İslam Dini Yahudiliği Onaylar
-
Eski KullanıcıEfruhte başlığına tarihinde cevap verdi Son düzenleyen: Eski Kullanıcı
@Efruhte, içinde söyledi: İslam Dini Yahudiliği Onaylar
@kâfir-imam niye Çine Nebi gonderilmedi mi sanıyorsunuz oysa uyarilmamis hiçbir millet yoktur.
Ayrıca arapça dilinin özellikleri arastirilsa diğer dillerde arastirilsa elbette Allah'ın niçin Arapça dil seçtiği belli olur. İnsanlar dualarını sesli ya da sessiz bir halde kendi dilleriyle yapar. Alım olan Allah şüphesiz ki herşeyi bilendir.Zemzemi alkollü alma emi.. saf olarak iç
Arap probagandasını bana kutsal gösterme emi. Ben biliyorum onun arkasındaki niyeti.
Çine Nebi göndermişmiş..Puhahhaha..
Hayır göndermedi.
-
@kâfir-imam böyle bir cevaba hiç şaşırmiyorum
-
@kâfir-imam böyle bir cevaba hiç şaşırmiyorum
Şaşırmamana şaşırmadım ciciş
-
Gerçekten"allax" diye anadili arapça olan bir "tanrı" olsaydı. Bugün dünyada bütün insanlar arapça okuyor, yazıyor olurlardı. Bunu ben demiyorum. arabın "tanrı" sı diyor.Demiyor mu muhammex; Adam' a bütün isimleri, kelimeleri öğrettim? Diyor. Çatal, bıçak, elma, armut, aklınıza ne kadar cisim varsa alayının isminin öğreticisi ilk balçık(!) insan yani. Buraya itiraz eden müslüm olamayacağına göre. Dünyada arapçadan başka alfabe, dil olmaması gerekir. Düşünün babanızın dili ne ise onu konuşmuyormusunuz? Konuşuyoruz. Tek insandan üreyip çoğalan bu dünya insanları bu kadar kısa sürede bu kadar farklı dile, alfabeye nasıl sahip olabilir ki? Bu mümkün değil.
İbni Abbas'tan şu mealde bir hadis-i şerif rivayet edilir:
"Üç hasletten dolayı Arabı seviniz: Çünkü ben Arabım, Kur'ân-ı Kerim Arapça olarak nazil olmuştur, cennet ehlinin konuştukları dil Arapçadır."1
-
@Efruhte
Ben güle oynaya sizleri izliyorum. En son gülen diye bi şey yok, bu lafı örtülü kuru tehdit edenler söyler. Aman da tahtalı köyde görecekmişiiiiiiiiiiiiz.
Valla, tüm tanrılar bir araya gelse dahi, hepsine sittire çekerim. Zaten çektim de. Yani sön gülen falan filan, buları yeni yetme dinsizlere saklayıverin, han´mefendi. -
@kereste, içinde söyledi: İslam Dini Yahudiliği Onaylar
@Efruhte
Ben güle oynaya sizleri izliyorum. En son gülen diye bi şey yok, bu lafı örtülü kuru tehdit edenler söyler. Aman da tahtalı köyde görecekmişiiiiiiiiiiiiz.
Valla, tüm tanrılar bir araya gelse dahi, hepsine sittire çekerim. Zaten çektim de. Yani sön gülen falan filan, buları yeni yetme dinsizlere saklayıverin, han´mefendi.Efruhte sağlam delikanlı duruşu ile tam bir İstanbul beyefendisi bence. Abim benim
-
@kayısı2024
Yani o bir erkek Fatma, diyorsun! -
@kereste, içinde söyledi: İslam Dini Yahudiliği Onaylar
@kayısı2024
Yani o bir erkek Fatma, diyorsun!Erkekten niye Fatma olsun , dalga geçin siz. Sırf sizin gibi düşünmüyor diye mi yapıyorsunuz yazıklar olsun ya.
Erkekse faruktur fatihtir feridundur. -
@kayısı2024
Dalga falan geçmiyorum. Benim gibi düşünmek zorunda da değil, bunu nerenden çıkardın?
İster Fatma olsun, isterse Fadime, bana ne?! -
@kayısı2024 ben erkek değilim
-
@kayısı2024 ben erkek değilim
O zaman beni niye kandırıyorsun. Baştan söylesene , dürüst olun dürüst. Şimdi sana nasıl inanayım ki beyfendi.
Ben zaten erkeğim. Bana erkek değilsin demek hakarettir. İllaki ispat mı istiyorsunuz sapık mısınız
-
@kayısı2024 sen kesin @kâfir-imam sın hadi doğru otur gerçeği söyle.
-
@Sputnik bence de
-
@Sputnik bence de
Ne diyorsunuz ya ben anputcum adlı üyeyim , biri hesabıma girmiş şifrem reddedildi. Yeni isim aldım.
-
@Efruhte Değilmiş Yanlışlık oldu kusura bakmayın. @kayısı2024 @kâfir-imam
-
@Sputnik, içinde söyledi: İslam Dini Yahudiliği Onaylar
@kayısı2024 sen kesin @kâfir-imam sın hadi doğru otur gerçeği söyle.
Beni tanıdılar , efruhte sen devam et. Sputnik beni tanıdı.
-
-
@Efruhte bana kahve borcun var , hah hah haaa.
https://efelsefe.com/user/kâfir-imam/chats/127
Hep aynı numara değil mi , görmedim bilmedim numarası yapayım bari...
-
@kayısı2024 niyeyse günahiniza girdigimi hiç dusunmuyorum . Kimin çakma rumuzu olduğunuzu bilmiyorum ama Müslüman oldugunuzu bile sanmıyorum çünkü bir Müslüman Allah lafzini büyük harfle yazmaya özen gösterir. Ayrıca sırat koprusunde bekliyecegim yazinizda bile içten içe kahkahalarinizin sesi karışmış harflerinize.
Diğer yazdiklariniza zaten tebessüm ediyorum. -
@kâfir-imam bazen görmedim duymadım bilmiyorum yapmak en doğrusu olabiliyor.