Görmedik zannetmeyin
-
@Efruhte
Ya git işine. Sana havale ettiğim tanrı ulaştı mı, onu söyle hele bir. -
@kereste aaa sen var mısın ki
-
Eski KullanıcıEfruhte başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@Efruhte, içinde söyledi: Görmedik zannetmeyin
@kereste olur mu ben sizi görmüyorum ve varlığınızı da ispat edemezsiniz ne bileyim belki de robotsunuzdur. Ama robot bile onu var edene tabi.
Yani yoksun varlığını inkar eden yoktur. Kendi varlığını kabul eden kendisini var edeni bilir. Robota bile sorsan kimin ne zaman ,niçin, nasıl, ne maksatla ürettiğini bilirken bir insan olarak bilmemeniz kendinizi inkar ettiğinizi, sevmediğini, onemsemediginizi gösterir.Mesele görüp görmeme meselesi değil. Şu beş yaş zekadan kurtulun artık.
Allah'ı görmesek bile eğer varsa iddialarını ispat etmeliydi. Ama görüyoruz ki hiçbir iddiasını ispat edemiyor.
Boş yapmayın efruhte .
Kendi gönderdiğini iddia ettiği kitapta bile yüzlerce çelişki var.
-
@Efruhte
Huuu, tanrı sana yetişti mi? -
şu yazdıklarınızı okuyunca ayeti kerimeler geldi aklıma. Sizlerden öncekilerle aynı lafları ettiğinizin farkında mısınız?
bir uyarıcı gelecekse size gelmeliydi değil mi? ya da göz göre göre bir azap inmeliydi. -
@Efruhte, içinde söyledi: Görmedik zannetmeyin
şu yazdıklarınızı okuyunca ayeti kerimeler geldi aklıma. Sizlkerden öncekilerle aynı lafları ettiğinizin farkında mısınız?
bir uyarıcı gelecekse size gelmeliydi değil mi? ya da göz göre göre bir azap inmeliydi.Yıllarca aynı zırvalara insanlar zırva demişler bunda ilginç bir şey yok. bu da mı mucize
-
@Efruhte
Bize uyarıcı işlemez. Bize kendisi gerek. O da küskün çocuklar gibi sizlerin arkasına saklanıyor. -
@kâfir-imam
Huzur İslam´daymış. Haberin var mı?
Bu hususta ne tür bir fetva çıkaracan? -
@kâfir-imam zeki ve aynı ırka tabi olduklarımızın küfür felaketinde kalmasını istemem
tartışmıyacağım -
@kereste bknz 77
-
@Efruhte
Ben beyinsizim, anlamadım. -
@kereste beyin var da kör
-
@Efruhte
Teşekkür ederim, nihayet sizden yazılı aldık hele şükür. Da, yanılıyorsunuz, kör olan gözüm. O nedenle okuma gözlüğü kullanıyorum. Beynim deli fişek gibidir, harıl harıl çalışır. Darısı size. -
@kereste beyninin çalıştığı halini bu hali sanman normal gözündeki körlükte beyninden kaynaklanıyor
-
@Efruhte
Yok, beynim zehir gibi çalışıyor yoksa dinden zor çıkardım. -
@kereste işte bir kaç saçma söze kanacak kadar kör olmuş
-
@Efruhte
Yok, beynime güvenim tam. Beni hiç yolda bırakmadı bugüne kadar. -
@kereste o sana o kadar güvenememiş ki kör olmuş
-
@Efruhte Uyduruk bir masal-kabus kitabındaki cinlere perilere inanıyorsun.
-
@Sputnik beynin kör ya ondan öyle geliyor