Görmedik zannetmeyin
-
İran'dan ve Rusya dan korkmuyormuşuz çünkü İran ve Rusya temiz ülkelermiş. Evet İran ve Rusya çok temiz ülkeler. Yersen tabi.
-
@Sputnik , sevmeyi bırak İran´dan korkmaya davet ediyor sabıkalı mâlum zat. Davet neyin nesi yahu?
-
Bir şeyi yamulttuğumuz yok. Duydun mu, lağım ağızlı!
Hem konuyu yanıtlara kapa hem de kendi kendine gelin güveyi ol. Oh, ne güzel. -
Bilindik x/twitter çöplerini/komplo teorilerini izlemeye devam ediyoruz.
-
Demokrasiyi sen götür oralara. En azından işe yara!
Ha evet, Rusya´yı Çin´i paklayanların demokrasiyle işi mi olurmuş..muş. -
Gelmiş yine bilim düşmanı, kindar ve lağım ağızlı zat.
-
Ödlek uzaktan gazel okuyor. Nerede çöp var, onları iliştirmeyi marifet zannediyor. Bir de yazıyı kalınlaştırmış. Eee, öyle olunca daha mı etkili gözüküyor?
-
Yine başladı masal anlatmaya. Halbuki tüm foruma köpek dedi, bu lağım ağızlı. Forumdaşlara orta parmağını gösterdi bu yüzsüz. Yetmedi x/twitter çöplüğünü buraya taşıyarak burayı çöpe çevirdi.
-
Deli var, deli var. Farklı farklı. Yüzsüz var, yüzsüz var. Bunlar da farklı farklı.
Bir de öküzler var. Bunu daha sonra yazarım. -
Quja tahtası delik falan değildir, bildiğin tahta işte. Bu saçmalığa iman edenler elbette bilime dil uzatacaktır.
-
Quja imanlısını önündeki kuru tahtayla başbaşa bırakıyorum. Bu salağın harbiden aklından bir noksanı var. Ben yatmaya gidiyorum. Sabaha kadar istediği kadar atıp tutsun garibim.
-
Bizim üçüncü sayfadaki dandik haberlerle işimiz olmaz, burada otlanacağına git kendin oku.
-
Konuştu yine bal kabağı. Köpek diyen sensin, orta parmak gösteren sensin. Dalkavuk diyen sensin, çakal diyen sensin. Al, alayını münasip bir yerine sok.
-
Konuştu yine bal kabağı. Demansı var galiba. Köpek diyen sensin, orta parmak gösteren sensin. Dalkavuk diyen sensin, çakal diyen sensin. Al, alayını münasip bir yerine sok.
-
Kolayı var. Özür dile!
-
Başkalarının sayfalarca yazılarını alıntılayıp altına kendi görüşlerinide yazmıyor.
Özet yazma alışkanlığıda yok.
Birde cevap versen kendi yazmış gibi alınganlık yapıyor. -
@TENTEN , ben cevap verdim diye bana demediğini bırakmadı. Dalkavuk dedi, çakal dedi. İstiyor ki hep kendisi alıntı yapsın veya yazsın, diğerleri de dut yemiş bülbül gibi her yazılana/çizilene "He" desin. x/twitter´de (elbette kendisinin hoşuna gidenleri )bulduğu her çöpü iliştiriyor.
-
x/twitter bozuntusu, şunu hatırladın mı?
Tam sana göre:Ektiğini biçersin. Kim kim oluyorsun?!
-
x/twitter bozuntusu hâlâ havlıyor.
-
Bir kereymiş...miş. Anca gidersin, çevir kazı yanmasın.