Görmedik zannetmeyin
-
@kâfir-imam
Bre kâfir, o ortalamanın üstünde ise, bize neredeyiz acep?
Ben bugüne kadar @Efruhte´nin şen şakrak esprili bir mesajını görmedim. Bende ya Efruhte körlüğü var ya da somurtkanın tekiyim herhalde. -
@kereste, içinde söyledi: Görmedik zannetmeyin
@kâfir-imam
Bre kâfir, o ortalamanın üstünde ise, bize neredeyiz acep?
Ben bugüne kadar @Efruhte´nin şen şakrak esprili bir mesajını görmedim. Bende ya Efruhte körlüğü var ya da somurtkanın tekiyim herhalde.Bayan olduğu için yalakalık yapmam lazım. Sende adını Keriman diye değiştir o zaman.
-
@kâfir-imam
He o mesele. O zaman onları daha iyi anlamak istiyorsan, aha sana güzel bir kitap tavisyesi:
https://www.kitapyurdu.com/kitap/erkekler-marstan-kadinlar-venusten/3373.html -
@kereste, içinde söyledi: Görmedik zannetmeyin
@kâfir-imam
He o mesele. O zaman onları daha iyi anlamak istiyorsan, aha sana güzel bir kitap tavisyesi:
https://www.kitapyurdu.com/kitap/erkekler-marstan-kadinlar-venusten/3373.htmlMarsça biliyorum ama venüsçeyi henüz çözemedim. Yakında belki öğrenirim
-
@kâfir-imam
Bunca senedir evliyim, onları ben de hâlâ çözemedim. -
@kâfir-imam teşekkürler
-
@kereste aslında Cem Yılmaz gibi esprili yönüm vardır ama göstermemeyi tercih ediyorum.
-
@Efruhte
Klişe gibi olacak, ama olduğun gibi görünmeni tavsiye ederim. -
@kereste bir iki espri yapınca farklı anlaşılabiliyor malasef.
Mesala geçen gün de siz @kafir imamin animasyon paylaşımlarından ötürü iyi yazisiyorlar şeklinde yazdınız. Espri yapsam gülücük emojileri yapsam eminim ki çok farklı anlasilacagim. En güzeli resmiyet ciddiyet olabildiğince -
@Efruhte
Yahu nereden biliyorsun?
Sen müneccimisin?
Artı; onlar animasyon değil. Animasyon hareketli olanlara denir. -
@kereste müneccim değil sanal dünya tecrubeliği diyebiliriz
@kafir imam öyle yazmış ben ondan kopya çektim -
@Efruhte
Heee. YIne de benim nasıl tepki vereceğimi bilemezsin. -
@Efruhte
Şunu da yazayım, da, içimde kalmasın. Cem Yılmaz´dan heç hazzetmem. Bilmiyorum neden. -
@kereste hazetmediginiz için içinizde kalsaymiş da olurmuş.
-
@Efruhte
Neden? -
@kereste genelde bu tarz espri yapabilir ama siz espriyi anlamadığınız için olabilir
-
@Efruhte
Espriyi anlarım, orada sıkıntı yok ancak onun sunuş şeklini , hal ve hareketine ısınamadım. Onun kötü olduğu söylemedim. -
@kereste anladım ama günümüzde genellikle hep aynı şekilde.
Mesala Şener Şen, Kemal Sunal farklıdır. Sadece duruşları bile yetiyor. -
@Efruhte
İyi de sen yeni jenerasyondansın. Onların zamanında sen çocuktun. -
@kereste ondan Cem Yılmaz dedim ya Şener şen ya da Kemal Sunal da diyebilirdim siz de charlie chaplin jenarasyonundasiniz sanırım