Hatay'da Rezerv Alan Gaspı
-
@hulk, içinde söyledi: Hatay'da Rezerv Alan Gaspı
Ben Atatürkçü değilim. Öyle bir iddiam yok.
Onu kendisini öyle tanıtanlara söylersin. Aziz Nusret Nesin' de benim gibi Atatürkçü değildir mesela.Suç işleyen, hukuk tanımaz yolsuz devleti Atatürk bile aklamaz. Siz AtaTürk' ü ağzına alabilecek en son insanlarsınız...
Madem Atatrkçü değilsin. Ne diye din ve İslamiyet hakkındaki o sözünü bayrak gibi devamlı yazıp duruyordun?
Din ve İslamiyet hakkındaki güzel sözleri de varken.
Ve şunu daha iyi anladım ki bu ülkede Atatürk ismini anacak nadide insanlardan biri de benim. Çünkü Onu şahsım ve düşüncelerim ve inancım adına hiç kullanmadım. -
@kâfir-imam, içinde söyledi: Hatay'da Rezerv Alan Gaspı
Atatürk diyor ki. Arabın sülale kavgasına asla karışmayın. Bizde bunu yapıyoruz.
Bu ilerici zekallar, "yurtta sulh cihnada sulh" cümlesinin ne anlama geldiğini anlamaz. Osmanlı(islam dinci emperyalizm, krallık)reddiyesidir o cümle. Çünkü islam yeryüzünü tamamı ile kılıçla ele geçirme politikasından başka amaç gütmez. Namaz oruç, ibadet değildir islam. İslamcı'nın yanında İsrail'in siyonist din politikası nedir ki? Onun kinin ele geçirme metrekaresi sınırlı. Bunların tüm yeryüzü. Ver Taliban' ın eline İsrail' de ki silahı teknolojiyi sen gör seyreyle ondan sonra Sİslami hümanizmini(!)... Tabi canım barış, kardeşilik, güzellik dini. Teörist din sadece musevilik, hristiyanlık. Bunların ki barış, eşitlik, paylaşma dini. Yerseniz...
-
@hulk çok doğru söylüyorsun , Arabın ideali tüm yeryüzünü araplaştırana kadar savaşmaktır.
İsrail'in amacı belli topraklar ile sınırlıdır.
Müslümanlık daha tehlikelidir.
-
Herkesin özgürce yaşadığı bir ülke
Hangi kaynaktan doğrulayabiliriz bu iddianı? Oturma organından.
Dümenci muhalefet bile ülke özgür mözgür değil diyor.
İfade özgürlüğü sabıkamız apaçık iken sen anca bu masallarını kendi dindoşlarına yutturursun. Dincinin özgürlükleri ile reel dünyanın somut özgürlük anlayışı örtüşmez. Sen özgür ülkeyiz dedin diye kimse özgürleşmiş olmuyor.Evet dinciler ve arap sığınmacılar sapına kadar özgür bu ülkede. Çünkü koskoca Galata köprüsünü kapatıp özgürce arap bayrakları ile yürüyüş ve gösteri düzenleyebiliyor.
Birileri(emekçiler) ise 1 mayıs' ı bile anamıyor. Taksim ve çevresi abluka altına alınıyor. Gösteri ve yürüyüş hakkının dahi olmadığı, ayrımcılığın ayyuka çıktığı çok ama çok aşikar.
İslamiyet hakkındaki güzel sözleri
Eski müftü Turan Dursun' da ateist olmadan önce çok namaz kılmıştı. Değil mi? Sen bizim aklımızla alaymı ediyorsun? Önemli olan Turan Dursun' un yaptığı gibi gerçeği ortaya dökebilmektir. Yanlış, yalan uydurmaya reddiye düzmektir. Gerçeği örtene ne diyorduk?. Kafir olan biz mi siz mi?
O bakımdan sapına kadar Atatürk gibi; "gökten indiği sanılan dogma" lara karşıyız. Gerçeği örtenlere(hakiki kafirler) karşıyız.
ülkemizi tamamen karalayıcı sözleri
Ülke birilerinin babasının çiftliği olmadığını mı iddia ediyorsun?
Ülkede ifade hürriyeti olduğunu mu iiddia ediyorsun?Sadece bir tane bile AİHM mahkumiyet kararı bu iddialarını çürütür. Ki ondan da bolca var zaten. Karalama derken? Ben değil sen ve zihniyetindekiler karalıyor olmayasınız adı Türkiya olan yurdu. İnsan hak ve özgürlüklerini ısrarla ve defaatle ihlal etmek ülkeyi karalamaktır. Hülasa; asıl "İnkarcı" ve "kafir " olan sizsiniz siz, biz değil...
-
Kimse kimseye başka ülkeye git, diyemez. Hele ki ülkesinde doğmuş birisine, doğduğu ülkeden gitmesini istemek, saçmalıktır. Böyle bir hak yok. Bu böyle biline!
-
Hamas, ışid, el kaide gibi örgütlerin elinde atom bombası olsaydı ne olurdu?
Bence hemen kullanırlardı. Büyük şehirleri yani milyonlarca sivili yok ederlerdi.
@Efruhte
Sana göre dinsizler, Çin ve israil tü kaka. Peki İslam ülkeleri çok güçlü olsaydı ne olurdu?
Bunların yanı sıra "Çin soykırım yapıyor" diyorsunuz. Elinizde bir tane kanıt yok.
Uygurlar Çin de kendi dillerini konuşabiliyorlar. İran da veya Türkiye de Kürtler kendi dillerini ve kültürlerini koruyabiliyorlar mı?İstersen Kürtlere ve Uygurlara uygulanan muameleyi bir kıyasla. Çin Uygurların kültürünü yok etmiyor.
Hakan Fidan da geçen gün Uygurları ziyaret etti. Ziyaret ettiği Uygurlar Çince bile bilmiyordu. Uygurca konuşuyordu.
-
@Sputnik biz kendi ülkemizde anadilimizde ibadet edemiyoruz, suç sayılıyor. Kanunen böyle bir suç yok ama bu gaspçı araptapar zihniyet hemen halkı tehdit etmeye kalkışıyor.
Haklısın nükleer silahlar Hamas'ın elinde olsa hemen kullanırdı çoktan. Çünkü bu şerefsizlerin kitabında soykırım yapmak kutsanıyor.
-
@kâfir-imam
İbadet dedikleri şey aslında nefret kusma ritüeli gibi bir şey.
Bu dinde her türlü nefret var ama ufacık bir sevgi kırıntısı bile yok. -
@kâfir-imam
Ateistleri öldürün, Yahudileri öldürün, eşcinselleri öldürün, müşrikleri öldürün, zina edeni öldürün, hristiyanları dost edinmeyin.... ve daha bir ton nefret.Bunlar var birde hayvanlara bile takıntılılar.
Mesela "Güvercin şeytandır" diye bir hadis var.
-
@Sputnik, içinde söyledi: Hatay'da Rezerv Alan Gaspı
Mesela "Güvercin şeytandır" diye bir hadis var.
Geçen gün eve güvercin benzeri ufak bir kumru girdi. Hayvana zarar vermeden yakalayıp çıkardım. Çok şirin bir hayvandı.
Böyle bir hayvana şeytan diyenin kendisi şeytandır.