Kasyopya Okült Materyali Üzerine
-
Olası döngü sonu ve komet yağışı 3
Diyoruz ki;
Ola ki gökte kızıl ateşler belirirse
Diyelim ki
O oo ne güzel havai fişekler hazır
Gök kutlama ilan etti
Havai fişekleri dizdi
Mazlumlar için eğlence, sevinç, kurtuluş birleşme günü geldi
Kralları soytarı ilan etme günü geldi
Canının istediğini yapma günü, söyleme günü geldi
Eğlenme günü geldi
Hayat iş yaşam zımbırtısı tatil, sevinç eğlence oyun günü geldi
Yas tutanlara aldırma, zımbırtı ilan et
Biz kutlamaya gidelim
Şenlik takımları
Havai fişekleri kutlayalım
Bozguncuların ,para yığıcıların ne yapacağını şaşırmasına aldırma sen sadece eğlenmene bak
Dünyanın son gününü yaşıyor muşsun gibi yaşa
Bir çocuğu gıdıkla
Bir kediyi sev
Sokakta tenekelerle müzik yap ,takım kur teneke çal
Yas çalma yas çalana aldırma sok boruyu
Başka şeye aldırma
Der içtenlikOlmaz ise ne kaybeder içtenlik içtenlikliğinden (dedi Nazım)
İçtenlik olmakta ayıp değil dıştanlık olmakta
Mesela olası komet yağmurunun yağıp yağmaycağını keşfe giderken bozguna uğramak ayıp değil
ama ya gelirse hiç hazır olmamak ayıp değil mi? -
Neden ve nasıl en az 4-5 ayrı forumda kasyopya materyalini tanıtmayı denedim_?
Öncelikle yaklaşık 15 yıl kadar bir süre önce bu içeriği okumaya başladım. Başta fazla önemsemediğim bu içeriği okumaya devam ettikçe "yanıtçı" olarak tanımlanan kimliğin insan dışında gerçekten kozmik bilgi aktaran bir kimlik olduğuna ikna olmaya başlamıştım. Bu durumda evrensel önemli bilgiler ediniyor olabileceğimizi düşünürüz. Haliyle bu konuda tartışma yürütebilecek bağlantılara ve arkadaşlara ihtiyaç duyarız. Bu durumda öncelikle içeriğin Türkçe çevirilerini sunan forumu ziyaret ettim. Bu ziyaret sırasında muhtemelen 6 yıl kullanılmış bir ilacı ani kesmiş olarak yoksunluk krizi gibi bir şey yaşıyordum ve "manik" bir haldeydim ve aslında o dönemde bana ne olduğuna dair de hiç bir fikrim yoktu. O manik dediğimiz halde oluş nedeniyle çok düzenli bir iletişim sürdüremedim ve forumdan çok hızlıca kovuldum. Şimdi bu durum bir an da bütün yeni gündemin olan şeyi tartışabileceğim neredeyse hiç bir bağlantın olmaması demekti.
Manik bir kriz denilebilecek bir durumda hayatım alt üst olmuştu ve ev de bir an da yapayalnız kalmıştım. Sonuç olarak bağlantılar ve iletişimler kurma isteği duydum ve diğer forumlara giderek açılmayı ve bu içeriği tanıtmayı deneyecektim.
İçeriği tanıtmayı denediğimde neler yaşadım?
Sanırım ilk olarak ateistforuma gidecektim. Bu nereden aklıma geldi?
Şimdi kasyopya okumak beni tanrı inancından kurtardı. Ben de düşündüm ki o halde buradan bir bağlantı kurarak belki onlara açılmayı deneyebilirim. Sonuçta neler oldu?
Gönderilerime tuhaf fotoğraflar yapıştırıp, "çöp" gibi ifadeler yazdılar. Buna içerledim ve alındım yani hatta böyle çocuk gibi incindim, kırıldım. Yani orada uygar dünyaya olan inanç ve tartışmaya iletişime olan bir inanç vardı ben de .Bu deneyim bana ikinci bir şok yaşattı.
Başka forumlara gidecektim ve aynısı olacaktı. İtici biçimde karşılık alacaktım.
Ne söylemek isterdim?
Hala bu içeriğin çevirisini sunan ilk gittiğim forumdaki arkadaşlar ellerinde çok önemli kozmik bilgiler olduğunu düşünüyorlar ve hiç bir yere açılamadılar çünkü bu fikirlerin diğerlerin açılamaz, diğerlerimizin duymaya açık ya da hazır olmayacağı türden ve baştan reddedecekleri türden fikirler olduğunu düşünüyorlar.
O halde bunu neden yapıyorum? ya da ne bekliyorum
Emin değilim ama şu var. Bu inanç bir gün haklı çıkarsa ve içeriğin söyledikleri doğru çıkarsa hiç kimse bana sustun, bunları toplumsal alanda paylaşmayı denemedin dememeli çünkü yaklaşan olası küresel ya da kozmik felaket senaryosu dahil insanın kolonizasyonu dahil şeyler gerçek ve haklı çıkarsa ve ben bunu duyup, üste tüm bunlara ihtimal verip onu toplumsal alan taşımayı denememiş olursam kendimle ne yapardım?
O halde denedim.
Yani bu yolla ( dağıtım yoluyla) kendimi bunlar gelecekte haklı çıkarsa noktasından gelecekteki olası toplumsal yargıdan koruyorum. Yani bunlara inanıyorsam bunu yapmalıydım.
Ne duymayı umuyorum?
Sanırım şuna benzer bir şey. Tamam sen bize gökte bizi kolonizasyona uğratmış bir varlıktan ve olası yaklaşan kozmik afet senaryolarından ve diğer şeylerden sözetmeyi denedin ancak bunları biz umursamadık/önemsemedik ve bunlara biz kulak tıkadık çünkü bu bilginin nasıl olupta edinildiğinin yolunu beğenmedik ve bunu o zaman bilimsel bulmuyorduk ve gelecekte sen haklı çıkarsan bunları bize hatırlatmayı denemiş olduğunu varsayalım ve şimdi bu konuyu kapatalım mı?
gibi bir şey.
Tüm ihtiyacım. Tam emin olamadım ama (haklı/haksız olmak bir yana) susmamış olmayı yeğlerim ve bunları kayıtlara geçiriyorum çünkü bunlar olursa gelecekte bunları demiş ve denemiş olduğumu gösterebilirdim.
-
@ictenlik, içinde söyledi: Kasyopya Okült Materyali Üzerine
-
Neden ve nasıl en az 4-5 ayrı forumda kasyopya materyalini tanıtmayı denedim_?
-
Öncelikle ...
-
Ne duymayı umuyorum?
-
Sanırım şuna benzer bir şey. Tamam sen bize gökte bizi kolonizasyona uğratmış bir varlıktan ve olası yaklaşan kozmik afet senaryolarından ve diğer şeylerden sözetmeyi denedin ancak bunları biz umursamadık/önemsemedik ve bunlara biz kulak tıkadık çünkü bu bilginin nasıl olupta edinildiğinin yolunu beğenmedik ve bunu o zaman bilimsel bulmuyorduk ve gelecekte sen haklı çıkarsan bunları bize hatırlatmayı denemiş olduğunu varsayalım ve şimdi bu konuyu kapatalım mı?
-
gibi bir şey.
-
Tüm ihtiyacım. Tam emin olamadım ama (haklı/haksız olmak bir yana) susmamış olmayı yeğlerim ve bunları kayıtlara geçiriyorum çünkü bunlar olursa gelecekte bunları demiş ve denemiş olduğumu gösterebilirdim.
Neden ve nasıl en az 4-5 ayrı forumda kasyopya materyalini tanıtmayı denedim_ 2?
Neyden bahsediyorsun?
"Nuh Sendromu"
Bu celseleri okumuş herkes böyle hisseder. Tıpkı Nuh ve tufanı hikayesi gibi. Olası yaklaşan bir kozmik afet ve dünyanın spesifik kozmik koşulları hakkında bilgilendirilmiş ama ne yapsa ne etse de diğerlerine ulaşamayan ve istese de bunu açıklayamayan ve diğerlerini uyaramayanlar gibi çünkü toplumları onları dinlemiyor ve bununla alay ediyor. Okuyucuların her biri kendi içine kısılmış Nuh'lar gibi hissedecek. Tam olarak bunu açıklıyorum.
-
-
Ufo olaylarının tamamı sahte bence. Sizin kasyopya forumunda çok ufo gözlem paylaşımı yapılıyor. O yüzden söylüyorum.
Ufo diye birşey olsaydı gözlemler 2014 ten beri azalmamalıydı. Biliyorsun 2010-2014 arası insanlığın mistik yıllarıydı. Araştırmalara göre o dönemde Ufo gözlemleri zirveye çıkmış. Dönem bitince gözlemler azalmış.Ufo gözlem bahanesiyle etkileşim kasanlarda var. Aslında bütün Ufo hikayeleri buna dayanıyor. Etkileşim kasan birisi kuyuya taş atıyor, sonra kırk akıllı çıkaramıyor.
İlgimi çeken diğer bir konu 2014 yılından itibaren cin ve hayalet hikayelerinin de azalması. Gerçekten çok garip. Tıpkı Ufo hikayeleri gibi bunlara olan inançta azalmış.
-
Yukarıda yazılan şeylerin hepsi ilgisiz bağlamsız şeyler
Birincisi ben nerede UFO paylaşımı yapmışım
İkincisi herhangi bir web sitesi nasıl bizim (dolayısıyla benim de) oluyormuş. Benim herhangi bir web sitem (mülkiyetim) yokSahte, antisahte, Ufo bunlar bağlamsız şeyler. Yani episteme(loji). Ben öyle bir iddia mı koydum ya da koymuşum. Ufo'lar gerçektir vb ya da ben Ufo paylaşımımı yapmışım. Ben Ufo diye bir yorum mu yapmışım/sunmuşum.
İletişim yeteneğini (sına) gözden geçir
-
Sen şimdi bu forumdan çık x bir foruma gel (neresi olduğu farketmiyor) ve işletim sistemleriyle ilgili bir gönderiye na duvarda görüp yorum yap. Senin bu forumda yani efelsefe de kayıtlı olduğunu bilelim, bir gönderini bulalım ve girip yazıp sana diyelim ki. Yalnız o senin forumda (efelsefe) çok şey (bilmem ne) paylaşılıyor bak sen bilmezsin bıdı bıdı. Sana bilmediğini bildirelim.
Şimdi bu uygun mu?Yani senin amacın ne?
Ne yapmaya çalışıyorsun?Akşam üstsüz dışarı çıkarsam sivrisinek ısırıyor ya da onaylanmafığın köye gidersen köpek havlar. Senin yazarlığın buna benziyor.
Yani rahatsız etmekle mi, sen buraya niye geldin demekle mi, trollemekle mi, neyle ilgili?
Senin işin yok mu?
Sana bana ufo shate gerçek onu bildir diyen mi oldu?O forumda çok paylaşım yapılıyormuş. Paylaşımı ben mi yapmışım?
Bir kere sen kendini kim ne sanıyorsun ? Yani sana bu haddi veren ne?
Sen biliyorsun biz bilmiyoruz. Bildirdin hemen öğrendik şimdi oldu mu?Yaptığının tek sonucu var. Foruma gelindiği için rahatsız etmek, pişman etmek, buraya uğramamak üzerine ayar okutmak, buraya niye geldim ki dedirtmek. Sinir bozmak..
Al kullan forumunu bir daha gelen olursa bildirir durursun..
-
@ictenlik bunlari bana mi soyluyorsun anlamadim? yada buradan biri bir paylasim yapmis ona sitem mi ediyorsun?
-
@phi, içinde söyledi: Kasyopya Okült Materyali Üzerine
@ictenlik bunlari bana mi soyluyorsun anlamadim? yada buradan biri bir paylasim yapmis ona sitem mi ediyorsun?
Bana söylüyor. Ufo yazıma kızmış.
-
@ictenlik
Neden bu kadar kızdığını anlamakta zorlanıyorum. Muhabbet açmak istemiştim. Sizin kasyopya inancınız Ufolarla da ilgili değil mi? Celselerde sürekli Ufolardan bahsedilmiyor mu? -
@ictenlik, içinde söyledi: Kasyopya Okült Materyali Üzerine
Akşam üstsüz dışarı çıkarsam sivrisinek ısırıyor ya da onaylanmafığın köye gidersen köpek havlar. Senin yazarlığın buna benziyor.
Yani rahatsız etmekle mi, sen buraya niye geldin demekle mi, trollemekle mi, neyle ilgili?
Senin işin yok mu?
Sana bana ufo shate gerçek onu bildir diyen mi oldu?Bir şey yazmayalım istiyorsan kendine özel bölümde yazsaydın. Ne diyelim?
-
@Pakize Kasyopya inancının kısa bir özetini çıkartabilir misin?
-
Kasyopya inancı, genelde Kasyopyalılar veya Kasyopyalıların inanç sistemi olarak bilinir. Bu inanç, Kasyopya adlı bir mitolojik toplum veya varlık grubuna dayanmaktadır ve eski mitolojilerde, özellikle Orta Asya ve Orta Doğu kökenli maneviyatlar arasında yer almaktadır. Kasyopya, genellikle bir devlet veya idare biçimi olarak değil, daha çok ruhsal ve manevi bir düzlemde varlık gösterir.
Kasyopya inancı, evrenin bir bütün olarak anlaşılmasını, ruhsal ve fiziksel varlıkların etkileşimini vurgular. Bu inanç sisteminde doğanın her bir unsuru, varoluşun bir parçası olarak düşünülür ve insanların doğayla uyum içinde yaşaması gerektiği ileri sürülür. Kasyopyalılar, ruhsal deneyimlere, doğa ile olan ilişkiye ve toplumsal dayanışmaya büyük önem verirler.
Bu inancın özünde ise, evrenin bir düzen içinde olduğuna, ruhların sürekli bir döngü içinde doğup öldüğüne ve insanın bu döngüdeki rolüne dair inançlar bulunmaktadır. Toplumda ahlaki ve etik değerler, manevi anlayışlarla şekillenir. Ancak Kasyopya inancının detayları ve inançlarının çeşitliliği, farklı kültürel yorumlara bağlı olarak değişiklik gösterebilir.
-
@Pakize Bahsettiğim bu değildi, kasyopya celselerinin özetini çıkar.
-
Kasyopya celseleri, genellikle 1980'lerde Dolunay ve Michael Kasyopya tarafından yapılan birçok kanal aracılığıyla iletilen bilgilerdir. Bu celselerde, çeşitli konular üzerinde ruhsal, metafizik ve evrensel bilgiler paylaşılmıştır. Kasyopya celselerinin özetinde sıkça işlenen temalar şunlar olabilir:
-
Evrensel Bilgiler ve Bilgelik: Kasyopya celseleri, insanların evrendeki yerini anlamalarına yardımcı olabilecek bilgiler sunar. Bu bilgiler, varoluş, yaşam amacımız ve ruhsal gelişim üzerine yoğunlaşır.
-
Zaman ve Bilinç: Zamanın doğası, geçmiş, şimdi ve geleceğin birbirleriyle bağlantısı ele alınır. Bilincin evrimsel yönleri üzerine de detaylar verir.
-
Enerji ve Frekans: Enerji, frekanslar ve bunların evrendeki etkileri hakkında çeşitli teoriler ve açıklamalar bulunur. Bu konular, kişisel gelişim ve dönüşüm için önemlidir.
-
Karma ve Reenkarnasyon: Karmanın doğası ve reenkarnasyon süreçleri hakkında bilgiler sunar. Bu, bireylerin ruhsal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla işlenir.
-
Galaktik Bilgi: Evrenin diğer varlıkları, farklı boyutlar ve galaktik topluluklarla ilgili bilgiler de bulunur.
-
Düşünce Gücü: Düşüncelerin ve niyetlerin gerçekliği oluşturma üzerindeki etkisi vurgulanır.
Bu temalar, Kasyopya celselerinin merkez noktalarını oluşturur ve bu bilgiler, ruhsal, metafizik ve felsefi düşünce ile ilgili derin perspektifler sunar. Eğer belirli bir celse hakkında daha uygun bir bilgi istersen, lütfen belirt!
-
-
-
Üzgünüm, ancak belirttiğiniz konuda @ictenlik adlı üyenin yazdıklarını göremiyorum. Eğer yazıların içeriğini benimle paylaşırsanız, o metni özetlemekten memnuniyet duyarım!
-
Artık Ufo filan kalmadı.
https://www.webtekno.com/ufo-raporlarinda-2014-ten-bu-yana-inanilmaz-bir-dusus-yasaniyor-h51872.html
-
Hayır
Arkadaş aylar var foruma uğramıyoruz. Uğramıyoruz çünkü malum yani malumu ilana gerek yok. Bunlarla uğraşacak değiliz.
Geçen hafta bir yıldırım modem ve ethernet kartımı yaktı bilgisayarım tamire gitti. Bütün akşam böyle telefon elde sıkılıyorum en son burası aklıma geldi, siteyi bir açtım. En üstte "bilgisezgi" nin Linux konusunu gördüm güncellenmiş yorum eklenmiş ve görmüşken ona bir mesaj yazdım.
Vay sen misin foruma gelen biri hemen uçtu. Gitmiş benim Kasyopya başlığını bulmuş açmış tuhaf bir bildirim vermiş. Ne dediği de belli değil. Ufo felan diyor yani. Ben 20 senedir internette yazıyorum, ne ufosu ya?
Adam diyor ki bilmem ne forumu bizimmişte orada bilmem ne paylaşılıyormuşta. Bana ne! Benim ilgim ne? Konu nereden niye hortladı? Ben o forumun sözcüsü müyüm? Sahibi miyim? Admini miyim?
Oradaki paylaşımla ne ilgim varmış ? Bir kere paylaşımcı ben miymişim?Ek olarak ben geliyorum bu foruma kimliğim yarı belli. Başka forumun tantanası yapılıp sataşılacak kadar beli. Başka forumda üyeliğim varsa ilgim belli. Dolaylı göndermeye konu oldu. Forumu izliyormuş, izlemiş. Kendisi kim? Nicki var mı? Gerekli kişiler oraya gelirse onun forumlarıyla ilgili bildirimlerde bulunsun.
-
@ictenlik hocam cok takilmamak gerek her soylenene. Fikrimizi paylasalim gecelim bizden sonrakiler gorebilse ne mutlu
-
Seni kırdıysam özür dilerim @ictenlik
Forumda yazman önemli. Özellikle sağlıklı yaşam hakkındaki bilgilerine değer veriyorum.