İslam Dini Yahudiliği Onaylar
-
İslam dini bütün olarak Yahudilikten alıntıdır. Tüm uygulamaları ile yahudiliği tasdik eden doğrulayan bir dindir.
İslam dini yahudiliğin geniş bir mezhebi gibidir.
Çarşaf Yahudilikten , sakal Yahudilikten, sarık takke Yahudilikten, hac kurban Yahudilikten, namaz abdest Yahudilikten, kıble ezan Yahudilikten, savaşmak Yahudilikten, cehennem cennet yahudilikten, ganimet toplamak Yahudilikten, başka toplumları düşman görmek yahudilikten, zikir çekmek tarikat kurmak yahudilikten.. ..ve daha niceleri Yahudilikten alınmış.
Bununla ilgili açtığım başka bir konu da aşağıda var.
https://forum.dusuncedunyasi.net/topic/2274-yahudilik-dini-müslüman-mezhebi-değil/
-
Aklıma gelmişken sünnet olmak da yahudilikten kopyadır.
Sünnetli doğan çocuklar olağanüstü seçilmiş gözüyle bakılır.
Yahudilere bir alışkanlık daha vardır. Doğuştan lekesi bulunan kişilere allah tarafından seçilmiş gözüyle bakarlar.
Aaaa bak bütün bunlar muhammede çok benziyor değil mi . Nereden geliyor bu benzerlik acaba , bak şimdi ...
-
Piyasaya dalan tüm peygamberler kesinlikte sünnetli doğmuştur. Bu yönde bir tezim var, inşallah günün birinde kafayı sıyırıp Müslüman olursam şayet, bu tezimle ve bunu destekleyen tüm doğaüstü kanıtlarımla piyasayı allak bullak edeceğim. Aha buraya yazdım.
-
İyi de bu benzerliklerin ya da aynilarinin olması zaten olması gereken. Bütün Hak dinler de namaz ,oruç, örtünme ...vs vardı.
-
Eski KullanıcıEfruhte başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@Efruhte, içinde söyledi: İslam Dini Yahudiliği Onaylar
İyi de bu benzerliklerin ya da aynilarinin olması zaten olması gereken. Bütün Hak dinler de namaz ,oruç, örtünme ...vs vardı.
Başka hak dinler de var demek ki. O zaman Yahudiye yada hristiyana neden müslimanlık anlatıyorsunuz?
Ve başka dinlere niye düşmansınız
-
Demek bilinenleri mağarının birinde Muhammed´ın kulağına yeniden fısıldama gereği duymuş bu mâlum tanrı. Hee, biz de inandık. Muhammed için için gülmüştür herhalde.
-
@kâfir-imam onların asillarina inanırız ve kabul ederiz amentü duasını bilirsiniz
Düşmanlık derken Müslüman Muslumana bile düşmanlık duyup yapabiliyor demek ki, insanın kendi nefs ve hırs meselesidir bu düşmanlık -
@kereste hiçbirini kabul etmiyorsunuz ki, Hz. Muhammed'i kabul edesiniz.
-
@Efruhte
Hayal dünyasında yaşıyorsunuz, han´mefendi. Koskoca tanrı tekrarlamayı bayağı seviyormuş. Ben peygamber olsam ve ilâh bana bildiklerimi tekrarlama cüretine girerse, onu tımarhaneye yollarım. Da, tanrılar diyarında tımarhane var mı bilmem. Bi sormak lazım, dünyaca nâm salmış âlimlere. -
@Efruhte hadi. Hâlâ mı bitiremedin yazmayı.
-
@kereste tekrarlamak pekiştirmeye, özümsemeyi kolaylaştirir. İnsan hayatı bile tekrarlardan ibarettir. Ve insan doğruyu da yanlışı da devamlı tekrarlayıp durmaktadır. Gün bile tekrarlardan ibarettir. Güneş hep aynı yerden tekrar tekrar doğar.
Doğada herşey tekrarlanır durur. Kadim zamanlardaki insan ile günümüzdeki insan hep aynı tekrarlardan ibarettir. Dolayısıyla aynı emirler ,aynı ahlaki konular... Hepsi tekrarlanır. Ama gelin görün ki, yine de anlamayan anlamıyor butunlemeden yine kalıyor -
@Efruhte
Valla ben kıçımla gülerdim bu duruma. -
@kereste bir yandan dersini yaptiriyorum kızımın
-
@Efruhte
O zaman burada oyalanma. -
@kereste ben de zihnimi açıyorum
-
@Efruhte
Zihnimi açıyorum derken? -
@kereste farklı fikirler, tartışmalar zihin açar tabiki bence
-
@Efruhte
Bak bu noktada haklısın. -
Eski KullanıcıEfruhte başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@Efruhte, içinde söyledi: İslam Dini Yahudiliği Onaylar
@kâfir-imam onların asillarina inanırız ve kabul ederiz amentü duasını bilirsiniz
Düşmanlık derken Müslüman Muslumana bile düşmanlık duyup yapabiliyor demek ki, insanın kendi nefs ve hırs meselesidir bu düşmanlıkBoş yapmayalım. Allah niye önceki kutsal kitapların bozulmasına engel olamamış. Bu nebiçim tanrı lan. Kendi kitabına sahip çıkamıyor. Şimdi kuran gerçek mi ne bilelim. Diğerleri gibi bunu da koruyamadıysa yandınız.
Kutsalını koruyamamak tanrının namusunun gitmesi demektir. Tanrılık elden gitti artık allah da bizden biri.
-
@kâfir-imam Allah katında din İslam'dır.
Hz. Adem şeriati,Hz. İbrahim şeriati, Hz. Nuh,Hz. Lut ........
Hz. Musa, Hz Davut, Hz. İsa .... Bütün peygamberler kendi seiatleri üzerineydiler. Dinler tarihi anlatılırken hep bizlere öğretilmiş olan ayrı ayrı din basliklariydi ya Hristiyanlık, Musevilik ... Vs ama özünde tek bir din vardır o da İslamiyettir. Diğer uygulanmış şeriatler, emir ve yasaklar aynı olması da bundan dolayıdır. Hz. Adem den Hz. Muhammed sallallahu aleyhi ve selleme kadar gelmiş olan tek din İslam'dır . Peygamberlerin kavmlerine uyguladıkları şeriatlerdir.
Dikkatinizi çekerse diğer peygamberler sadece bir kavimlere gonderilmislerdir. Hz. Muhammed ise bütün şeriatleri tamamlamak ve bütün milletlere hepsine gönderilmiştir.