Görmedik zannetmeyin
-
Gelmiş yine bilim düşmanı, kindar ve lağım ağızlı zat.
-
Ödlek uzaktan gazel okuyor. Nerede çöp var, onları iliştirmeyi marifet zannediyor. Bir de yazıyı kalınlaştırmış. Eee, öyle olunca daha mı etkili gözüküyor?
-
Yine başladı masal anlatmaya. Halbuki tüm foruma köpek dedi, bu lağım ağızlı. Forumdaşlara orta parmağını gösterdi bu yüzsüz. Yetmedi x/twitter çöplüğünü buraya taşıyarak burayı çöpe çevirdi.
-
Deli var, deli var. Farklı farklı. Yüzsüz var, yüzsüz var. Bunlar da farklı farklı.
Bir de öküzler var. Bunu daha sonra yazarım. -
Quja tahtası delik falan değildir, bildiğin tahta işte. Bu saçmalığa iman edenler elbette bilime dil uzatacaktır.
-
Quja imanlısını önündeki kuru tahtayla başbaşa bırakıyorum. Bu salağın harbiden aklından bir noksanı var. Ben yatmaya gidiyorum. Sabaha kadar istediği kadar atıp tutsun garibim.
-
Bizim üçüncü sayfadaki dandik haberlerle işimiz olmaz, burada otlanacağına git kendin oku.
-
Konuştu yine bal kabağı. Köpek diyen sensin, orta parmak gösteren sensin. Dalkavuk diyen sensin, çakal diyen sensin. Al, alayını münasip bir yerine sok.
-
Konuştu yine bal kabağı. Demansı var galiba. Köpek diyen sensin, orta parmak gösteren sensin. Dalkavuk diyen sensin, çakal diyen sensin. Al, alayını münasip bir yerine sok.
-
Kolayı var. Özür dile!
-
Başkalarının sayfalarca yazılarını alıntılayıp altına kendi görüşlerinide yazmıyor.
Özet yazma alışkanlığıda yok.
Birde cevap versen kendi yazmış gibi alınganlık yapıyor. -
@TENTEN , ben cevap verdim diye bana demediğini bırakmadı. Dalkavuk dedi, çakal dedi. İstiyor ki hep kendisi alıntı yapsın veya yazsın, diğerleri de dut yemiş bülbül gibi her yazılana/çizilene "He" desin. x/twitter´de (elbette kendisinin hoşuna gidenleri )bulduğu her çöpü iliştiriyor.
-
x/twitter bozuntusu, şunu hatırladın mı?
Tam sana göre:Ektiğini biçersin. Kim kim oluyorsun?!
-
x/twitter bozuntusu hâlâ havlıyor.
-
Bir kereymiş...miş. Anca gidersin, çevir kazı yanmasın.
-
Sen oku pabucumun bozuntusu. Her yazıları son satırına kadar okumak zorunda değiliz. Okumak zorunda da değiliz. Lağım ağızlının nesi okunacakmış..mış. Anladın mı?
-
Uzun yazıları okurum.(Gözlerim bozulduğu için biraz okuma hızımda düşme var.)
Yazı sonuna geldiğimde bana ne kazandırdı diye sorduğumda bana birşey kazandırmıyorsa o yazı boş zamanımı çalmış olur.
Tek cümle ile anlatılacak olayı 10 cümle ile anlatanlarda okuyucunun zamanını çalarlar.
Bu taktiği pazarlamacılarda kullanır. Makineli tüfek gibi sayarlar. Müşterinin beynini bulandırmak için.
Kredi kartı satmaya çalışan bankacılar gibi. Şu şu avantajlarınız var derler kötü yanlarını söylemezler. -
Zırcahil olanlar x/zwitter çöplüğünde karalama yapanlardır.
-
Artı; beyni yanan da sensin bu arada. Hırbo kendini bir şey zannediyor. Kafan bassaydı, x/twitter ´´de yanlı, tarafgir ve komplo teori soslu mesajları ha bire iliştirmezdin.
-
Ben herkes gibi değilim, hiç olmadım. Kendime özgü fikirlerim var. Bazı kıçı kırıklar laf sokmak için ne yazacağını şaşırmış vaziyette.