Bilgilendirme
-
Dunya kadinlar gunu kutlu olsun ...
-
Merhaba
Yeni arayuzumuzu begendiginiz renk tasarimina uyarlayabilirsiniz. Bunun icin sitemizin sag ust kosesinde bulunan temalar tusuna basip begendiginiz renk modunu secmeniz yeterlidir.
Default light (acik renk) kullanilmaktadir. Tavsiyem ise Nord'dur -
Merhaba
Logo ve faviconumuzu degistirmis bulunuyoruz. Dusuncelerimize en uygun olan maskotun Penguen oldugunu dusunduk ve atkisina sarilmis cok tatlis bir moskotumuz oldu, bunu da logomuz ile butunlestirmek istedik.
Kendisi ile tanismak isteyenler icin;https://efelsefe.com/assets/uploads/system/logo.png?v=pu7afeon6to
-
Merhaba
Sitemize genel sohbet bolumu eklenmsitir. -
@Efruz nickli arkadasimizin cikaracagi kitabindan oturu, yasalar geregi tum paylasimlarini kendi rizasi ile silmis durumdayiz. Yeni nicki @Efruhte olarak aramizdadir.
-
Gorunumde bazi degisiklikler yaptik, umarim hosunuza gitmistir.
-
Merhaba, mesaj alaninda asagidaki gibi guncelleme getirilmistir.
-
Merhaba arkadaslar
Sitemiz de daha onceden belirttigimiz guncelleme ve degisiklikleri yapmis bulunuyoruz.-
Swatch kisminda forumu istediginiz renkte kullanabilirsiniz.
-
Mesaj gosterme iki sekilde tasarlanmis olup dilediginiz sekilde kullanabilirsiniz
-
Baslik ve konular birbirinden ayrilarak yeni gorunum saglanmistir.
Baslica degisiklikler bunlar olup sitede karsiniza cikabilecek ufak surprizler ile karsilasabileceginizi belirtmek isterim.
Iyi forumlar
-
-
Sohbette duzenleme suresi 120 saniye, konu ici ileti duzeltme suresi 240 saniye olarak revize edilmistir.
-
Bu ileti silindi!
-
Arkadaslar selam
Artik tenor gife ait olan butun gifleri paylasimlarinizda kullanabilirsiniz.
Yazi paneline eklenmistir. -
Arkadaslar,
Ayni fikirde, hem zeminde olmamiz gerekmiyor, tartismalarin alevli olmasi da ayrica keyiflidir fakat kisisel hakaretlerden ve agir ithamlardan uzak duralim lutfen.
Bu fikrin cok sacma ile bu fikrin cok aptalca arasinda buyuk fark var, o yuzden rica ediyorum, ozeni gosterelim.
-
Merhaba arkadaslar
Sitemiz bildiginiz uzere Almanya Hetzner datacenterlarinda bulunmaktadir ve yaklasik 247 gundur tek bir reset dahil atilmadan calisir vaziyettedir ilgi ve alakaniza tesekkur ederiz.nodes@efelsefe:~$ uptime 19:10:28 up 247 days, 7:58, 1 user, load average: 1.70, 5.50, 6.96
-
Arkadaslar islerimin yogunlugundan dolayi sizler ile cokca vakit geciremiyorum, buna ragmen siteye vermis oldugunuz emeklerinizden dolayi cok tesekkur ederim.
Hepinizin yeni yilini en icten dileklerim ile kutluyorum. Nice senelerimiz saglik huzur ve barisla olsun. 2024 sizlerin tum dileklerine karsilik veren bir yil olsun..
-
Arkadaslar
Sitemizde belli forum basliklari aktif kullanildigi icin alt forum olarak ana forumlari degistirdik.
Bu sebeple daha kucuk bir alana sigdirmis olduk forumumuzu. -
Arkadaslar
Toplasak 8-10 kisiyiz surada. Kisisel hakaretlerden uzak duralim lutfen.
Nick alti baslik acildigini gordum, hedef gosterecek durumlardan uzak duralim.
Her defasinda soyledigim gibi ayni fikirde olmak zorunda degilsiniz, dusunceyi begenmek zorunda degilsiniz ama saygisizlik yapmadan fikir alis verisinde bulunun lutfen.Forumda bazi konular kilitlenmistir. Tenten ile alakali acilan baslik silinmistir.
-
@phi, içinde söyledi: Bilgilendirme
Arkadaslar
Toplasak 8-10 kisiyiz surada. Kisisel hakaretlerden uzak duralim lutfen.
Nick alti baslik acildigini gordum, hedef gosterecek durumlardan uzak duralim.
Her defasinda soyledigim gibi ayni fikirde olmak zorunda degilsiniz, dusunceyi begenmek zorunda degilsiniz ama saygisizlik yapmadan fikir alis verisinde bulunun lutfen.Forumda bazi konular kilitlenmistir. Tenten ile alakali acilan baslik silinmistir.
Bende @ictenlik ten özür diliyorum. Hasta dememeliydim. Doktor değilim sonuçta.
-
Merhaba
Coklu uyelik tespitlerinde uyelikler askiya alinacaktir. -
Arkadaslar sitemiz de ayni yuzler var yeni kimse gelmiyor diye endiseleniyor olabilirsiniz. Emin olun cok kisiye ulasiyoruz.
Google reklamlari ile daha da ilerleyecegiz.Size sitemizin bilgilerini paylasiyorum tekil veriler tiklanma degil girislerdir.
-
@kâfir imam kendi istegi ile uyeligi silinmistir.