Uğur Dündar
-
DNA testi usulsüz olmasına rağmen mahkeme kararı varmış.
-Haec sunt praecepta iuris: Honeste vivere, neminem laedere, suum cuique tribuere – Hukukun emirleri şunlardır: Şerefli yaşamak, kimseye zarar vermemek, herkese kendisinin olanı vermek
-Non servata forma corruit actus – Şekle uyulmamışsa muamele yıkılır
Oysa ki bize ne. Özel hayat yani... Bunlar bu kişilerin çocuğu olsa ne olur olmasa ne olur. Bunun için ben kimseyi kınayacak değilim. Kınamam da zaten. Cahillik der geçerim. Demek ki o dönemde kondom kullanımı pek yaygın değilmiş. Veya kaza olmuştur. Orasını ben bilemem.
-
Uğur Dündar ve sol partiler tehlikelidir, acilen yasaklanmalı ve herkes akpye çalışmalı.
-
akape ve cehape zaten halka gelince kominis, sıfır hak-hukuk, kendi tavan yönetimine gelince kapitalist ve hak-hukuk. Türk solculuğu da zaten aynı laik ılımlı islamcının(kendini müslüm sananın) işine benziyor. Hülasa; öyle bir turkish kominis ve izm şekli yok.
-
@hulk, içinde söyledi: Uğur Dündar
akape ve cehape zaten halka gelince kominis, sıfır hak-hukuk, kendi tavan yönetimine gelince kapitalist ve hak-hukuk. Türk solculuğu da zaten aynı laik ılımlı islamcının(kendini müslüm sananın) işine benziyor. Hülasa; öyle bir turkish kominis ve izm şekli yok.
Üzerine alınma ama, bana göre de Zafer partililer faşist, hoşgörüsüz ve yalancı insanlardır.
Ne yapacaz şimdi?Zafer partililerin aşağıdaki tiplemeye ne kadar özendiklerini biliyorum.
-
@Sputnik, içinde söyledi: Uğur Dündar
Üzerine alınma ama, bana göre de Zafer partililer faşist, hoşgörüsüz ve yalancı insanlardır.
Ne yapacaz şimdi?Ben zafer partili değilim niye üstüme alınayım?
Zafer partisi sığınmacı konusunda yerden göğe kadar haklı.
O vakit madem çok hoşgörülüsün sizin eve istersen 3-5 sığınmacı yolluyalım, aynı evde beraber kalın. Senin yarı fiyatına sigortasız çalışsınlar... Sosyal sigorta sistemi çöksün.. Ekonomi batsın...Yalancı derken? Örnek lütfen.