CHP'li Başkanların Kurduğu Fuhuş Ağı
-
Buyurun siz yorum yapın. Ben gülmekten yazamadım

Bir de aydın vardı galiba. İşlettiği pavyonun elemanlarını belediyede işçi gösterip maaşlarını halka ödetmiş.
Siyasette bu işlere bulaşmayana yer yok galiba. Epstein dosyaları neden açıklanmasın istiyorlar belli.
Geçmişten beri hiçbir fuhuş skandalının üzerine gidilmedi.
Yetimhanedeki kızlardan tutun da hamile kalan kız çocukları skandalına kadar hepsi sadece gazete sayfasında kaldı.
Feministler de gıkını çıkaramıyorlar. Hiç bu işler için eylem yapan kadın derneği gören bilen var mı?
Neyse bu kafayla akdenizde israile iyi aslan kesilirsiniz.
Sizi yönetenler uçkuruna sahip çıkamıyor ama. Silaha gerek yok üç beş fahişe salsalar araziye emir komuta çöker valla.
Vergileriniz nerelere gidiyor anlayın işte.
Sonra ölmeye geldi mi kahramanlık sırası sizde ama..

-
İb.Melih Gökçekin skandalları ortaya çıkınca ardından chp li başkanların skandalları ortaya çıkıverdi galiba.
Bu siyaset kökten değişmelidir. Muhtarlardan saraya kadar.
Ama halkta da kabahat var. Üç kuruş çıkarları için kendi çocuklarının geleceğini bile harcıyorlar.
Halk bozuk halk. En okumuşu da böyle.
Eskilerin bir lafı vardır. 5 yaş üstü herkesi kovacaksın ülkeden yeni bir nesil yetiştireceksin sıfırdan. Başka türlü bu ülke zor düzelir.
Haklılar galiba.
Neyse bakalım hamle sırası chp de. İb.Melihin nelerini ortaya dökecekler? Yoksa anlaşıp pısacaklar mı?
Chp li yandaş kanallara bakınca görüyorum ki gündemi konuşmuyorlar. Abd irana saldırır mı onu tartışıyorlar.
Eyy Abd sen de olmasan türk siyasetinin hali fena valla. Sayende gündem değişiyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş