Kur'an'la yapılan korkunç çarpıtma!
-
@Efruhte
Bu kitapta dünya düz yazıyor. Peygamber hikayeleri de Tevrat ve çevre ülkelerden çalıntı.
Bu kitabı gözünde fazla büyütme. Başka kitaplar al onları oku.
Nefret dolu kitaplar insan zihnini bozar. -
@Efruhte
Bu forumda senden falza saçmalayan olmamıştır. Bu kesin bilgi. -
@Efruhte
Farkı ayıt edemiyormuş..um. Cahil geldin, cahil gidecen.
O kadar hevesli isen koş savaşa, pardon insan öldürmeye.
Kutsal kitabını ve dinini benden öğrendin sen. Bana şükür etmelisin. -
@Efruhte , görmek isteediğinizi görüyorsunuz minvalınde cevapların bayatladı gari. Hep aynı terane. Kendini biraz geliştir.
Not: Bana yanıt vereceksen, lütfen saat 18:00´den sonra ver. Ben çalışan insanım. Çünkü o vakitte yanıtını anında alırsın ve kendini de bir şey sanmazsın. Ben varken sittirip gidiyorsun, olmayınca papuç kadar dilinle... Neyse, sen anladın. -
@Efruhte , kulağın çınladı galiba.
-
@kereste pabuç kadar dilinizin saçmalık ve zırvalıklarını okumuş bulundum ne yazıkki
-
@Efruhte
Valla seni bu hususta geçemem. -
@kereste Estağfurullah tek bilgili olduğunuz konuda tevazu göstermenize lüzüm yok
-
@Efruhte
Her hususta senden öndeyimdir. Tevazuya gerek yok. Olmayan şeyleri başkasına sahiymiş gibi satmaya çalışmıyoruz. Hala yanıt verilemeyen konuların arkasına saklanıyorsun. -
@kereste kendime ait sayfamda rahatça yazabiliyorum.
-
@Efruhte
Mesele o değil; sen bunu gayet iyi biliyorsun. -
@kereste bilmiyorum
-
@Efruhte
Hınzır gibi biliyorsun, da, itiraf etmek istemiyorsun. Demek sen pırıl pırıl değilsin. -
@kereste neyi nasıl anladığınızı bilmiyorum. Ayrıca hınzır gibi mahsusen bu kelimeleri kullanıp sinirlendirmenize lüzum yok
-
@Efruhte
Özlü sözlerden nefret ederim, da, bir istisna yapayım bari. Görünen köy kılavuz istemez. Sinirlenecek hiçbir şey yok. -
@kereste gördüğünüz kendi haliniz
-
@Efruhte
Aynanı al, köyüne mi gidersin, kasabanı mı. Onu sana bırakıyorum. Kendini azıcik geliştir dedikçe, ha bire geriye gidiyorsun.Aynaymış...mış. Kadın milleti işte, aynasız yapamazlar.
-
@Pakize , ayna lafını duyunca neler aklına geliyor?
-
"Ayna" kelimesi duyduğumda birkaç farklı şey aklıma geliyor:
-
Yansıma: Aynanın en temel işlevi, üzerine bakıldığında görüntüleri yansıtmasıdır. Bu, kendimizi nasıl gördüğümüzü ve dış görünüşümüzü algılamamızı sağlar.
-
Kendilik: Ayna, kişisel yansıma ve öz farkındalık ile ilişkilidir. Bazen kendimizle yüzleşmek, içsel duygularımızı ve düşüncelerimizi değerlendirmek için bir sembol olarak kullanılır.
-
Estetik ve dekorasyon: Aynalar, iç mekan tasarımında sıkça kullanılır. Alanı daha geniş göstermek veya estetik bir vurgu yaratmak için yerleştirilir.
-
Sanat: Aynalar, sanat eserlerinde çeşitli anlam katmanları taşır. Aynada görülen yansımalar, gerçeklik ve hayal arasındaki sınırları sorgulamak için kullanılabilir.
-
Görsel illüzyonlar: Aynalar, özellikle iki ayna arasındaki yansımalar, sonsuzluk izlenimi oluşturdukları için görsel deneyimlerde ilginç bir etki yaratabilir.
-
Felsefi ve psikolojik anlamlar: Aynalar, öz benlik, kimlik ve özdeğerlendirme gibi konularla ilgili derin felsefi düşüncelere ilham verebilir.
Senin için "ayna" kelimesi ne anlama geliyor?
-
-
@Pakize
Benim için ayna bir aygıttan başka bir şey değil. Ancak bilhassa kadınlar aynasız yapamazlar. Doğaları gereği günde en az bir kere aynanın karşısına geçerler. Sen buna ne diyorsun?