Görmedik zannetmeyin
-
Aha, yine yanıtlara kapalı bir konu. İran´dan korkacak mışız.
Kısa ve öz: Kimseden korktuğumuz yok. Bunu kabullenemeyenler, gidip çorba içsin. -
İran'ı sevmiyorum. Sevmek zorunda mıyım? Çinlilere ise saygı duyuyorum.
Doğu uluslarına düşman değiliz. Yalnız, batı ülkelerinden daha temizde değiller.
İran ve Rusya'nın ABD'den daha kötü olduğunu düşünüyorum. Bu iki ülkeyi sevmek zorunda da değilim.
Bu iş iyice uzaylı muhabbetine dönmüş. Uzaylılara inanmak zorunda mıyım? Herkes senin gibi düşünmek zorunda mı? Bence değil. -
İran'dan ve Rusya dan korkmuyormuşuz çünkü İran ve Rusya temiz ülkelermiş. Evet İran ve Rusya çok temiz ülkeler. Yersen tabi.
-
@Sputnik , sevmeyi bırak İran´dan korkmaya davet ediyor sabıkalı mâlum zat. Davet neyin nesi yahu?
-
Bir şeyi yamulttuğumuz yok. Duydun mu, lağım ağızlı!
Hem konuyu yanıtlara kapa hem de kendi kendine gelin güveyi ol. Oh, ne güzel. -
Bilindik x/twitter çöplerini/komplo teorilerini izlemeye devam ediyoruz.
-
Demokrasiyi sen götür oralara. En azından işe yara!
Ha evet, Rusya´yı Çin´i paklayanların demokrasiyle işi mi olurmuş..muş. -
Gelmiş yine bilim düşmanı, kindar ve lağım ağızlı zat.
-
Ödlek uzaktan gazel okuyor. Nerede çöp var, onları iliştirmeyi marifet zannediyor. Bir de yazıyı kalınlaştırmış. Eee, öyle olunca daha mı etkili gözüküyor?
-
Yine başladı masal anlatmaya. Halbuki tüm foruma köpek dedi, bu lağım ağızlı. Forumdaşlara orta parmağını gösterdi bu yüzsüz. Yetmedi x/twitter çöplüğünü buraya taşıyarak burayı çöpe çevirdi.
-
Deli var, deli var. Farklı farklı. Yüzsüz var, yüzsüz var. Bunlar da farklı farklı.
Bir de öküzler var. Bunu daha sonra yazarım. -
Quja tahtası delik falan değildir, bildiğin tahta işte. Bu saçmalığa iman edenler elbette bilime dil uzatacaktır.
-
Quja imanlısını önündeki kuru tahtayla başbaşa bırakıyorum. Bu salağın harbiden aklından bir noksanı var. Ben yatmaya gidiyorum. Sabaha kadar istediği kadar atıp tutsun garibim.
-
Bizim üçüncü sayfadaki dandik haberlerle işimiz olmaz, burada otlanacağına git kendin oku.
-
Konuştu yine bal kabağı. Köpek diyen sensin, orta parmak gösteren sensin. Dalkavuk diyen sensin, çakal diyen sensin. Al, alayını münasip bir yerine sok.
-
Konuştu yine bal kabağı. Demansı var galiba. Köpek diyen sensin, orta parmak gösteren sensin. Dalkavuk diyen sensin, çakal diyen sensin. Al, alayını münasip bir yerine sok.
-
Kolayı var. Özür dile!
-
Başkalarının sayfalarca yazılarını alıntılayıp altına kendi görüşlerinide yazmıyor.
Özet yazma alışkanlığıda yok.
Birde cevap versen kendi yazmış gibi alınganlık yapıyor. -
@TENTEN , ben cevap verdim diye bana demediğini bırakmadı. Dalkavuk dedi, çakal dedi. İstiyor ki hep kendisi alıntı yapsın veya yazsın, diğerleri de dut yemiş bülbül gibi her yazılana/çizilene "He" desin. x/twitter´de (elbette kendisinin hoşuna gidenleri )bulduğu her çöpü iliştiriyor.
-
x/twitter bozuntusu, şunu hatırladın mı?
Tam sana göre:Ektiğini biçersin. Kim kim oluyorsun?!