İçeriğe atla
  • Kategoriler
    • All Categories
    • Individual Categories
    • Tartışma
      • Serbest Kürsü
      • Sizin Köşeniz
      • Eğlence & Oyun
    • Felsefe
      • Felsefe Tarihi
      • Felsefe Okulu
      • Filozoflar
      • Felsefe Sözlüğü
    • Soru & Cevap
      • Din & İnanç
        • Astroloji
        • Mitoloji
        • Spiritüel Hayat
        • Anadolu
        • Orta Doğu
        • Hint
        • Uzak Doğu
        • Yeni
      • Genel Alanlar
        • Sosyoloji
        • Psikoloji
        • Tarih & Edebiyat
        • Bilim & Teknoloji
        • Kültür & Sanat
      • Duyuru & Destek
      • World
      • Güncel
      • Popüler
      • Kullanıcılar
      • Gruplar
      Daralt
      Marka Logo efelsefe
      Düşünce, eleştiri ve paylaşım platformu
      • Kurallar
        • Light
        • Cloudy
        • Dim
        • Dark
      1. Ana Sayfa
      2. Tartışma
      3. Sizin Köşeniz
      4. Cevapsız Konular Açmak da Nedir yav?

Cevapsız Konular Açmak da Nedir yav?

Konu Zamanlandı Sabitlendi Kilitli Taşındı Sizin Köşeniz
      konuköşe
      67 İleti 8 Yayımlayıcılar 1.3k Bakış
      • En eskiden en yeniye
      • En yeniden en eskiye
      • En çok oylanan
      Cevap
      • Yeni başlık oluşturarak cevapla
      Cevaplamak için giriş yapın
      Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
      • K kereste
        21 Şub 2024 21:49

@Efruhte
        Ufkun genişleyecek. 🙂
        Dene bir. Demek istediğim kendi burnunu tutmaktan başlayabilirsin.
        Öyle midir acaba.... diyorsun da...
        Hayır, böyle bir şeyi aklının ucundan geçirmek bile istemiyorsun. Bu yüzden üzgünüm, sendeki ışık kısık vaziyette kalacak gibi. Hatta ara sıra sönebilir. Amaan, diiii yim!

E Çevrimdışı
        E Çevrimdışı
        Efruhte
        21 Şub 2024 21:55 tarihinde yazdı Son düzenleyen:

@kereste karanliginizin içinde yanan bir ışık olan benim isigimi goremiyorsaniz ne diyebilirim ki

Karışıklıkların içinde dahi birbirine bağlı anlamlı güzellikler vardır.

K 1 Cevap Son cevap 21 Şub 2024 21:58
        0
        • E Efruhte
          21 Şub 2024 21:55

@kereste karanliginizin içinde yanan bir ışık olan benim isigimi goremiyorsaniz ne diyebilirim ki

K Çevrimdışı
          K Çevrimdışı
          kereste
          21 Şub 2024 21:58 tarihinde yazdı Son düzenleyen: kereste

@Efruhte
          Kesin olan bir şey var. Sana bilmem kaç defa söyledim, ama yok. Anlamamazlığa getiriyorsun.
          Dedik ki: Her konuda senden daha kıdemliyim. Sadece demekle kalmadım, gösterdim de. Şimdi git bir mum yak ki azıcık ışıldayasın.

Turpinen, şalgaminen devlet yönetilmez. Adaletinen, hukukinen yönetilir.

E 1 Cevap Son cevap 21 Şub 2024 22:05
          0
          • K kereste
            21 Şub 2024 21:58

@Efruhte
            Kesin olan bir şey var. Sana bilmem kaç defa söyledim, ama yok. Anlamamazlığa getiriyorsun.
            Dedik ki: Her konuda senden daha kıdemliyim. Sadece demekle kalmadım, gösterdim de. Şimdi git bir mum yak ki azıcık ışıldayasın.

E Çevrimdışı
            E Çevrimdışı
            Efruhte
            21 Şub 2024 22:05 tarihinde yazdı Son düzenleyen:

@kereste sizin kidemliyim demeniz kesin bir yargı ifade etmiyor. Kerestenin ne ışigi olabilir ki Efruhtenin yanında

K 1 Cevap Son cevap 21 Şub 2024 22:06
            0
            • E Efruhte
              21 Şub 2024 22:05

@kereste sizin kidemliyim demeniz kesin bir yargı ifade etmiyor. Kerestenin ne ışigi olabilir ki Efruhtenin yanında

K Çevrimdışı
              K Çevrimdışı
              kereste
              21 Şub 2024 22:06 tarihinde yazdı Son düzenleyen: kereste

@Efruhte
              Sen kadınsın; haliyle benden güzel olabilirsin. Muhtemelen öyledir. 🙂
              Da, bilgi konusunda işin yaş.
              Ben boşuma kendime kereste mahlasını seçmedim, vardır bir bildiğim.

E 1 Cevap Son cevap 21 Şub 2024 22:09
              0
              • K kereste
                21 Şub 2024 22:06

@Efruhte
                Sen kadınsın; haliyle benden güzel olabilirsin. Muhtemelen öyledir. 🙂
                Da, bilgi konusunda işin yaş.
                Ben boşuma kendime kereste mahlasını seçmedim, vardır bir bildiğim.

E Çevrimdışı
                E Çevrimdışı
                Efruhte
                21 Şub 2024 22:09 tarihinde yazdı Son düzenleyen:

@kereste kereste kerestedir. Yakışmış mahlasiniz

K 1 Cevap Son cevap 21 Şub 2024 22:11
                0
                • E Efruhte
                  21 Şub 2024 22:09

@kereste kereste kerestedir. Yakışmış mahlasiniz

K Çevrimdışı
                  K Çevrimdışı
                  kereste
                  21 Şub 2024 22:11 tarihinde yazdı Son düzenleyen: kereste

@Efruhte
                  Ne sandın ya?
                  Biz derin düşünen insanlardanız, öyle şaşafatlı isimlerle işimiz olmaz.

1 Cevap Son cevap
                  0
                  • K Çevrimdışı
                    K Çevrimdışı
                    kereste
                    22 Şub 2024 17:12 tarihinde yazdı Son düzenleyen:

@kâfir-imam
                    Maşallah. Yeni köşen mübarek olsun ve inşallah umduğunu bulursun. 🙂

? 1 Cevap Son cevap 22 Şub 2024 18:55
                    0
                    • K kereste
                      22 Şub 2024 17:12

@kâfir-imam

? Çevrimdışı
                      ? Çevrimdışı
                      Eski Kullanıcı
                      22 Şub 2024 18:55 tarihinde yazdı Son düzenleyen:

@kereste, içinde söyledi: Cevapsız Konular Açmak da Nedir yav?

@kâfir-imam

İnşallah tabi , maşallah de nazar değmesin . Barekallah , süphanallah , dine imana hayırlı mübarek olur mibarekalla

1 Cevap Son cevap
                      0
                      • H Çevrimdışı
                        H Çevrimdışı
                        hulk
                        11 Mar 2024 08:32 tarihinde yazdı Son düzenleyen: hulk 3 Kas 2024 08:43

Cevapsız konular açmak yasaklanmalı. Gazete köşe yazılarında bile yorumcular yorum yapabiliyorken bu durum tek taraflı propaganda dır. Yanlış dezonfarme bilgi ile forumu kirletmekten, art niyetten başka bir şey değildir.

Burada; "evlatlık ex karısını( yani elini öpmüş kızını) kendine karı etme(!) helalliği" dinini bilmeyen yok ki. Aksine eğip büküp işlerine geldiği gibi süsleyip püsleyip bunlar yorumluyor, sanki çok hümanist bir şeymiş gibi aklayıp paklıyorlar. İnsanlara bu şeyin tebliğini yapma cüretinde bulunuluyor!. Siz gidin tebliğinizi yabancılara, bilmeyenlere yapın. Bunu yapanlar olsa olsa "demon" dur!.. Sizi gidi sizi...

? 1 Cevap Son cevap 11 Mar 2024 09:03
                        0
                        • H hulk
                          11 Mar 2024 08:32

Cevapsız konular açmak yasaklanmalı. Gazete köşe yazılarında bile yorumcular yorum yapabiliyorken bu durum tek taraflı propaganda dır. Yanlış dezonfarme bilgi ile forumu kirletmekten, art niyetten başka bir şey değildir.

Burada; "evlatlık ex karısını( yani elini öpmüş kızını) kendine karı etme(!) helalliği" dinini bilmeyen yok ki. Aksine eğip büküp işlerine geldiği gibi süsleyip püsleyip bunlar yorumluyor, sanki çok hümanist bir şeymiş gibi aklayıp paklıyorlar. İnsanlara bu şeyin tebliğini yapma cüretinde bulunuluyor!. Siz gidin tebliğinizi yabancılara, bilmeyenlere yapın. Bunu yapanlar olsa olsa "demon" dur!.. Sizi gidi sizi...

? Çevrimdışı
                          ? Çevrimdışı
                          Eski Kullanıcı
                          11 Mar 2024 09:03 tarihinde yazdı Son düzenleyen: Eski Kullanıcı 3 Kas 2024 09:04

@hulk evet anlamsız bir durum bu.
                          Felsefe forumunda cevapsız konu olmaz. Bencillikten korkaklık ve egodan ibaret.

1 Cevap Son cevap
                          0
                          • E Çevrimdışı
                            E Çevrimdışı
                            Efruhte
                            11 Mar 2024 09:18 tarihinde yazdı Son düzenleyen:

Esas sizler propaganda yapıyorsunuz. Dezonfarme bilgi veren ve forumu kirleten art niyet güden sizlersiniz.
                            Sizlerin o kadar yazmış olduğu yalan yanlış eksik yazilara gereken yazımı ancak sayfamda yazmış olmamdan dahi rahatsızlık duyuyorsunuz.

Felsefe forumunda cevapsız konu olmaz bu ben üye olmadan da vardı ben üye olduktan sonra da var. Ayrıca yazmış olduğum yazılarımda ne bir hakaret vardır ne de kişilere bulaşma hali vardır.
                            Ayrıca ne bencilim ne de korkağim

? 1 Cevap Son cevap 11 Mar 2024 09:20
                            0
                            • E Efruhte
                              11 Mar 2024 09:18

Esas sizler propaganda yapıyorsunuz. Dezonfarme bilgi veren ve forumu kirleten art niyet güden sizlersiniz.
                              Sizlerin o kadar yazmış olduğu yalan yanlış eksik yazilara gereken yazımı ancak sayfamda yazmış olmamdan dahi rahatsızlık duyuyorsunuz.

Felsefe forumunda cevapsız konu olmaz bu ben üye olmadan da vardı ben üye olduktan sonra da var. Ayrıca yazmış olduğum yazılarımda ne bir hakaret vardır ne de kişilere bulaşma hali vardır.
                              Ayrıca ne bencilim ne de korkağim

? Çevrimdışı
                              ? Çevrimdışı
                              Eski Kullanıcı
                              11 Mar 2024 09:20 tarihinde yazdı Son düzenleyen: Eski Kullanıcı 3 Kas 2024 09:21

@Efruhte dezenformasyon ne demişiz bir tane örnek göster. Söylenen sözlerin hepsi ispatlıdır. Asıl sen ispataız hayal laflar ile dezenformasyon yapıyorsun.

Diyelim ki bir konu açtık yanlış birşey söyledik. Onun altına doğrusunu yazan birisi çıkıyor ve düzeltiyor.

Sen kendini ne sanıyorsun?

Cevap vermekten kaçan birisin , amacın probaganda yapmak

E 1 Cevap Son cevap 11 Mar 2024 09:25
                              0
                              • ? Eski Kullanıcı
                                11 Mar 2024 09:20

@Efruhte dezenformasyon ne demişiz bir tane örnek göster. Söylenen sözlerin hepsi ispatlıdır. Asıl sen ispataız hayal laflar ile dezenformasyon yapıyorsun.

Diyelim ki bir konu açtık yanlış birşey söyledik. Onun altına doğrusunu yazan birisi çıkıyor ve düzeltiyor.

Sen kendini ne sanıyorsun?

Cevap vermekten kaçan birisin , amacın probaganda yapmak

E Çevrimdışı
                                E Çevrimdışı
                                Efruhte
                                11 Mar 2024 09:25 tarihinde yazdı Son düzenleyen:

@kâfir-imam yazdıklarınızın geneli tek tük doğru olan var.
                                Sadece tartışmak istemiyorum ve ben de doğru olduğu şekliyle gerekli açıklamalarla sayfamda paylaştım.
                                Bu propaganda değildir. Esas sizlerin yaptığı propagandadir. Resmen dinsizlik propagandası yapıyorsunuz
                                Felsefe bu mudur?

? 1 Cevap Son cevap 11 Mar 2024 09:27
                                0
                                • E Efruhte
                                  11 Mar 2024 09:25

@kâfir-imam yazdıklarınızın geneli tek tük doğru olan var.
                                  Sadece tartışmak istemiyorum ve ben de doğru olduğu şekliyle gerekli açıklamalarla sayfamda paylaştım.
                                  Bu propaganda değildir. Esas sizlerin yaptığı propagandadir. Resmen dinsizlik propagandası yapıyorsunuz
                                  Felsefe bu mudur?

? Çevrimdışı
                                  ? Çevrimdışı
                                  Eski Kullanıcı
                                  11 Mar 2024 09:27 tarihinde yazdı Son düzenleyen: Eski Kullanıcı 3 Kas 2024 09:28

@Efruhte yahu yanlış varsa iddianı ispat et o zaman , doğrusunu sen söyle.

Aksi halde yalan diyerek sıyrılamazsın. Burada iftira atmış oluyorsun.

Doğru lafa yanlış demek iftiradır. Aksini ispat edene kadar yalancı sensin ve iftira atıyorsun.

Bütün konularım yoruma açık , çok az bir kısmı sana kapak olsun diye yoruma kapalı sadece.

Madem yanlış şeyler yazıyorum , onların altına doğrusunu sen yaz. Ki ben de doğru şeyler öğrenebileyim.

E 1 Cevap Son cevap 11 Mar 2024 09:29
                                  0
                                  • ? Eski Kullanıcı
                                    11 Mar 2024 09:27

@Efruhte yahu yanlış varsa iddianı ispat et o zaman , doğrusunu sen söyle.

Aksi halde yalan diyerek sıyrılamazsın. Burada iftira atmış oluyorsun.

Doğru lafa yanlış demek iftiradır. Aksini ispat edene kadar yalancı sensin ve iftira atıyorsun.

Bütün konularım yoruma açık , çok az bir kısmı sana kapak olsun diye yoruma kapalı sadece.

Madem yanlış şeyler yazıyorum , onların altına doğrusunu sen yaz. Ki ben de doğru şeyler öğrenebileyim.

E Çevrimdışı
                                    E Çevrimdışı
                                    Efruhte
                                    11 Mar 2024 09:29 tarihinde yazdı Son düzenleyen:

@kâfir-imam sadece sizin için geçerli değil diğer forumdaslarinda yazılarında öyle.

? 1 Cevap Son cevap 11 Mar 2024 09:32
                                    0
                                    • E Efruhte
                                      11 Mar 2024 09:29

@kâfir-imam sadece sizin için geçerli değil diğer forumdaslarinda yazılarında öyle.

? Çevrimdışı
                                      ? Çevrimdışı
                                      Eski Kullanıcı
                                      11 Mar 2024 09:32 tarihinde yazdı Son düzenleyen:

@Efruhte tamam onların konularına da cevap yazabilirsin , yanlışsa ispat edersin doğrusunu düzeltirsin.

Bak biz kendi aramızda öyle yapıyoruz. Benim yanışdığım konular da var. Yanlış dedikleri zaman ispat ederlerse kabul ediyorum. Bunda korkacak birşey yok.

1 Cevap Son cevap
                                      0
                                      • ? Çevrimdışı
                                        ? Çevrimdışı
                                        Eski Kullanıcı
                                        11 Mar 2024 13:36 tarihinde yazdı Son düzenleyen:

@Efruhte trol maaşın ne zaman yatıyor , bana bir kahve borcun var.

E 1 Cevap Son cevap 11 Mar 2024 13:42
                                        0
                                        • ? Eski Kullanıcı
                                          11 Mar 2024 13:36

@Efruhte trol maaşın ne zaman yatıyor , bana bir kahve borcun var.

E Çevrimdışı
                                          E Çevrimdışı
                                          Efruhte
                                          11 Mar 2024 13:42 tarihinde yazdı Son düzenleyen:

@kâfir-imam biliyor musun hiç trol olmadım. Eğriye eğri doğruya doğru diyenden trol olmaz da ondan .
                                          40 defa söylerseniz kahve borcum olduğuna inanacagim bu gidişle

? 1 Cevap Son cevap 11 Mar 2024 13:45
                                          0
                                          • E Efruhte
                                            11 Mar 2024 13:42

@kâfir-imam biliyor musun hiç trol olmadım. Eğriye eğri doğruya doğru diyenden trol olmaz da ondan .

? Çevrimdışı
                                            ? Çevrimdışı
                                            Eski Kullanıcı
                                            11 Mar 2024 13:45 tarihinde yazdı Son düzenleyen: Eski Kullanıcı 3 Kas 2024 13:48

@Efruhte, içinde söyledi: Cevapsız Konular Açmak da Nedir yav?

Ama doğru düzgün hakkında bilmediğin konuları burada çok doğru birşeymiş gibi anlatıyorsun. Bu da trollüğün bir çeşitidir.

Senin dinini senden iyi biliyorum. Kitabını da..

1 Cevap Son cevap
                                            0
                                            • K Çevrimdışı
                                              K Çevrimdışı
                                              kereste
                                              11 Mar 2024 18:16 tarihinde yazdı Son düzenleyen:

Ya boş verin. İsteyen istediği gibi konu açsın. Zaten kendine güvenen, her açtığı konuyu tartışmaya açık tutar. Ha evet; ben de eskiden tartışmaya kapalı konular açtmıştım. Da, hata olduğunu dile getirdim ve o günden beri o konularımı teğet geçiyorum. Çünkü felsefe denilen şey, her şey, ama harbiden her şey eleştirilebilmeli.
                                              Yani iliştirilen şarkılar/türküler bile eleştiriye açık olmalı.

Şimdilik sıvıştım...

1 Cevap Son cevap
                                              0

Cevap
                                              • Yeni başlık oluşturarak cevapla
                                              Cevaplamak için giriş yapın
                                              • En eskiden en yeniye
                                              • En yeniden en eskiye
                                              • En çok oylanan

© 2021-2025 efelsefe.com
                                              İzinler Kurallar
                                              • Giriş

• Hesabınız yok mu? Kayıt Ol

• Aramak için giriş yapın veya kaydolun
                                              • İlk ileti
                                                Son ileti
                                              0
                                              • Kategoriler
                                                • All Categories
                                                • Individual Categories
                                              • World
                                              • Güncel
                                              • Popüler
                                              • Kullanıcılar
                                              • Gruplar