı sözleri 2016 yılında Ermeni kilisinde yapılan bir ayine katılarak tekrarlamıştır.
Osmanlıya ihanet eden aynı hain zihniyet yine devam etmektedir.
Katranı kaynatsan olmaz ki şeker , cinsini sıktığım cinsine çeker diye bir laf var.
Yaser Arafat ABD başkanına şu sözleri söylemişti zamanında
Biz (Filistinliler) ve Ermeniler tek bir halkız.” - Yaser Arafat.
Clinton'a şakacı bir şekilde ismini Ermenice gibi göstererek, "Benim adım Yaser Arafat değil, Yaser Arafatyan" dedi. "Ermeni kardeşlerime ihanet etmeyeceğim."https://www.tamgaturk.com/yazarlar/e-haktan-altin/filistin-dost-mu-dusman-mi/17209/
Yaser arafatın Filistin için toplanan yardımları cukka yapıp avrupya kaçırdığı biliniyor. Kızı Zehra Arafat Avrupa'da emlak kralicesi olmuştur.toplanan yardım paraları ile ingilterede bir sokağı komple satın almıştır. Kendisi Paris'te yaşamaktadır.
Ve hala daha mülteci sıfatıyla Avrupa'dan yardım almaktadır.
Filistini kurtarmak istiyorsanız önce enayilikten kendinizi kurtarın , sonra onları bu alçak ve uyanık ikiyüzlülerden kurtarın.
Türkiye'deki Filistin yanlılarının topladıkları insani yardımların da nereye gittiği belli değil.