Görmedik zannetmeyin
-
@kereste, içinde söyledi: Görmedik zannetmeyin
@Efruhte
Bana dedikodu yaftasını atan, elbette haddini bilmiyor.
Aynen; şimdi başka kapıya.bu yafta değil ortada olan bir şey. Görünen köy kılavuz istemiyor.
haddini bilmeyen had öğretmeye kalkıyor. ilk önce haddini bilmesi gereken hadsiz sizsiniz -
@Efruhte
Saçmalıyorsun yine.
Evet; haddini bilmiyorsun. -
@Efruhte işte o malum hanımefendinin kankası var. Sen tanımazsın hanımefendi
-
@kâfir-imam, içinde söyledi: Görmedik zannetmeyin
@Efruhte işte o malum hanımefendinin kankası var. Sen tanımazsın hanımefendi
Niye bana tanıyormuşum gibi geliyor
-
Oduna laf edenlere iyi gözle bakmam, çünkü kendimi kereste olarak adlandırıyorsam, demek ki bir bildiğim var.
-
Ha şunu da hatırlatmak gerek. Evrime kafası basmayanlar, muhtemelen okulda matematik dersinde bir hayli kötü olmalılar ve en fazla 1000´e kadar sayabiliyorlar. Milyon veya milyar senelik bir zaman sürecini hayallerinde bile canlandıramazlar. Muhtemelen bir milyarın içinde kaç tane sıfır olduğunu da bilmezler.
Peki, acaba neden taktım milyon senelik veya milyar senelik sürece?
Peki, bu kainatın yaşı kaç?
Bitmedi...
Bu gezegenin yaşı kaç?
Bitmedi...
Bu gezegendeki ilk canlılar ne zaman ortaya çıktı?Bunları da govuroğlu gavur Google Dede´ye sorun.
-
-
@Sputnik
Dindarlara düşman gerek, düşmansız yapamazlar. Hiç yoksa bile şeytan kapı gibi orada duruyor ve onu suçlarlar. -
@Sputnik
Dindarlara düşman gerek, düşmansız yapamazlar. Hiç yoksa bile şeytan kapı gibi orada duruyor ve onu suçlarlar.herkesin bir inancı var kereste senin evrime iman ettiğin gibi, eğer ölümden sonra bir hayat olmadığına inanıyorsan senin inancın, ben de olduğuna inanıyorum, dedim ya herkesin bir inancı var, sen ölümden sonra yok olursun ben de cennet denilen daha güzel bir hayat yaşarım, ben sana saygı duyuyorum lütfen sen de inananlara saygı duy,
-
@Prens-Ernak
Ne inancı, neyin saygısı?
İyice zıvanadan çıktınız. Sen git taptığın kitabı dürüstçe oku. Orada kendinden olmayana saygının s´yi yoktur. Yani maval okuma lütfen. Neye taparsan tap, seni tutan mı var?
Sana tapma diyor muyum, sana inanma diyor muyum?Ama dinine saygı göstermemi bekleme, çünkü bana saygısı olmayan dine saygı göstermem aptallık olurdu.
-
@Prens-Ernak
Ne inancı, neyin saygısı?
İyice zıvanadan çıktınız. Sen git taptığın kitabı dürüstçe oku. Orada kendinden olmayana saygının s´yi yoktur. Yani maval okuma lütfen. Neye taparsan tap, seni tutan mı var?
Sana tapma diyor muyum, sana inanma diyor muyum?Ama dinine saygı göstermemi bekleme, çünkü bana saygısı olmayan dine saygı göstermem aptallık olurdu.
milyarlarca insan saygı nın islamda olduğunu anlamış sen yok dedin diye olmayacak mı, kim yanlış anlıyor şimdi sen mi milyarlar mı,
-
@Prens-Ernak
Saçmalıyorsun! -
Bizim paramızla(inançsız ve diğer inaçlıların) A8' e binenlerdir asıl saygısız olan. 100 milyarlık bütçeyi üniversitelere, bilime aktarsanız şimdiye çoktan kalkınmıştık. Bu kadar bütçe ile ben tüm Türkiye' ye bedava enerji, su, internet hizmeti verirdim.
Papa, hristiyanlar bile saygıyı hak ediyor. Çünkü adam reno torosa biniyor. İnanmayanlardan, haram vergiden maaş bağlamıyor kendine. " "Gavur" diye aşağıladıklarınız bile itibardan tasarruf ediyor... Hülasa, bu dğnya da sizden ala saygısız mı var? Yok.
-
Evrim karşıtları 1 milyar sayısında kaç tane sıfır olduğunu hiçbir zaman öğrenemeyecek. Öğrense bile ne anlama geldiğine kafası basmayacak. İbret alınması gereken nokta tam da burasıdır.
-
Kafaları basmayacak, bu kesin!
Neden mi?
Bir saniye ile 1, 5 veya 10 milyarlık sürecin aynısı olduğunu zannediyorlar. -
Geldik yine aynaların hikmetine. Varsa yoksa ayna.
Bilseydim ha bire ayna yaratıp, pardon üretip, satmak için şirket açardım. -
bu şarkı tam da sizleri anlatmış .
-
1 milyar kişi izlemiş..miş. Bunlar salak olmalı.
Geriye kaldı 7 milyar. Bunlarda umudum var. -
Müslümam egosu, en tehlikelisidir. Yahudilikten kopya olduğu için.
-
Yine mi geldin?
Ayna kırıldı galiba.