Forum Duvarı
-
@kereste teşekkür ederim .çok karamsar ve çok kararsız bir yapıya sahibim malasef. Yazsam mi yazmasam mı şeklinde tereddütte kaldım bilmiyorum
-
@Efruhte
Ben pek becerikli sayılmam. Sen benden öndesin bu nedenle, lütfen katkıda bulun. -
@kereste çok teşekkür ederim
-
@kereste bence iyidir özellikle bitiş kısmını okuyanın dusunmesini sağlayacak şekilde bırakıyor olmanız güzel.
Ümraniye Belediyesi'nin hikaye yarışması var düşünürsenizhttps://umraniye.bel.tr/tr/main/news/umraniye-belediyesi-20-geleneksel-resim-hikye/9854
-
@Efruhte
Yarışmalara katılacak seviyede değilim, bunu biliyorum. -
@kereste, içinde söyledi: Forum Duvarı
@Efruhte
Yarışmalara katılacak seviyede değilim, bunu biliyorum.Okulda bir yarışmaya girmiştim.
Üç kişi katılmış. Üçüncülük ödülü almıştım.
Üç kişi katılırsa ödülü kaparsınız. -
aşkım iki günlük iptilalardı
hayatım tükenmez maceralardı
içimde binlerce istekler vardı
bir şair yahut bir hükümdar gibi -
uzun zamandır yoktum diye ağlama duvarına döndürmüşşünüz forumu haha
-
Yaşam arkadaşlarla güzeldir. İyi bir arkadaş ile heryerde güzel zaman geçirebilirsin. Bu nedenle seçmesi de zordur. Reklamlar her zaman yanıltır. Başkasının sana parayla sattığı şey mutluluk getirmez.
-
Uzun soluklu ve samimi arkadaşlık, çocukluk/gençlik (15-16 yaşından evvel) devrinde edinilir. Bunun üstündeki ilişkiler çoğunlukla şahsi menfaate dayanır.
-
Güzel şeyler duymak isteyen
Çiçek eksin gönüllere -
Cehennem , işkence , kabir azabı , kaynar su , canlı canlı yakılmak...
-
Alaska' da biri ben elçiyim,
tanrı dan mesaj kurallar getirdim,
bana inanlar; öldüklerinde ruhları cennette sonusuza dek sahilde güneş banyosu ile mükafatlandırılacak.
bana inanmayanlar ise; sonsuza dek çıplak vücudla donacak, zebaniler donmuş bedenlerini paramparça edecek, tekrar beden verilecek ve bu sonsuza dek döngü şeklinde sürecek. İnanmayanların sonu işte bu dondurucu cehennem azabıdır. Diyecekti.Malum arabın kavurucu çöl sıcağındaki hayalgücünün ürünü cehennem elbette ateş oldu.
Alaska' da yaşayan bir şizonun ise bunun zıttı buz gib soğuk olacaktı. -
Şuraya bi "Z" çizdim.