Görmedik zannetmeyin
-
"Ve siz birilerine sataşmadan,kendinizi var edemiyor musunuz? "
(alıntı) -
@Efruhte
Saçmalıyorsun. -
-
@Efruhte
Alınmadım. Sen bu konunun varlık sebebini hâlâ anlamış değilsin. Bu nedenle alkınca bana laf sokacaksın. Yemezler.
Ne demiştim daha evvel? Git, ilk iletiyi oku. -
@kereste, içinde söyledi: Görmedik zannetmeyin
@Efruhte
Alınmadım. Sen bu konunun varlık sebebini hâlâ anlamış değilsin. Bu nedenle alkınca bana laf sokacaksın. Yemezler.
Ne demiştim daha evvel? Git, ilk iletiyi oku.ben de tam da forumun içeriğine uygun yazdım. kişi kendinden bilirmiş. Mademki alınmak istersiniz üstünüze alabilirsiniz bu alıntı sözü.
-
@Efruhte
Yazmadın. Kişi kendinden bilirmiş...mış. Saçma sapan bir söz, papağan gibi aynı kelimeleri tekrarlıyorsun.
Önce dile ve sonra alıntı yaptığın kişiye saygın olsun. Alıntı yapıyorsun, adını anmıyorsun. Türkçe yazıyorsun, kuralları şeyinde değil. -
@Efruhte
Yazmadın. Kişi kendinden bilirmiş...mış. Saçma sapan bir söz, papağan gibi aynı kelimeleri tekrarlıyorsun.
Önce dile ve sonra alıntı yaptığın kişiye saygın olsun. Alıntı yapıyorsun, adını anmıyorsun. Türkçe yazıyorsun, kuralları şeyinde değil.Papağan gibi aynı kelimeleri tekrarlıyormuş muşum
saçmalamakta üstünüze yok
alıntı aldığım kişiye saygılı olduğum için adını yazmadım belki bu konunun içinde adının geçmesini istemezdi. iyiki kural ihlali yapmışım. TDK bile bu kadar duyarlı değildir.
Maksat zor duruma düşürmek için uğraşlar. Ama takdir ediyorum sizi gayet başarılı taktikler. -
@Efruhte
Evet, papağan gibisin. Aynayı veya kişi kendinden biliri bu forumda kaç defa yazdığını git say.
Altını yapılan kişiyi anmazsan, intihal yapmış oluyorsun. Yazmıyorsan veya yazamıyorsan, demek ki hoş olmayan bir şeyleri gizlemek istiyorsun.
Hasılı ısrarla faullü kuralsız yazmaya devam et. Halbuki burada yazılanları okuyan gençler olabilir, onlar da Türkçe dilini yanlış öğrensinler. Afferin sana, bu hareketlerinle gurur duymalısın. -
@Efruhte
Evet, papağan gibisin. Aynayı veya kişi kendinden biliri bu forumda kaç defa yazdığını git say.
Altını yapılan kişiyi anmazsan, intihal yapmış oluyorsun. Yazmıyorsan veya yazamıyorsan, demek ki hoş olmayan bir şeyleri gizlemek istiyorsun.
Hasılı ısrarla faullü kuralsız yazmaya devam et. Halbuki burada yazılanları okuyan gençler olabilir, onlar da Türkçe dilini yanlış öğrensinler. Afferin sana, bu hareketlerinle gurur duymalısın.yazdıkların saçmalık, saçmalamaya devam edin.
cevap yazmıyorum -
@Efruhte, içinde söyledi: [Görmedik zannetmeyin]
yazdıkların saçmalık, saçmalamaya devam edin.
cevap yazmıyorumSaçmalayan sensin elbette, çünkü yukarıda yazdıklarımda haklıyım.
Yazacaksın, çünkü hep böyle diyorsun sonra dayanamayıp yazıyorsun. Görünen o ki, seni senden iyi tanıyoruz artık. -
@kâfir-imam , Allah´ın büyük olduğunu kim iddia ediyor?
Şayet böyle ise ebatları nedir?
Bunları sormamın nedeni şu: Tuzak kuranların en hayırlısı olduğunu biliyorum, da, büyüklüğü(!) konusunda durum bir hayli muğlak. -
Kulağımda cızırtı sesleri duyuyorum, neden acaba?
-
Bre @kâfir-imam nereye kayboldun?
Allah´ın ebatlarını ölçmeye mi gittin?
Ölçme derken mâlum kitaptaki "Kahrolası, nasıl da ölçtü biçti?" lafları aklıma geldi, iyi mi!
Ne şirin bir üslup dii mi. Bu kitabı okuyan, bu tanrının Prof. prof. dr. dr. ünvanları ve edebiyat dehası olduğunu zanneder. -
@Efruhte , anlamıyorsun. Biz erkeklerde yaşlılık hiç sorun olmaz, yaşlılık sorununu bizzat kadınlar yaşar. Nereden biliyorum? Hayat tecrübesi; bu yaşa geldim, vardır bir bildiğim.
-
-
@kâfir-imam
Eee, bu Allah ne kadar büyük acaba?
Büyüklüğü kainat kadar var mıdır, yoksa sadece insanların hayallerinde midir? -
@kereste Allah büyüdükce zihin küçülüyor böyle bir orantı var.
Fizik profesörümüz türev ve diferansiyeli çok iyi anlatmıştı derste kulakları çınlasın.
Bu nedenle türevi müfredattan kaldırdılar.
-
@kâfir-imam , işin içine matematik girdi mi dindarların ayarı bozuluyor nedense. Yasaklayarak, gizleyerek insanların aydınlanmasını önleyeceklerini zannediyorlar.
-
@kâfir-imam, içinde söyledi: Görmedik zannetmeyin
sen daha yaşlı değilsin yapma öyle kendine kötülük yapma
İyi de yaşlı olan ben değilim kereste yaşlı. Ben sadece empati yaparak halinden anldığımı belirttim
-
@Efruhte, eee. Ben halimden memnunum. Yani kendi kendine gelin güveyi olmuşsun.