Görmedik zannetmeyin
-
@kereste her gün ne içiyorsanız kafanız hep dumanlı
-
@Efruhte , seninle derdim yok. Ancak sürekli imalı laflar ediyorsun ve imalı şarkı seçiyorsun. İlk defa yapmıyorsun bunları. Altında kalmayız ve görmezden gelmeyiz. Dava evvel sana demiştim, unuttun galiba.
-
@Efruhte , kafası dumanlı olan sensin. O mâlum sayfanda yazdıkların bunun kanıtı. Taptığın tanrından hesap soramıyorsan, senin sorunun.
-
İnsanları yaratan varsa, sorumlu olan odur. Çünkü mayasını, suyunu ve tuzunu o koymuştur. Hal böyle iken insanları suçlamak veya onları günah keçisi yapmak saçmalıktır.
Bu şuna benziyor: Boğazınıza bıçağı dayamışlar, sizi boğazlayacaklar, kan akmaya başlamış bile. Siz de bunu yapanlara minnettar olacaksınız. Gel de gülme. -
@Efruhte, içinde söyledi: Görmedik zannetmeyin
@kereste her gün ne içiyorsanız kafanız hep dumanlı
Beni kastediyorsan eğer, kafam hakikaten dumanlı. Beni de böyle kabul edin artık.
-
@kereste Kafası dumanlı olan belli oluyor. şarkıyı bile üzerinize alınıyorsunuz. Daha önce bahsetmiştim sayfamda kendi kendime düşünüp, yazıyorum diye.
-
@Sputnik demekki din afyon değilmiş.
-
@kereste insanı sorgulamadan, kendini bilip tanımadan evreni anlamış olmak. çok ilginç. Etrafında dönmeden yürüdüğünü ileriye gittiğini düşünmek.
Bu kafanın ayık olması imkansız.
çay iç çay -
@Efruhte , git kafanı soğuk suya sok.
-
@Efruhte, bu dünyaya boş geldin boş gidecen. Kendi kendine gelin güveyi olmuşsun yine. Sana insanı tarif ettim. Kafan basmıyorsa, senin sorunun.
-
Din, elbette afyon gibidir. Kurtulmak zordur, çünkü tüm hayatınız boyunca aileniz ve çevreniz beyninize senelerce din saçmalıklarını şırıngalamışlar.
-
@Sputnik , celladına aşık olmak dindarlar diyarında bir hayli yaygındır.
-
@kereste kendi kendine gelin güveyi olan sizsiniz. imalı olarak şarkı paylaşmadım ve sayfamda yazdıklarımda sizlere imalı bir şeyler değildi.
kafanı soğuk suya mı sokarsın, buzlu soğuk çay mı içersin senin sorunun -
@Efruhte , bıdı bıdı bıdı.
Boşuna çeneni yoruyorsun. -
@kereste bak bu doğru nasıl anlamak istiyorsa öyle anlar insan
-
@Efruhte , yine mi bu dandık laflar?
Azıcık yaratıcı ol, kendini geliştir. Da, senden fazla bir şey beklememek gerek. Bunu çoktan kanıtladın. -
@kereste aynı dandik laflar olunca ancak bu denli üretici olabiliyoruz.
-
@Efruhte , sıfır. Otur.
Papağan gibisin. Demek ki yazı yazmak bile kendine has değil. Ordan burdan kelimeleri araklıyorsun. -
@kereste işiniz gücünüz manipüle etmek.
otur sıfır -
@Efruhte , bir daha dene.
Cümle başı büyük harfle başlar ve cümle sonunda noktalama işareti olmalı.
Demek ki öfkelendin. Bence müstehak.