Görmedik zannetmeyin
-
Cevap veril(e)meyen konu kalmasın.
Bu vesileyle ben ilk girişi yapayım...
@kâfir-imam , benim adım Türkçe değil maalesef. Abim karar vermiş ismime. O günden beri aramız biraz limonidir kendisiyle. -
@Efruhte
Başkalarını bizim gibi yaşamaya zorlayan yok, söyleyen yok. Varsa haltetmiştir. Ölmekten bahsetmişsin, istediğin gibi ölmekte özgürsün elbette. -
Eski Kullanıcıkereste başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@kereste, içinde söyledi: Görmedik zannetmeyin
Cevap veril(e)meyen konu kalmasın.
Bu vesileyle ben ilk girişi yapayım...
@kâfir-imam , benim adım Türkçe değil maalesef. Abim karar vermiş ismime. O günden beri aramız biraz limonidir kendisiyle.Benim adım da Türkçe değil. Çoğu kişi gibi Farsça yada arapça. Bı yüzden Türkçe adlar konusu açtım ki çocuklarına ad vermekte zorlananlar kolay bulsun diye.
Neredeyse kadın erkek 300 ad buldum.Ömer Faruk, Osman , Halil , Ali , Ayşe ,Fatmanur gibi adlarla gerek bile yok aslında. Türkçe uzmanı olmadığım halde 300 e yakın ad buldum. Uzmanlar bunu binlerce üretebilir.
Türkçe güzel bir dil. Kaba Arapçayı dayattıkları için kulağımız alıştı. Ama Türkçede çok güzel adlar olduğunu göstermek isçin böyle konu açtım
Bu arda ,@Efruhte ile aramda hiçbirşey yok. Animasyon resimleri haricinde. Espiriden anlıyormu diye denedim
-
@kereste gece Sokrates hakkında biraz araştirayim dedim ve paylaştığım o güzel sözüyle karşılaştım ve ben de sayfamda paylaşmak istedim ki bu güzel sözü unutmayayim yani sizlerle bir ilgisi yoktu.
Sokrates 71 yaşında ölmüş. Sonra ülkemizde bizlerin yetiştirilme tarzlarına baktım 1980 doğumluyum ve 80 li ihtilalin getirisiydi herhalde bizler okullar da baskıcı , kuralcı,sorgulamayan düşünmeyen bir anlayisla eğitim gördük. Ne zaman soru soracak olsak parmaklarıyla sus isareti yaparlardı.
Sokrates'in düşünme yolu açılmış. Düşündüğünü soyleyebilme, sorgulama. Açıkçası bu çok hoşuma gitti. -
@kâfir-imam animasyonları nasıl yapabiliyorsunuz bir program mi yüklemek gerekiyor?
Bu arada geçtim mi espri sınavını -
@Efruhte normal resimlerin üzerine konuşma baloncukları elçkleyen pictalk uygulaması ile yapıyorum. Resim bağlantı adresinde yazıyor zaten pictalk/16033.jpg gibi.
Espiri sınavını değerlendiriyorum , henüz. Ama iyi ortalamanın üstündesin.
-
@kâfir-imam
Bre kâfir, o ortalamanın üstünde ise, bize neredeyiz acep?
Ben bugüne kadar @Efruhte´nin şen şakrak esprili bir mesajını görmedim. Bende ya Efruhte körlüğü var ya da somurtkanın tekiyim herhalde. -
@kâfir-imam
Bre kâfir, o ortalamanın üstünde ise, bize neredeyiz acep?
Ben bugüne kadar @Efruhte´nin şen şakrak esprili bir mesajını görmedim. Bende ya Efruhte körlüğü var ya da somurtkanın tekiyim herhalde.Bayan olduğu için yalakalık yapmam lazım. Sende adını Keriman diye değiştir o zaman.
-
@kâfir-imam
He o mesele. O zaman onları daha iyi anlamak istiyorsan, aha sana güzel bir kitap tavisyesi:
https://www.kitapyurdu.com/kitap/erkekler-marstan-kadinlar-venusten/3373.html -
@kâfir-imam
He o mesele. O zaman onları daha iyi anlamak istiyorsan, aha sana güzel bir kitap tavisyesi:
https://www.kitapyurdu.com/kitap/erkekler-marstan-kadinlar-venusten/3373.htmlMarsça biliyorum ama venüsçeyi henüz çözemedim. Yakında belki öğrenirim
-
@kâfir-imam
Bunca senedir evliyim, onları ben de hâlâ çözemedim. -
@kâfir-imam teşekkürler
-
@kereste aslında Cem Yılmaz gibi esprili yönüm vardır ama göstermemeyi tercih ediyorum.
-
@Efruhte
Klişe gibi olacak, ama olduğun gibi görünmeni tavsiye ederim. -
@kereste bir iki espri yapınca farklı anlaşılabiliyor malasef.
Mesala geçen gün de siz @kafir imamin animasyon paylaşımlarından ötürü iyi yazisiyorlar şeklinde yazdınız. Espri yapsam gülücük emojileri yapsam eminim ki çok farklı anlasilacagim. En güzeli resmiyet ciddiyet olabildiğince -
@Efruhte
Yahu nereden biliyorsun?
Sen müneccimisin?
Artı; onlar animasyon değil. Animasyon hareketli olanlara denir. -
@kereste müneccim değil sanal dünya tecrubeliği diyebiliriz
@kafir imam öyle yazmış ben ondan kopya çektim -
@Efruhte
Heee. YIne de benim nasıl tepki vereceğimi bilemezsin. -
@Efruhte
Şunu da yazayım, da, içimde kalmasın. Cem Yılmaz´dan heç hazzetmem. Bilmiyorum neden. -
@kereste hazetmediginiz için içinizde kalsaymiş da olurmuş.