Görmedik zannetmeyin
-
@kereste kısasa kısas yapmışımdır
-
@Efruhte
Onlar tanrı değil. Tabii tanrısız yapamadığınız için normal böyle düşüncelere dalmanız. -
@Efruhte
Ben size hiçbir zaman beyinsiz veya ahmak demedim. En fazla saçmalamışsınız demişimdir. -
@kereste beyniniz kör demek beyinsiz demek değildir. Ahmak dediğimi de sanmıyorum
-
@Efruhte Erkeklere huri vaat eden tanrı siz kadınlara ne vaat etti?
-
@Efruhte
Mevzu sadece bugünlük değil. Bugüne kadar yazdıklarınıza bakın. -
@Sputnik vaadine güvenirim elbette yalnız ben Allaha taparken vaadine sebep tapmıyorum
-
@Efruhte Soruya cevap vermeni istemiştim. Zırvalama!
-
@kereste kesin sizlerin yazdıklarınıza cevap niteliğindedir.
-
@Efruhte
Diğer forumdaşları bilmem, ame ben size saçmalamak kelimesinden başkasını yazmadım. -
@Sputnik soru zırvacaydı. cevabım zırvaca geldiyse sizin sorununuz
-
@Efruhte, içinde söyledi: Görmedik zannetmeyin
soru zırvacaydı. cevabım zırvaca geldiyse sizin sorununuz
Erkek müminler hurilerle birlikte olurken eşleri bir kenardan izleyecek yani öyle mi?
Kadınlara vaat yok mu?Bu arada soru şuydu:
Erkeklere huri vaat eden tanrı siz kadınlara ne vaat etti?
-
@Sputnik
Erkeklere Hurilerin olduğu kesin, da, kadınlara Nurilerin olup olmadığı muğlak. Çünkü kutsal kitapta yazmaz. -
@Efruhte, içinde söyledi: Görmedik zannetmeyin
@kâfir-imam zeki ve aynı ırka tabi olduklarımızın küfür felaketinde kalmasını istemem
tartışmıyacağımİltifatın için teşekkürler ancak ben de senin için aynı şeyi düşünüyorum.
Kendi hayatını yaşamak varken Arabın zevkine göre yaşamdan kopmayı neden kutsuyorsun. Bak araplar bile bize başka Avrupa'da başka yaşıyor.
-
@Sputnik vaadine güvenirim elbette yalnız ben Allaha taparken vaadine sebep tapmıyorum
huri ve gılmanlar vardır. öyle sizlerin sandığı gibi dünyadaki pislik hanelerine benzemez orası
-
@Efruhte
Peki, neye benziyor orası? -
@kereste Gidip görmüş sanırım
-
@kereste size ne?
-
@Sputnik ayetleri okuyunca gidip görmüş gibi oluyor insan
-
@Efruhte
Ne demek bize ne?
Belki yeniden Müslüman olurum.