Türkiye'de başörtülüye iş yok!
-
İkisi de değil
Hem bu konu sizleri ilgilendirmiyor. Eksik, kusurlu olmuş olsa bile bu emre inanıp bunu uygulamaya çalışanı ilgilendirir. -
İkisi de değil
Hem bu konu sizleri ilgilendirmiyor. Eksik, kusurlu olmuş olsa bile bu emre inanıp bunu uygulamaya çalışanı ilgilendirir.@Efruhte
Tartışıyoruz. Sen tesettürden bahsettin. Açıklamak da sana düşer.
Ben de bilmek istiyorum, bu kitabı nasıl anladığını tarif etmelisin.
Yapamıyorsan, buna sıvışmak derler. -
@Efruhte
Tartışıyoruz. Sen tesettürden bahsettin. Açıklamak da sana düşer.
Ben de bilmek istiyorum, bu kitabı nasıl anladığını tarif etmelisin.
Yapamıyorsan, buna sıvışmak derler.@kereste bu olabilir
https://www.suhneva.com/mihrisah-ferace-gri -
@kereste bu olabilir
https://www.suhneva.com/mihrisah-ferace-gri@Efruhte
Annem de böyle giyiniyor. Da, o 85 yaşında.
-
@kereste sorun değil bu şekilde giyinen 15 yaşında olsa bile hep teyze deniliyor toplum tarafından
-
@kereste sorun değil bu şekilde giyinen 15 yaşında olsa bile hep teyze deniliyor toplum tarafından
@Efruhte
Bilmem. Görüntü olarak teyzeye benziyorsa, yapacak bir şey yok. -
@kereste hayır buna psikolojik savaş deniliyor.
Niçin diğer türlü şekilde kapaniliyor saniyorsunuz genç ,güzel, modern ...vs laflarını duyabilmek adına.
Bizim gibilerin de bu laflar umrumuzda olmadığı için bu şekilde giyiniyoruz. -
@kereste hayır buna psikolojik savaş deniliyor.
Niçin diğer türlü şekilde kapaniliyor saniyorsunuz genç ,güzel, modern ...vs laflarını duyabilmek adına.
Bizim gibilerin de bu laflar umrumuzda olmadığı için bu şekilde giyiniyoruz.@Efruhte
Öyle deme. Elbette umrunuzda. Nihayetinde her insan beğenilmek ister.
Yukarıda iliştirdiğim tesettürlü bayanlar benim için gayet makul ve teyzeye hiç benzemiyor. -
@Efruhte
Öyle deme. Elbette umrunuzda. Nihayetinde her insan beğenilmek ister.
Yukarıda iliştirdiğim tesettürlü bayanlar benim için gayet makul ve teyzeye hiç benzemiyor.@kereste umrumda değil.
-
@Efruhte
Bugün şanslısın, çünkü uzatmayacağım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş