Görmedik zannetmeyin
-
@kereste, içinde söyledi: Görmedik zannetmeyin
@Efruhte
Yazmadın. Kişi kendinden bilirmiş...mış. Saçma sapan bir söz, papağan gibi aynı kelimeleri tekrarlıyorsun.
Önce dile ve sonra alıntı yaptığın kişiye saygın olsun. Alıntı yapıyorsun, adını anmıyorsun. Türkçe yazıyorsun, kuralları şeyinde değil.Papağan gibi aynı kelimeleri tekrarlıyormuş muşum
saçmalamakta üstünüze yok
alıntı aldığım kişiye saygılı olduğum için adını yazmadım belki bu konunun içinde adının geçmesini istemezdi. iyiki kural ihlali yapmışım. TDK bile bu kadar duyarlı değildir.
Maksat zor duruma düşürmek için uğraşlar. Ama takdir ediyorum sizi gayet başarılı taktikler. -
@Efruhte
Evet, papağan gibisin. Aynayı veya kişi kendinden biliri bu forumda kaç defa yazdığını git say.
Altını yapılan kişiyi anmazsan, intihal yapmış oluyorsun. Yazmıyorsan veya yazamıyorsan, demek ki hoş olmayan bir şeyleri gizlemek istiyorsun.
Hasılı ısrarla faullü kuralsız yazmaya devam et. Halbuki burada yazılanları okuyan gençler olabilir, onlar da Türkçe dilini yanlış öğrensinler. Afferin sana, bu hareketlerinle gurur duymalısın. -
@Efruhte
Evet, papağan gibisin. Aynayı veya kişi kendinden biliri bu forumda kaç defa yazdığını git say.
Altını yapılan kişiyi anmazsan, intihal yapmış oluyorsun. Yazmıyorsan veya yazamıyorsan, demek ki hoş olmayan bir şeyleri gizlemek istiyorsun.
Hasılı ısrarla faullü kuralsız yazmaya devam et. Halbuki burada yazılanları okuyan gençler olabilir, onlar da Türkçe dilini yanlış öğrensinler. Afferin sana, bu hareketlerinle gurur duymalısın.yazdıkların saçmalık, saçmalamaya devam edin.
cevap yazmıyorum -
@Efruhte, içinde söyledi: [Görmedik zannetmeyin]
yazdıkların saçmalık, saçmalamaya devam edin.
cevap yazmıyorumSaçmalayan sensin elbette, çünkü yukarıda yazdıklarımda haklıyım.
Yazacaksın, çünkü hep böyle diyorsun sonra dayanamayıp yazıyorsun. Görünen o ki, seni senden iyi tanıyoruz artık. -
@kâfir-imam , Allah´ın büyük olduğunu kim iddia ediyor?
Şayet böyle ise ebatları nedir?
Bunları sormamın nedeni şu: Tuzak kuranların en hayırlısı olduğunu biliyorum, da, büyüklüğü(!) konusunda durum bir hayli muğlak. -
Kulağımda cızırtı sesleri duyuyorum, neden acaba?
-
Bre @kâfir-imam nereye kayboldun?
Allah´ın ebatlarını ölçmeye mi gittin?
Ölçme derken mâlum kitaptaki "Kahrolası, nasıl da ölçtü biçti?" lafları aklıma geldi, iyi mi!
Ne şirin bir üslup dii mi. Bu kitabı okuyan, bu tanrının Prof. prof. dr. dr. ünvanları ve edebiyat dehası olduğunu zanneder. -
@Efruhte , anlamıyorsun. Biz erkeklerde yaşlılık hiç sorun olmaz, yaşlılık sorununu bizzat kadınlar yaşar. Nereden biliyorum? Hayat tecrübesi; bu yaşa geldim, vardır bir bildiğim.
-
-
@kâfir-imam
Eee, bu Allah ne kadar büyük acaba?
Büyüklüğü kainat kadar var mıdır, yoksa sadece insanların hayallerinde midir? -
@kereste Allah büyüdükce zihin küçülüyor böyle bir orantı var.
Fizik profesörümüz türev ve diferansiyeli çok iyi anlatmıştı derste kulakları çınlasın.
Bu nedenle türevi müfredattan kaldırdılar.
-
@kâfir-imam , işin içine matematik girdi mi dindarların ayarı bozuluyor nedense. Yasaklayarak, gizleyerek insanların aydınlanmasını önleyeceklerini zannediyorlar.
-
@kâfir-imam, içinde söyledi: Görmedik zannetmeyin
sen daha yaşlı değilsin yapma öyle kendine kötülük yapma
İyi de yaşlı olan ben değilim kereste yaşlı. Ben sadece empati yaparak halinden anldığımı belirttim
-
@Efruhte, eee. Ben halimden memnunum. Yani kendi kendine gelin güveyi olmuşsun.
-
@Efruhte , bu yöntemle anca kendini acındırırsın. Yaşını bilmiyorum ancak benim bilgi seviyeme ve kapasiteme gelmen için tonlarca fırın dolusu ekmek yemen gerek. Da, bundan bile şüpheliyim.
-
Tek başına görmek yeterli değil, çünkü tüm duyularımızdan gelen verileri düzgün bir şekilde harmanlayıp işleyebilen ve bunlardan mantıklı/akılcı çıkarımlar yapabilen beynimiz yoksa, oraya buraya aval aval bakarız sadece.
-
İşkembeden atmayalım lütfen; hava, su ve toprak canlı değildir.
Canlı olmanın temel kriterleri var, bilmeyenler Google Dede´ye sorsun bir zahmet. -
İşkembeden atmayalım lütfen; hava, su ve toprak canlı değildir.
Canlı olmanın temel kriterleri var, bilmeyenler Google Dede´ye sorsun bir zahmet.Ben şimdilik canlı olduklarunı düşünüyorum. Bu benim fikrim ister doğru ister yanlış. Böyle düşünmeme iten sebepler ise cansız olanları tüketmiyoruz. Tükettiğimiz her şey de canlılık emaresi var.
Ve siz de fikir üretin de varsın işkembenizden olsun
-
@Efruhte
Ne düşünürsen düşün, seni tutan mı var?
Da, gerçekler işkembeden sallamakla ortaya çıkmıyor.
Oksijen mesela; canlı değildir ancak tüketmezsen ayvayı yersin. Çünkü zamanla onu kullanmaya evrilmiş bir canlı türüsün. Evrilmeseydin, oksijen yüzünden zehirlenirdin. Bu nedenle azıcık evrimi anlamaya çalışırsan, kafana takılan soruların çoğu çorap ipi gibi kendiliğinden çözülecektir. -
@Efruhte
Ne düşünürsen düşün, seni tutan mı var?
Da, gerçekler işkembeden sallamakla ortaya çıkmıyor.
Oksijen mesela; canlı değildir ancak tüketmezsen ayvayı yersin. Çünkü zamanla onu kullanmaya evrilmiş bir canlı türüsün. Evrilmeseydin, oksijen yüzünden zehirlenirdin. Bu nedenle azıcık evrimi anlamaya çalışırsan, kafana takılan soruların çoğu çorap ipi gibi kendiliğinden çözülecektir.İyi de evrimi red etmiş değilim yalnız sizlerin evrim anlayışıyla benim evrim anlayışım farklı.
Ayrıca havanın canlı olmadığının var mı bir delili? Neye dayanarak cansızdır diyebiliyorsunuz?