Görmedik zannetmeyin
-
@kereste, içinde söyledi: Görmedik zannetmeyin
Heykele üfürmedim. Bu kocaman bir yalan!
Görmedik zaten , ama meryeme iyi üflemişsin , fırsatçı seniiii
-
@kâfir-imam
Hah hah hah... -
Ha bire daldan dala atlayan dindarlar görürseniz, tebessüm etmeniz yeterlidir. Çünkü acınanak haldeler.
-
@kâfir-imam
Ormana gitmelerine gerek yok. Parkta gezerken, bir yerini sivrisinek soktuğu zaman sen görmelisin bu mükemmelci dindarları. -
Menekşe
Bahar geldi, Menekşe umutlandı.
Çok çirkin komşu kızıydı.
Parka gidecekti, giyindi kuşandı.
Vardı oraya, başladı dolaşmaya.
"Lanet olsun!" diye çığlık attı.
Halbuki...
Sivrisineğin teki, Menekşe´yi sevmişti.
-
@kereste menekşe de güzel ama ben Esra Nur olarak düşündüm.
-
Biz öyle kalemler gördük ki, kaçacak delik bulamadılar.
Yalan söylediler, yazdıklatını sildiler.
Bize haşere deme ezikliğini gösterdiler. -
Piyasadaki tanrılar ne anam olur ne de babam.
Bunlardan medet umanlar hayal âleminde uyumaya devam etsinler. -
Birileri ha bire boş beleş laf sokmaya çalışır, diğerleri neyse onu söyler.
-
Sayfaları çoktan laf salatasına dönmüş olanlardan, adam akıllı kendine özgü fikirler bekleyecek kadar düşmedik.
-
@kereste, içinde söyledi: Görmedik zannetmeyin
Sayfaları çoktan laf salatasına dönmüş olanlardan, adam akıllı kendine özgü fikirler bekleyecek kadar düşmedik.
iyi o zaman sizler adam akıllı kendine özgü fikirler üretin
biz okuyalım da öğrenelim.
sabah akşam din, dindar karalamaktan başka bir şeyler yazdığınız yok. -
@Efruhte
Saçmaladın yine.
N´oldu, hani beni kaale almayacaktın? -
Vatandaşa hizmet babında sunu da yazalım tam olsun...
Haşere, zararlı böcek demektir. Tartışmalarda insanlara karşı kullanıldığı vakit, böcek olmaktan çıkar, hakaret olur. -
Göya asrı saadet falan filan....
Bunlar bizim 70-80´lerdeki arabesk furyasını hatırlatıyor. Bol bol drama ve göz yaşı. Tabii yersen. Halbuki Mühammed ölür ölmez birbirlerine girdiler. 3 halifeyi öldürdüler. Kimler? Kendileri. -
Kur´an gibi saçma sapan masallar ve hükümler barındıran ve insan ürünü olan kitapların peşinden gitmek için bir haylı kafayı sıyırmam lazım.
-
Bilgi güçtür. Bilgili olanlar daima bir adım öndedir, diğerleri ise ya avcunu yalar ya ağlayıp zırlar ya da başkasını suçlar.
-
Kedi uzanamadığı çiğere "Miyaav!" der.
-
Bazılari ne okuyor ne de okuduğunu anlıyor.
-
@Efruhte, içinde söyledi: Görmedik zannetmeyin
Bazılari ne okuyor ne de okuduğunu anlıyor.
Bazıları bazen bazı bazı şeyler söylüyor ama bazısı da bazen anlamayabiliyor
-
@Efruhte , ben bir şeyler hakkından yazıyorsam, kesin okumuşumdur ve verilmek istenen mesajı dibine kadar anlamışımdır.
Ayrıca....
Önce turarlı olmayı öğren, sonra başkaları adına ahkâm kes. Anlatayım, da, anlayacağını zannetmem. Yine de bir deneyeyim...Kaale almayacağını söylemene rağmen hâlâ "Görmedik zannetmeyin" konusunda boy göstermeye yeltenmen, başlı başınana oksimoronluktur. Özeleştiriden bahsetmişsin, o zaman hemen başla. Yani tutarlı olmayı öğren evvela.
Son olrarak...
Sizin diyarın kedileri ha bire miyavlamayı seviyor galiba. Buranınkilerin keyfi yerinde ve seslerini pek duyamazsın.