Sebepsiz Duvar Yazılar
-
Yağmacı insanlar kendi hayalini hakikat zannederler, doğadaki gerçeği de yalan olarak nitelerler.
-
Aç tavuk kendini darı ambarında hayal etsede karnındaki açlık hep vardır. Aç kalmayı kutsayarak ancak beyninizi kaldırırsınız midenizi değil
-
Siz olsaydınız çamurdan heykele üfleyip insan yarattığını iddia eden birine inanır mıydınız.
-
Öldürmekle tehdit etmeyen hiçbir din olmamıştır yeryüzünde.
-
İçinde yaşadığı rahatlığın kaynağını görmeyip de allah mükemmel yarattı deme gafletine düşenlere söylüyorum , git ormanda yaşa da gör mükemmel doğayı ve allahını orada bekle. Fermuarı bile icad edemeyen bir zihniyet kâfir dedikleri insanların nimetlerini kullanıp bir de küfür ediyorlar. Nankörler
-
Kalem kılıçtan keskindir diyenler Kuranı yazan kalemin milyarlarca insanı mahvedeceğini biliyormıydu merak ediyorum.
-
Bir virüsün mutasyona uğrayıp geliştiğine inanıyorsun ama insanın mutasyonla oluştuğuna inanmıyorsun. Buna çamura yatmak denir.
-
Bazen birşeyler gördüğünü zannersin ama uyuduğunu farkedemezsin.
-
Tüm kötü şeyler sevgi sözleri ile başlar. Kötü dinler , kötü evlilikler, kötü arkadaşlıklar... Bu nedenle laflara değil davranışa bakmak gerekir. Çünkü lafa gelince kimse kendini kötülemez ki , ben görmedim. Davranış kötüyse zaten uzak dur.
-
İslam evrensel olsaydı yahudi arapların yaşam tarzını bize dayatmazdı. Demek ki sadece yahudi arapları ilgilendiriyor.
-
Evet bir iğne ustasız olmaz, herşeyin bir sebebi var. Allah da insansız olmaz. Bunu görmezden geliyollaaaa...
-
Sonsuzluk matematikte bile anlamsızdır. Buna anlam vermeye kalkmak matematikten anlamayanların işidir. Matematikçiler bile bu boş işle uğraşmamış. Çünkü anlamı yok.
-
Bilim insanlarına sesleniyorum , gerçi bunu Türkçe yazmamın anlamı yok ama olsun . Bokunuzda boncuk bulmuş gibi her aklınıza geleni yamaya çalışmayın. Bu çark sizi de öğütür.
-
Bali çekmiş birisi dediki , sokakta canavarlar şeytanlar geziyor , ben sizi onlardan koruyorum , cennet şu aşağıdaki caddede.
Ona Bali çekmeyi bırakmasını söyleyince , kutsalıma dokunma , diyerek üstüme saldırdı.