Darül Harb -Müslüman Anarşi
-
Bu malum ülke insanı gerçekten komik. Yunanistan' da malumunuz bunlardan daha müslim Türkler yaşar. Onlara bile bok atacak, gavur diyecek kadar cahildirler. Oysa ki, o Yunanistan'ın Gümilcine gibi Türk kasabalarında islam hukuku tatbik ederler. Yani bunlar gibi koftiden ılımlı tatlı su mülümü falan değildirler. Sizi gidi sizii... Bunlara göre gene şeriat kurallarına göre yönetilen araplar(laiklik dinsizlik dediler ya) vahabidir. İran şia' dır. v.s. Yani sapık fırkadır.
Sahi siz nesiniz? %99 müslüm olup da "Allah' ın kanunlarını" tanımayan ben miyim?
-
İslam en tehlikeli dinler arasındadır. Öyle olmasa Amerika tarafından desteklenmez. İçine sızmaya çalıştığı ülkelerde tebliğ , şehit , cihat anlayışına sahip maşaların olması büyük bir avantaj sağlar. Ayrıca darül Harb terör öğretisi ile her alçaklığı kolayca yaptırabilecek , kışkırtabilecek kitleyi elinde tutar.
-
Bu mevzunun (DÂRÜLHARP) tarikatlarla hiç alası yoktur, tam tersine kutsal kitabı tasdikler mahiyetindedir. "Din Allah ´ın oluncaya kadar savaşın" mesajı bunun altını net bir şekilde çiziyor.
-
-
Müslüman anarşiyi eğitim içeriğine almaya çalışıyorlar. Cihat dersi vereceklermiş. Çocukları pembe tezkere alan kişilerin bize Cihat edin demesi de çok komik oluyor. Öğretsinler Cihat nasıl yapılır bence iyi olur. Sonra pişman olduklarında güzel eğlenirim.
-
Masum çocukları bir türlü rahat bırakmıyorlar. Halbuki bu çocuklar misket ve dokuz taş oynasalar, uçurtma uçurtsalar, doğa ve hayvan sevgisini öğrenseler fena mı olur?
Din derslerini 18 yaşından sonra öğrenseler, hem memlekete hem de insanlığa daha faydalı olur. -
Bunların derdi iyi insan üretmek değil ki , kendilerine fedai yetiştirmek. Böylece sana bana şükür sabır derken kendileri de saraylarda rahat içinde cihat edecekler. Sen ben saray için savaşalım , onlar da sarayda harem kurup sex partileri , alemler yapsınlar istedikleri bu.
-
Ağaç yaş iken eğilir, diye bir atasözü var. Çocukluk devri beyin yıkamak için biçilmiş kaftan. Neyi nasıl gösterirsen öyle öğrenir ve bunlardan uzun süre kurtulamaz. Haliyle kendi özgür benliğini ya hiç bulamaz, bulsa bilse ömrünün en güzel zamanı heba olmuş olur.
-
İslam, dünyayı ikiye ayırır. Dar-ül İslam ve Dar-ül Harb. Yani ya bendensin ya da düşmanımsın zihniyetini taşır ve koskoca padişahın ayakkabısına kum koyacak kadar ileri gitmiştir. Bunu bilmiyordum, Türk Müslümanların çoğunluğunun bildiğini de zannetmiyorum. Buyrun...
- Sultan Abdülaziz seyahate çıkarken özel bir ayakkabı yaptırarak taban ile ayak arasına memleket toprağı koydurduğu kaynaklarda geçer. Amacı ise her yerde memleket toprağına basmaktı.
Kaynak:
https://www.gzt.com/infografik/derin-tarih/sultan-abdulazizin-modern-seyahat-programi-5184
- Sultan Abdülaziz seyahate çıkarken özel bir ayakkabı yaptırarak taban ile ayak arasına memleket toprağı koydurduğu kaynaklarda geçer. Amacı ise her yerde memleket toprağına basmaktı.
-
İslam çocukların ve kadınların üzerine kuruludur. Çocuklar olmasa dinlerini yutturacak birini zor bulurlar. Bu nedenle çocuklara anarşist düşünceler aşılayarak sözde eğitim veriyorlar.
-
Dinde zorlama, emperyalizm olmasaydı, bırak 2 milyar müslümü, bin küsür sene zarfında araplar bile ya dinsiz ya hristiyan olurdu. Bu arabın dininee giren yok. Zorla sokulma var. Sonra da sanki giren varmış gibi çıkanı öldürün fetfası var. Anan baban, dedelerin işte böyle zorla dinci yapılmış. Onlarda sana doğuştan dayamış bunu. Kanıt mı?
Alın size kanıt: Doğar doğmaz verilen bu kimliklere bebekler mi yazdırıyor dini müslüm diye?
-
İslam kutsal saydığı kitabın içeriği nedeniyle terörizme yakın bir inanç şeklidir ve tehlikelidir. Toplu katliamları iyi birşey gibi gösterip , farklı düşünceleri aşağılar ve yıldırmaya çalışır. Sadece yemek alışkanlığı farklı olan insanları bile aşağılamaya kalkar.
Bu çok tehlikeli bir durumdur ve dünyadaki giderek artan huzursuzluğun nedenlerinden biridir.
Örneğin Ortadoğu'daki huzursuzluğun ve normalleşen katliamların tek nedeni ortadoğudaki din anlayışıdır. Yahudilik ve kopyası olan islamdır.
-
Tanrıların eli kanlıdır, çünkü toplu katliyam (nam-ı diğer helak) yapmaktan çekinmemişlerdir. Hal böyle iken insanlara akıl vermeye veya sınav saçmalığını kakalamaya kalkarlar. Kalsın istemez, çünkü bu tanrıların seviyesine inmeyiz.