Görmedik zannetmeyin
-
@kereste Senin ve benim Kuran'ı bu efruhte den 10 kat daha iyi bildiğimize yemin edebilirim. Bu efruhte biraz cahil...
-
@Sputnik hı hı o kadar çok iyi biliyorsunuz ki 10 üzerinden kesin 0 alırsınız
-
@kereste şu kainatı, uzayı, her çeşit gördüğü canlılardaki mükemmelliği görüpte böyle yazan birine bilmem ki ne denir
tamam buldum beyni kör -
@Efruhte Daha inandığın kitabı bilmeyen zır cahilin tekisin.
@Efruhte, içinde söyledi: Görmedik zannetmeyin
şu kainatı, uzayı, her çeşit gördüğü canlılardaki mükemmelliği
-
@Efruhte
Bu kainatta mükemmellik yok, canlılar ve insanlar kusurlu. -
@Sputnik aynı resimleri koyarak (üstelik daha önceleri açıklamışken) cahil olmadığını sananlar
-
@Efruhte Açıklamadın. Sırf zırva yazdıkların.
-
@kereste kusur sizlerin kör olan beyninizde
-
@Sputnik bir tek sizlerin yazdıkları zırva değil!
-
@Efruhte
Sizin beyniniz kör!
Alın size mis gibi kısas. -
@Efruhte Sağdaki eski insan türlerinden birinin kafatası. Soldaki modern insanın. Açıkla bakalım?
-
@Sputnik benden daha iyi bildiğinizi söylüyorsunuz ya oysa ayetler de geçer . şayet önyargısız ve anlayarak okusaydınız görürdünüz.
-
@Sputnik
Açıklayamaz. -
@kereste bkz 152
-
@Efruhte
Siz açıklayacaksınız. Kopya falan çekmeden. -
@kereste açıklamıyacağım çünkü sorma niyetinizi biliyorum. Ne zaman niyetinizi düzeltirseniz o zaman
-
@Efruhte
Bunlar hüsnü kuruntular.
Niyetimiz kötü ise, bu forumda kendinizi harcamayınız. -
@kâfir-imam
Evet; Kur´an Arap diyarında Arapça bilen Araplara hitap eder. Bu nokta tartışmaya açık değildir.
Yani haklısın, bu kitap Avusturalya´daki gariban Aborjinler için yazılmadı. Biz Türkler için de yazılmadı. Ayrıca bu mâlum tanrının Arapça´dan başka bir dili bilmediği o kadar belli ki. -
Tüm dindarlara duyurulur.....
Mal sahibi malından sorumludur. Mal sahibi kaliteli ürün üretemiyorsa, ona numaralı CE plaketi vermezler. Çünkü haketmiyordur, eksikleri vardır, malları çürüktür veya bozuktur.
Toparlarsak; piyasadaki hiçbir tanrı CE plaketini alamaz. -
Yine tüm dindarlara duyurulur....
Tanrıların gücü yoktur ve hiç olmadı da. Onları tanrı yerine koyanlar insanların kendisi. İnsanları aradan çıkardığınız (Dinozorların başına geldiği gibi) vakit, tanrılar adeta buharlaşır.
Olmayan şey nasıl buharlaşacak, diyenler olabilir. İdare edin gayri, aklıma daha iyi bir açıklama gelmedi. Nihayetinde bizler de ölümlüyüz, diiii mi?