'Şeriat din değil politik rejimdir'
-
@kereste, içinde söyledi: 'Şeriat din değil politik rejimdir'
Evet; iyi bildin.
Eğer bir kadın orospu veya ekonomik darda değilse, erkeğini başka kadınlarla paylaşmaz. Da, kimbilir midesi büyük olanlar olabilir.mesala siz bu sözlerinizi sarfederken nasıl bir gaflet içindeydiniz de zerre kadar utanmadınız
-
@Efruhte Bizim karşı komşu hacca gitmiş dindar bir müslüman. Geceleri metresinin evinden dönüyor. Kendi Evinde baş örtülü karısı ve 2 çocuğu var.
Sen anla yani. -
@kereste tabiki de paylaşmam. zaten verilmiş olan bir ruhsattır bu konu.
-
@Efruhte
Utanmadım, çünkü ne demek istediğimi anlamadın ve seni kastetmedim. Sana oruspusun demedim, kapiş?Soru şu: Sen erkeğini başka kadınla paylaşır mısın.
-
@Efruhte
De get işine, paylaşmazsan ruhsattan falan bahsetme. Çünkü olur da kocanın kulağına gider, al başına bir bela. -
Arkadaşlar, Müslüman demek kusursuz demek değildir. Hata da yapar, günaha da düşer. yapmam dediklerini dahi yapar bulur kendini, beşer şaşar bu değişmez bir kuraldır insanlık tarihinde. Yani Müslümanların yaşantısına değil de İslamın kendisine bakmak en doğru olandır.
-
@kereste Allah muhafaza boşarım
böyle bir durumda ne olacağını bildiği için sakınmak zorunda. -
@Efruhte
Lütfen, demiştik. Ve sürekli İslam´ı paklamaya çalışmak beyhude bir uğraştır. Çünkü İslam, iddia ettiğin gibi şirin bir din değil. -
@Efruhte
Yok ya. Niye boşuyorsun?
Belki hali vakti yerindedir ve Müslümanların sayısını arttırmak istiyordur. Nasılsa ruhsatı var, diii mi?
Sana mı soracak kaç karı alması gerektiğine? -
@Efruhte, içinde söyledi: 'Şeriat din değil politik rejimdir'
Allah muhafaza boşarım
Sen ne dediğini farkında mısın? Peygamberinin sünnetine aykırı konuşuyorsun
"Peygamberin eşleri müslümanların anneleridir" diye bir ayet vardı. Müslüman kadınlar sünnete uymak zorunda değil mi?
-
@kereste bana sormadan evlilik yapamaz böyle bir hakkı yok yaa
İslamın aklanmaya paklanmaya ihtiyacı yok.
şöyle bir düşünseniz terkettiğiniz dininize tekrar döner ve onsuz geçirdiğiniz zamanları gözyaşınıza boğardınız -
bana sormadan evlilik yapamaz böyle bir hakkı yok yaa
İslam peygamberi evlilik yaparken diğer eşlerine sormuş mu?
-
@Sputnik hiçbir alakasını bulamadım dediklerinizin. Talak süresi vardır
-
@Efruhte
Hadi git sütünü iç. İslam şeriatı geldiği zaman bu günleri mumla ararsın. Kocan sormaz, senin üzerine karı getirmek istediği zaman. -
size keyifli forumlar
umarım geç olmadan doğru bir şekilde öğrenirsiniz.
-
@Efruhte
Saçmalama. -
umarım geç olmadan doğru bir şekilde öğrenirsiniz.
Doğrusu neymiş? Bir bilgi verdiğini görmedik.
-
@Sputnik
Soru şu olmalı. Muhammed kaç kadınla evlenmiştir?
Taraflı olduğumuz düşünülmesin diye kendi kaynaklarını iliştirelim...
https://sorularlaislamiyet.com/peygamber-efendimizin-zevceleri-kac-tanedir-cok-evlenmesinin-hikmeti-nedir -
@kereste Hey maaaaaşşallah bu ne biçim liste böyle. 90 tane de cariyesi vardır kesin. Sayıyı tam anlamıyla bilen olduğunu da sanmıyorum.
Bunlardan birisiyle 9 yaşında evlenilmişti değil mi? -
Muhammed´in eşleri olur da cariyeleri ve köleleri olmaz mı?
Kendi kaynaklarından...
https://sorularlaislamiyet.com/hz-muhammedin-elliden-fazla-erkek-kolesi-bes-tane-cariyesi-oldugu-dogru-mudur