Türk TV lerindeki Aşırı Reklam
-
Uydu diye birşey var. Yabancı kanalları da izliyorum. Hiçbirinde konu bağlam kopacak kadar reklam yayınlanmıyor. Üstelik yayın içinde alttan üstten reklam bombardımanı da olmuyor. Efendi gibi yayınlarını yapıyorlar.
Ama türk tv leri öyle mi? Anlatmaya gerek yok zaten reklam arası yayın izliyoruz.
Çoğunluk da hep aynı holdinglerin ürünleri arka arkaya reklama giriyor.
Reklama harcayacak kadar çok kazanıyorlar demek ki.
Demek ki ürün fiyatlarının yarısı reklam parası. Pahalılığın sebebi de bu aşırı reklamlar. Dakikası milyonlar tutan bu reklamların maliyeti ürünlere yansıyor elbette.
Bu nedenle türkiyede herşey yurtdışından pahalı.
Bir de bu reklam işinde karapara aklama dönüyor mu bilmiyorum. Araştırılması gerekir.
Aşırı reklamı olan ürünleri zaten almıyorum. Çünkü ürünün yarıdan fazla ücreti reklam parası.
Eskiler bir laf söyler. İyi mal reklama çıkmaz.
Reklamlı ürüne üç katı ödeyeceğime reklamsız ürüne üçte bir öderim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş